תשמע.. המצאתי לך כינוי. מהיום והלאה אתה מלך השוק
לאנשים כמוך אני קורא דייגים בנשמה שמכורים חזק חזק!
הציוד שלך זה ממש כמו "שרשרת המזון" , דוגמא לכל דייג שפוי במדינה הזו שלא רוצה להתרושש...
מקפיד למכור מה שאין לו שימוש ויכול לעשות טוב למישהו אחר ביופי של מחירים, ועם הכסף הולך קונה ציוד חדש... ממצה אותו עד תום וחוזר חלילה!
אהבתי מאוד את השרשור שהעלית בנושא הזה:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=12523.msg161435#msg161435
טעות עשית (כמו שהודית בעצמך

מזל שמצאת פתרון יפה - עם האשראי של האישה:
"אם לדבר ברצינות זה כ"כ חשוב שהאישה מבינה אותנו ומוכנה לתת לנו כמה שעות ים בשבוע למרות כל הקושי , כי הים בשבילנו זה לא סתם להעביר את הזמן , הסברתי לאישה שזה כמו כל מחלה שצריך לטפל בה...
והיא אמרה שהיא כמו כל רופאה שצריך לשלם לה"

מדהים לחוות איתך את ההתקדמות וההמתקצעות בדייג, במיוחד בזרזור, מטלוויזיות ומרמירים חמודים הולך וכובש יעדים חדשים כמו לאחרונה (לברקים וברקודות יפות יפות

על הקלאמרים בעונתם אני כבר לא מדבר... אתה אוייב מס' 1 שלהם!!
ואתה אשקלוני!!! אם הייתי יודע הייתי בא איתך השנה ללמוד דבר או שניים..

אחלה אמונות "תפלות" אגב:
"מבחינתי כל דג נורמלי הוא לשבת , אז לפני הזריקה אני אומר לכבוד שבת קודש.
ואם זה דמוי חדש או פיתיון חדש וכו' אני אומר בעזרת ה' נעשה ונצליח.
ואם אני יוצא לים בשבת אני לא אומר כלום"
עובד עובד

אז אורי גבר, יום הולדת שמח, החלפת קידומת רק לפני שנה אך נדמה שהמרץ שלך רק הולך וגדל- מרגישים את הדרייב של ההתלהבות מהדייג בכל הודעה שלך, זו האמת!
תמשיך להיות אדם כזה טוב, שמושיט עזרה לכל מי שמבקש (דוגמא קטנה- איך הצעת לשוקי סט להשאלה אחרי שגנבו לו.. או חלוקת הקלמארים), תמשיך לשתף אותנו כ"כ הרבה בנסיון העשיר שלך בכל הסגנונות, אני אישית למדתי המון! ועוד יותר למדתי מהשחרורים הרבים- לוקח רק מה שצריך!
אהבתי גם תכונה יפה שלך- להודות בטעויות ולתקן מיד. פשוט

ושיהיו לך חיים שמחים ומאושרים, מללללא בריאות הנפש והגוף ועוד המוון מרץ, אושר ועושר, פרנסה טובה בקלות וברווח שישאר המון זמן לדוג, נחת ממשפחתך ומכל הסובב אותך, הגשמת כל השדאיפות והמשאלות ומימוש עצמי מקסימלי שיביא לסיפוק והנאה מקסימלית מהחיים!

א - אלפי תקיפות, נעילות ודגים ביד, ומיעוט של בריחות!

ו - וי גדול על כל האתגרים החדשים!

ר - ריבוי דוחות דייג, כאלה ששווה להשקיע בשבילם

י - ימי דייג שופעים

ללא ספק אתה דוגמא לכל דייג באשר הוא, ולחבר פורום צבעוני, תוסס ופעיל שמכניס הרבה חיים לפורום!
המשך פשוט ככה!
מאחלים באהבה:
המשפוחה