יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
שלום לכולם וחג שמח לאחרונה התקנתי את windos8 במחשב אבל לצערי אני לא יכול להעלות תמונות מהנייד למחשב  ולא יכול לפתוח את יוצר הסרטים  אשמח לעזרה תודה מראש
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
איזה נייד?
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : מרץ 15, 2014, 19:47:48 PM » |
|
אוטוטו יוצא גלקסי 5.... תחליף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
המצב שאתה מתאר מוזכר ברשת ולצערי (וצערך), לא נראה שיש פתרון קסם. יש בעיית תאימות בין הנייד לווינדוס 8 ופה ושם יש הצעות לגבי התקנת דרייברים ואיך "לעבוד" על המחשב שיחשוב שהוא עם ווינדוס 7...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : מרץ 15, 2014, 20:23:08 PM » |
|
אוטוטו יוצא גלקסי 5.... תחליף.
או שתכתוב משהו ששווה לקרוא או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו.
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2014, 20:44:57 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
המצב שאתה מתאר מוזכר ברשת ולצערי (וצערך), לא נראה שיש פתרון קסם. יש בעיית תאימות בין הנייד לווינדוס 8 ופה ושם יש הצעות לגבי התקנת דרייברים ואיך "לעבוד" על המחשב שיחשוב שהוא עם ווינדוס 7...
לצערי וצערכם הפרק החמישי בסידרת "דייגי האנטיאסים" יצתרך להמתין עד לפיתרון הבעיה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אם הסרטון שבפלאפון נמצא על כרטיס זכרון את יכול להשתמש בדיסקאון קי שמחבר אילו הכרטיס או לחבר למכשיר אחר את הכרטיס.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : מרץ 15, 2014, 23:31:17 PM » |
|
שוקי. את הדוחות הללו שלך כבר איני קורא מאז שעברת לפורמט הזה. אם זה נותן לך תחושה שאתה יצירתי - תיהנה.
לגבי התמונות - שלח לעצמך במייל ואם הן גדולות מידי אז תעביר אותן בווטסאפ שם הן אוטומטית מוקטנות לכמאה ק"ב ואז תוכל לשלוח משם למייל של עצמך ולקבל אותן במחשב. במחשב שמור על שולחן העבודה ומשוך משם לאן שתרצה.
|
|
|
|
|
תוריד לנייד ולמחשב את התוכנה Dropbox אוטומטית מסנכרן תמונות וסרטונים למחשב..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תוריד לנייד ולמחשב את התוכנה Dropbox אוטומטית מסנכרן תמונות וסרטונים למחשב..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 הפיתרון היעיל ביותר למי שלא חושש מ"האח הגדול". עובד עם DROPBOX עם המחשב הנייד, הנייח והסלולרי - תמיד מסונכרן.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עדיין לא הצלחתי להעלות את "יוצר הסרטים" למחשב אשמח לעזרה ממי שמבין קצת במחשבים את התמונות עדיין אי אפשר לעלות למחשב דרך כבל usb כמו שהיה לפני שעידכנתי למחשב את ווינדוס 8 במקום זאת אני מעלה מהנייד לפייסבוק את התמונות ואז מעתיק ושומר במחשב גם לזה אשמח אם למישהו יש פיתרון לבעיה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני נשאר עם התוכנות המיושנות והטובות ולא מעז להחליף... נראה לי שאם אחליף - איתמר, רון, אנדריי, איל הלפרין וכל העולם, יקבלו ממני מבול טלפונים... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|