פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   דיג בחטיפה, פציעת דגים... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג בחטיפה, פציעת דגים... (נקרא 3927 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
טלפונים של הפיצוח מוקד פיצוח טלפון 039559911 ו/או פק 039681406 ו/או ביפר דיג 07322111233.
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם אני לא טועה החוק אוסר כל שימוש בקרס משולשת,
גם זירזור עם קרסים משולשות על הדמוי מחוץ לחוק במקרה הזה...והשיטה פוצעת לא פחות,יצא לי לא מעט פעמים להוציא דגים שנתפסו באיברים שונים בגוף,וגם לא מעט בריחות בגלל תפיסות כאלה
יש כאלה שחותכים קרס אחת מהשלושה,או לחילופין רוכשים קרסים כפולות. ומשתמשים בקרסים ללא אל חזור.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
גם זירזור עם קרסים משולשות על הדמוי מחוץ לחוק במקרה הזה...והשיטה פוצעת לא פחות,יצא לי לא מעט פעמים להוציא דגים שנתפסו באיברים שונים בגוף,וגם לא מעט בריחות בגלל תפיסות כאלה
יש כאלה שחותכים קרס אחת מהשלושה,או לחילופין רוכשים קרסים כפולות. ומשתמשים בקרסים ללא אל חזור.
צריך לברר לגבי החוק בנושא שלוש קרסים, אבל הנזק שנגרם בז׳ירז׳ור הוא כאין וכאפס לעומת החטיפות המטורפות האלה... וחוץ מזה, שלחתי לך סמס, תבדוק... לגבי מכונה 29
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
למיטב ידעתי המשולשות אסורות בחוק בשימוש ובמיוחד כמדומני יש סעיף על שיטת החטיפה ואיסור עליה
Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צריך לברר לגבי החוק בנושא שלוש קרסים, אבל הנזק שנגרם בז׳ירז׳ור הוא כאין וכאפס לעומת החטיפות המטורפות האלה... וחוץ מזה, שלחתי לך סמס, תבדוק... לגבי מכונה 29 קראתי...תודה, נטפל מחר ב29,כל היתר סביר? החוק אוסר שימוש בריבוי עוקצים במפורש,במים מתוקים למניעת פציעה ומחלות החוק עבר בצורה עקומה אבל עדיין הוא חוק.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
תקין לחלוטין... קראתי את החוק (המעוות), אכן אסור בשימוש... שני עוקצים זה לא ״מרובת עוקצים״, אז אחתוך קרס אחת בכל דמוי... הכי טוב...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כמו שצור וגיא אמרו חבל שלא יצרת קשר עם פקח, להבא תעשה את זה....אמור לעזור 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בשנה שעברה חברים מהפורום גיאג'וק וסער זאבי נפגש עם גורמים בפיצוח ובדיונים שנערכו אימם לגבי דמויי הז'ירז'ור עם המשולשת התקבלה הסכמה שניתן להשתמש בהם החוק לגבי קרס מרובת עוקצים מגבר בדיוק על סגנון הדייג בחטיפה בו האדם חוטף את הדג לאומת ז'ירז'ור בו הדג רודף אחרי הדמוי וחוטף אותו אם אנו לא רוצים להעיר את השדים שיושבים במשרדים אני מציע להפסיק דון על עניין הז'ירז'ור בדיון זה
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2014, 22:44:55 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
חברים יקרים. דייג בזירזור מותר וחוקי בישראל !!!! דייג בחטיפה אסור בהחלט. אם יבוא פקח וניתן לכם דוח על זירזור תביאו אותו אלי ותוך דקה יבוטל. הפורום הזה עבד קשה לתקן את החוק וכן אני אחד מהגורמים שנפגש עם מי שצריך כדי לשנות את הנושא. אז תהנו מהדייג ותשתדלו לא לפגוע בדגים . מי שדג בחטיפה צריך ללמוד לשחות . פקחים אין שיאכפו את העבירות לצערינו . נושא זה מוזנח בארץ.
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
כמו שצור וגיא אמרו חבל שלא יצרת קשר עם פקח, להבא תעשה את זה....אמור לעזור  עכשיו כשיש לי את המספרים אני בהחלט מתכונן לצלצל...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|