אם לא מכירים אישית את המוכר וסומכים עליו ממש תמיד יש מצב לזיוף
כי מדובר על הרבה כסף כאן...ג'ריקן של 16 קילו אורגנלי עולה בין 800-1000 ש"ח
מחיר כזה תמיד הבנאדם מתפתה למהול את השמן בעוד המון תוספות ולהרוויח יותר
אצלנו בבית אם קונים אז רק ממישהו שסומכים עליו בליינד או לקנות את הזיתים אחרי הגשם הראשון
וללכת לבית בד ולקבל את השמן ישירות ..
למיטב ידיעתי המין הכי טוב שמוציא שמן זה הבלדי..ולאחריו הסורי..ולבסוף הניבאלי ..מכיר רק את אלה
כי מדובר על הרבה כסף כאן...ג'ריקן של 16 קילו אורגנלי עולה בין 800-1000 ש"ח
מחיר כזה תמיד הבנאדם מתפתה למהול את השמן בעוד המון תוספות ולהרוויח יותר
אצלנו בבית אם קונים אז רק ממישהו שסומכים עליו בליינד או לקנות את הזיתים אחרי הגשם הראשון
וללכת לבית בד ולקבל את השמן ישירות ..
למיטב ידיעתי המין הכי טוב שמוציא שמן זה הבלדי..ולאחריו הסורי..ולבסוף הניבאלי ..מכיר רק את אלה
מאמון,בכתה עם בני לומד ילד ''ערבי'' ממשפחה ''ערבייה''.
וביום ההורים האחרון,שאלתי אותם וגיליתי את הפרטים הבאים:
א.הם לבד הוספים זיתים ונוסעים לחברים להכין את השמן.
ב.קרובי משפחה שלהם מכינים לבד גבינת עזים.
ג.הם מכינים לבד זעתר.
ג.הם מכינים לבד לבנה(בטוח שאתה יודע).
בקיצור העם הערבי אוהב לעשות הרבה דברים בעצמו ולכן הכל יוצא ממש ממש טעים!!
נ.ב=הם הביאו לבנה עם השמן זית ביום הורים והאנשים האלה יודעים להכין אוכל


