פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   טיפול לרולר daiwa freams 2500 |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טיפול לרולר daiwa freams 2500 (נקרא 3110 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם. ברשותי רולר חדש - daiwa freams 2500 יצאתי איתו מספר מועט של פעמים לים ומרגיש לי בעבודה איתו שאין בו מספיק גריז/שמן. ידוע שבד"כ רולר חדש צריך לעשות לו טיפול ראשון כמה שיותר מהר. האם מישהו יודע או שמכיר מי שיודע לעשות טיפול לרולר + שמנים ייעודיים. תודה.
|
-------------------------------
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
לרוב צריך אני אישית עושה זאת לבד ניקוי הגריז הישן וחידושו גריז נהפך לנוזל ברגע של חום אתתי מוזג מים חמים (לא רותחים) זה היה משפר ומחליק את העבודה אישית אל תפתח כל עוד אין חול 1. לשטוף טוב את השפולה, חוט 2. כל ההברגות, ידית או קלאצ׳ 3 מים פושרים על גוף הרולר איפה הידית זהוו.... עובד ללא פתיחה ושום הסתבכות
כל עוד היית שותף אותו אחרי כל יציאה הוא יעבוד עוד הרבה שנים רק שלא ישאר חול ומלח זה שוחט
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מישהו מהמומחים?! 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישהו מהמומחים?!  יש לרולר יבואן. למה לא לפנות אליו?
|
|
|
|
|
אני לרולרים שלי מטפל אחד שהוא בו 30 עם לא ומשך חיות מהים נראה דפוק אבל.. באופנועי ים או סירות יש גרעז מיוחד עמיד גם למלח קצת העמקה בנושא וללכת למקומות אז קצת שיעורי בית זה שווה וזה חוסך
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אישית מטפל ברולרים שלי לבד התחלתי עם הפשוטים ולאט לאט פותח כל מה שקונה . דווקה את הDAIWA CALDIA שלי פתחתי אחרי חודש מחשש בגלל המנגנון של השמן המגנטי. והופתעתי לטובה שהיה גריז כמו שצריך,שלא כמו ברוב הרולרים האחרים שיצא לי לפתוח. תעשה לו פירוק משני תשמן איפה שצריך ותראה איך הוא עובד,רצוי להשתמש בשמן טוב. אם בכל זאת תחליט לפרק לחלוטין,חשוב ,ולפרק בצורה מסודרת ככה שתדע איפה חוזר כל חלק. אבל שווה לברר עם היבואן כמה יעלה לך טיפול,ותעשה את החשבון שלך.
|
|
|
|
|
דובדוב פניתי ליבואן וקיבלתי שירות לא מי יודע מה , אחרי מה שקרה לי עם הרולר הקודם שהיה אצל "מקצוען" אני כבר לא סומך על אף אחד, טלפון למומי שהסביר בפירוט מה עושים ואיך ועם איזה חומרים להשתמש וכו'. הרולר עובד פצצה ויותר חלק ממה שקיבלתי אותו. ככה אני יודע מה עשיתי לו ואיך התייחסתי אליו ולאט לאט נלמד את הנושא ואטפל בכל הרולרים שלי לבד.
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דובדוב פניתי ליבואן וקיבלתי שירות לא מי יודע מה , אחרי מה שקרה לי עם הרולר הקודם שהיה אצל "מקצוען" אני כבר לא סומך על אף אחד, טלפון למומי שהסביר בפירוט מה עושים ואיך ועם איזה חומרים להשתמש וכו'. הרולר עובד פצצה ויותר חלק ממה שקיבלתי אותו. ככה אני יודע מה עשיתי לו ואיך התייחסתי אליו ולאט לאט נלמד את הנושא ואטפל בכל הרולרים שלי לבד.

|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
ברולרים שלי מטפל דני המלך מכוכב הים..... ועוד בסוף הרולר מקבל ברכה ונשיקה... 
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אני נבעת מהמחשבה לפרק לגמרי, אין מצב שכל חלק חוזר למקום  וגם אין את הזמן והנחת להשקיע כדי שזה יקרה  מפרק מקסימום פירוק משני. האם באמת יש חובה לפרק לגורמים מדי פעם או מספיק המשני?
|
|
|
|
|
ברולרים שלי מטפל דני המלך מכוכב הים..... ועוד בסוף הרולר מקבל ברכה ונשיקה...  פיני , דני הצליח להציל לי את אחד הרולרים האהובים עליי שכמעט לא היה לו סיכוי ותאר לעצמך במה זה היה כרוך . שילמתי 70 ש"ח בלבד !!!!! רק חסר שהייתי מנשק לו את הרגליים. רק שהבעיה שאני צריך לפנות לי לפחות חמש שעות כדי להגיע לדני התותח , הלוואי והייתה לי אפשרות להגיע אליו בתדירות יותר גבוהה.
|
|
|
|
|
אני אישית מטפל ברולרים שלי לבד התחלתי עם הפשוטים ולאט לאט פותח כל מה שקונה . דווקה את הDAIWA CALDIA שלי פתחתי אחרי חודש מחשש בגלל המנגנון של השמן המגנטי. והופתעתי לטובה שהיה גריז כמו שצריך,שלא כמו ברוב הרולרים האחרים שיצא לי לפתוח. תעשה לו פירוק משני תשמן איפה שצריך ותראה איך הוא עובד,רצוי להשתמש בשמן טוב. אם בכל זאת תחליט לפרק לחלוטין,חשוב ,ולפרק בצורה מסודרת ככה שתדע איפה חוזר כל חלק. אבל שווה לברר עם היבואן כמה יעלה לך טיפול,ותעשה את החשבון שלך.
דובדוב אשמח לשמוע איפה בדיוק אתה שם שמן ואיפה בדיוק גריז אני מדבר רק על טיפול חיצוני ברולר עד הוצאה של השפולה כולל
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 03, 2014, 18:30:19 PM על ידי sagi1m
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דובדוב אשמח לשמוע איפה בדיוק אתה שם שמן ואיפה בדיוק גריז אני מדבר רק על טיפול חיצוני ברולר עד הוצאה של השפולה כולל טיפול חיצוני לא דורש גריז מקסימום טיפה או שתיים שמן על הציר הראשי ואם יש פורט שימון מהיר אז גם שם Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דובדוב אשמח לשמוע איפה בדיוק אתה שם שמן ואיפה בדיוק גריז אני מדבר רק על טיפול חיצוני ברולר עד הוצאה של השפולה כולל טיפול חיצוני לא דורש גריז מקסימום טיפה או שתיים שמן על הציר הראשי ואם יש פורט שימון מהיר אז גם שם Sent from my GT-I9300 using Tapatalk אופפססס לא שמתי לב ששאלת את דוב Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
|
דובדוב אשמח לשמוע איפה בדיוק אתה שם שמן ואיפה בדיוק גריז אני מדבר רק על טיפול חיצוני ברולר עד הוצאה של השפולה כולל טיפול חיצוני לא דורש גריז מקסימום טיפה או שתיים שמן על הציר הראשי ואם יש פורט שימון מהיר אז גם שם Sent from my GT-I9300 using Tapatalk דווקא שמן על הציר? זה לא אמור להיות גריז?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|