פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   רולר חדש |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר חדש (נקרא 3075 פעמים) |
הדפסה |
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
 |
רולר חדש
« ב- : מרץ 06, 2014, 08:43:59 AM » |
|
|
|
|
|
|
אני לא מכיר את הרולר אבל שמעתי על הסדרה דברים טובים
לאיזה יעוד אתה מתכוון להשתמש ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברןך הבא לפורום  אתה יכול לספר לנו קצת מי אתה סגנונות דייג וכל מה שאתה רוצה  הרולר הזה אני גם חושב לקנות ,ראיתי וגם שיחקתי איתו אחלה רולר לפי דעתי , המחיר בארץ הוא 500 שקל אני חושב ,כך שכאן יש גם אחלה מחיר  יש לו גם שפולה נוספת ,אחת קוני ואחת עמוקה יותר לחוטים עבים רולר שיכול לעבוד גם בדייג מהחוף מקומות חול ,והשפולה השניה למקומות מסולעים 
|
-------------------------------
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מפי יודעי דבר הוא לא כול כך מומלץ, וזה בעדינות. לא התעמקתי בסיבות, ולא אחד או שתיים אמרו כך. לאמיתו של דבר הוא נראה טוב, מעט כבד, אשמח לשמוע גם מכאלה שמחזיקים ומשתמשים בכלל בקוואנטום
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
וואו תודה רבה סגנון הדייג הוא דייג חופי, לצערי אני אלוף בלשבור רולרים אז החלטתי לא להשקיע יותר מידי ברולרים.
|
|
|
|
Tomeri
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חפש רולר TITANOS של שימנו. רולר מעולה כמו שאר הרולרים של שימנו.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מפי יודעי דבר הוא לא כול כך מומלץ, וזה בעדינות. לא התעמקתי בסיבות, ולא אחד או שתיים אמרו כך. אתה יכול להסביר לנו למה לא כל כך מומלץ ? אולי אנחנו עושים טעות לפני קניה 
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מפי יודעי דבר הוא לא כול כך מומלץ, וזה בעדינות. לא התעמקתי בסיבות, ולא אחד או שתיים אמרו כך. אתה יכול להסביר לנו למה לא כל כך מומלץ ? אולי אנחנו עושים טעות לפני קניה  מוכרנים שונים לא המליצו עליו בגלל תקלות שונות, אני לא מכיר את המוצר אישית אבל במסגרת החיפושים וההתעניינות שלי ברכישת רולר, בדקתי במספר חנויות וכן בפנייה למקורות מידע בנושא רולרים, ושם לא המליצו בגלל תקלות שחוזרות על עצמן במיוחד דיברו על חדירת מים ומליחות שמזיקה לרולר
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווקא אני שמעתי על הרולר מאנשים רק דברים טובים אבל אולי זה רק שמועות, לצערי לא מכיר את הרולר אישית, מחכה שמישהו שכן מכיר יתן את דעתו, אני מהמר שהיא תהיה חיובית 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 06, 2014, 19:49:33 PM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מישה אולי הוא טוב ואפילו מעולה למים מתוקים. הבעיה שלו זה עם מלח. ושוב אדגיש שזה לא מנסיון אישי שלי.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
השאלה כמה הוא עולה פה בארץ ? או כמה הוא יעלה להביא אותו לארץ ?
קווין שכחתי לשאול אותך
מה הכוונה אתה שובר רולרים ?ולמה לא תשבור גם את הרולר הזה
|
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
קווין שכחתי לשאול אותך
כמה פעמים לפני שאני מנקה את המקל והרולר אחרי הדייג, הרולר נופל לי מהידיים אחרי שהוצאתי אותו מהמקל והחלק שמחבר בין המקל לרולר נשבר...
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קווין שכחתי לשאול אותך
כמה פעמים לפני שאני מנקה את המקל והרולר אחרי הדייג, הרולר נופל לי מהידיים אחרי שהוצאתי אותו מהמקל והחלק שמחבר בין המקל לרולר נשבר... הפתרון לזה, חוץ מלהיות זהיר יותר  הוא לעבור לרולרים עם גוף מתכתי. כבדים יותר, אבל ישרדו נפילות כאלה
|
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
אחרי 3.5 חודשים הרולר התחיל לעשות בעיות... הידית התפרקה, הרולר התחיל להסתובב גם לאחורה ואפילו היו ימים שהוא פשוט לא רצה להסתובב... לא ממליץ על הרולר הזה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תעבור ל- penn. רולרים חזקים וסוסי עבודה ממש. יעשו את העבודה טוב מאוד. מנסיון בזירזור. עובד עם חוט בד או ניילון? אם עם חוט ניילון לא תהיה בעיה בכלל. אם עם חוט בד אז מקווה שהוא קצת עבה וגם אז לא תהיה בעיה. בהצלחה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|