| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/3/2014 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
יום ראשון,
סוף סוף יש חופש..מכין את הבומבט הכחול והרגלו החדש האדום.
והמטרה היא כל דג שיתפס אבל יתרון על לברק,מגיע למקום ורואה מזרזרים...מנסה מחוף זריקה אחת(להרגיש פעם ראשונה את הבומבט)
וממשיך..עולה על השובר ומתחיל לזרוק לתוך המרינה אחרי מספר זריקות,עובר לצד וככה מחליף מקומות..
מגיע לנקודה שהיה שם זקן דייג,ישב והוציא כחילות אם אני לא טועה..,מתחיל לזרוק ואחרי 10 דקות רואה לוקוס(לא בטוח) במרדף..זורק לשם וכלום..,
עובר קרוב יותר לחוף(מצד דרום)ומתחיל זריקות לעומק של 50 ס"מ ליד הסלעים לתוך הקצף..,
מרגיש נגיעה קטנה וזהו.
מחליט להחליף נקודה ופה המזל שלי עולה קצת, בדרך למקום האחר אני עובר בחוף לזריקה אחרונה,דורך על סלע ירוק ומחליק ממש,נופל עם הגב והתיק מציל אותי למזלי מפגיעה כלשהי(יום לפני החלקתי על שקית ניילון ונפגעתי קצת בגב)..
מגיעה לנקודה ועולה על סלע זורק וזורק וזורק וכלום,המקום מפוצץ בביזרי..
עובר לחוף החולי ומטייל קצת עם זריקות לצדדים,חוזר לשובר ורואה מישהו שמוציא סרגוס גדול,מחליף לדמוי ירוק קטן ומתחיל לזרוק...אין כלום,חליף בחזרה לבומבט אחרי בערך חצי שעה אני שומע שמשהו נשבר,מסתכל על הרולר ורואה שהחיבור של הקשת גוסס,אבל הרי כל החוט שלי זרוק לים עם הבובמט וסיליקון והידית לא מסתובבת

מתחיל לגלגל את השפולה עם היד ואחרי מלא זמן החוט אצלי..מקפל הכל ולאוטובוס..
בתחנה יושב על מעקה ומחכה לאוטובוס
ואיכשהו הרגל מחליקה מהמעקה נופל אחורה על החלק התחתון של הגב..(התיק הציל את הראש)
כאבים חזקים ואני בבית..
לפעמים עדיף פשוט להיזהר יותר

ופה נגמר הדוח..