Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1304
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
בזמן האחרון התחלתי להשתמש בקפיץ.
מישהו יכול להמליץ לי על משהו בעל ריח חזק שאוכל להכניס לתערובת ?
ניסיתי סוכר וניל וצבע מאכל אך אין ריח חזק, יש ריח ממש עדין שכמעט ולא מורגש..
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 28, 2011, 21:09:41 PM על ידי GaLevy
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1304
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אופס בטעות כתבתי את זה בדייג בזרזור אם אפשר בבקשה להעביר את זה למים בדייג מתוקים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
בזמן האחרון התחלתי להשתמש בקפיץ.
מישהו יכול להמליץ לי על משהו בעל ריח חזק שאוכל להכניס לתערובת ?
ניסיתי סוכר וניל וצבע מאכל אך אין ריח חזק, יש ריח ממש עדין שכמעט ולא מורגש..
השאלה היא מה דגי המטרה שלך? קרפיונים? שפמנונים? מושטים? בורים?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1304
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
בזמן האחרון התחלתי להשתמש בקפיץ.
מישהו יכול להמליץ לי על משהו בעל ריח חזק שאוכל להכניס לתערובת ?
ניסיתי סוכר וניל וצבע מאכל אך אין ריח חזק, יש ריח ממש עדין שכמעט ולא מורגש..
השאלה היא מה דגי המטרה שלך? קרפיונים? שפמנונים? מושטים? בורים? קרפיונים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
בזמן האחרון התחלתי להשתמש בקפיץ.
מישהו יכול להמליץ לי על משהו בעל ריח חזק שאוכל להכניס לתערובת ?
ניסיתי סוכר וניל וצבע מאכל אך אין ריח חזק, יש ריח ממש עדין שכמעט ולא מורגש..
השאלה היא מה דגי המטרה שלך? קרפיונים? שפמנונים? מושטים? בורים? קרפיונים  מאחר ודגי המטרה שלך נמצאים באגמים מלאכותיים (תקן אותי אם אני טועה...),אני לא הייתי משקיע יותר מדי בתערובות משוגעות אלא הולך על הבסיס. מספר מרכיבים יעילים שגדאי לנסות לדעתי הם: וניל (נוזל מבקבוקון ולא הסוכר הדק) - 50 מ"ל ל-10 פיתות בערך. קמח סויה - כמו שהוא אין לא יותר מדי ריח (לפחות בעינינו,בני האדם) אבל כשהוא נרטב נוצר ריח חזק מאד (קצת חמוץ,לא להיבהל...) תירס מקופסה - פחית ל-10 פיתות בערך. עם המיץ כמובן ורק להוסיף פירורי לחם לגיבוש. דבש - כפית לפיתה אחת. לדבש יש כושר פיעפוע מטורף וריח חזק. שום - כפית עד כף אבקת שום לכול פיתה. מסריח ברמות על אבל בתקופות מסוימות יש לו יתרון בגלל הריח החריף שמושך קרפיונים (בעיקר בחורף) ודוחה מעט את המושטים שמפרקים את הקפיצים (בקיץ ובעונות המעבר). ספר איך היה 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
אני אישית לא אוהב את כל התערובות המוזרות לפעמים זה נישמע כמו מתכון לעוגה  אני מעדיף כמה שיותר טבעי 1.בצק מיקמח מצה נקי מתאים לקפיץ ולקרסים בצק חזק ויציב 2.בצק מקמח מצה בתוספת תערובת לדגים או מזון יבש של כלבים או חתולים שרוכך במים ניתו להכים כמות גדולה לחלק למנות ולהקפי בהצלחה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
אני אישית לא אוהב את כל התערובות המוזרות לפעמים זה נישמע כמו מתכון לעוגה  אני מעדיף כמה שיותר טבעי 1.בצק מיקמח מצה נקי מתאים לקפיץ ולקרסים בצק חזק ויציב 2.בצק מקמח מצה בתוספת תערובת לדגים או מזון יבש של כלבים או חתולים שרוכך במים ניתו להכים כמות גדולה לחלק למנות ולהקפי בהצלחה מה הם דגי המטרה שאתה מטרגט עם בצק מספר 2?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
גל מה אתה דואג הכנתי משהוא טוב מ קמח מצה עשבי תיבול תירס וניל גרגירי חומוס קמח תירס קמח תפוחי אדמה קמח לבן קונפלור שום ופיצוחים ראיתה מה הוצנו פעם שעברה רק שהפעם הוספתי עוד דבים 
|
-------------------------------
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
הודעות: 310
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
אני מסכים עם צור ! זה באמת נראה כמו משהו מוזר עם מיליון תוספת. המרכיבים שלי לבצק: התוצאה הסופית=כ-200 גרם בצק. הכל לפי העיןקמח רגיל. מים רגילים מהברז. טונה/סרדינים בקופסא.(רעיון מצוין של יצחק  ) אופן ההכנה:שמים 2 כוסות קמח מלאות בקערה שופכים כוס מים מלאה מהברז לתוך הקמח. נותנים לאשתך שתערבב עם כף לא מהר מידי.  הבצק אמור לצאת על גבול הבצק מסטיק לבין הבצק הרגיל. מוסיפים עוד וקמח ומערבבים. מוסיפים את השמן של הסרדינים/טונה לתוך הקמח בלי להתקמצן ! מערבבים עוד פעם ושמים בקופסא קטנה והולכים לדוג. המתכון עובד בעיקר על מים מלוחים.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2011, 07:05:30 AM על ידי ניר
|
|
-------------------------------
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
עם תערובת מס' 2 אני מטרגט את כל דגי המים המתוקים כולל פורלים בים ארסים וסרגוסים
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1304
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
תודה רבה לכולם אז לסיכום מה לקנות מחר במכולת ? קמח סויה ותמצית וניל ?
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
הודעות: 310
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
תודה רבה לכולם אז לסיכום מה לקנות מחר במכולת ? קמח סויה ותמצית וניל ?
קמח רגיל תמצית וניל סרדינים/טונה קופסא קטנה
|
-------------------------------
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
הודעות: 4375
|
|
המתכון שלי הוא מתכון שנוסה כבר בעבר המון פעמים וזכה להצלחות יפות כמובן מדובר על קרפיונים.
המתכון (כמות גדולה):
4 שקיות של קילו קמח תירס. 3 שקיות פרורי לחם. 3 קופסאות תירס. 4 ביצים. 4 תמצית וניל. 4 תמצית רום. כוס של קמח לבן רגיל.
שמים בקערה או דלי גדולים 2 שקיות קמח תירס מוסיפים 2 שקיות פרורי לחם ומערבבים את הכל שהיה אחיד מוסיפים עוד 2 שקיות קמח תירס מערבבים שמים שקית נוספת של פרורי לחם ומערבבים עד שהכל מתערבב ואין שכבות. שופכים קופסה של תירס אחת עם המיץ מערבבים וככה אחת אחת עד שהכל מעורבב. מוסיפים את התמציות וניל כמו את התירס אחת ומערבבים כנ"ל את הרום. שמים את הביצים ומערבבים ולשים טוב טוב, כמו שאתם רואים כרגע אין שום צורך במים אם תראו צורך במים תוסיפו, אם יצא לכם רך מידי תוסיפו את הכוס של הקמח לבן רגיל.
זה הבצק שלי נתן תוצאות יפות מאוד גם בתור קפיץ בתקופה שלפני שהפכתי את דייג הקרפיונים לספורט אצלי, והן בתור פידר מעל הריג.
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1304
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
תודה רבה איתמר, ברור לי שהתערובת הזאת ממש טובה הרי יש לך איתה תוצאות... אבל אם אפשר מתכון לכמות קצת פחות מסחרית .. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
הודעות: 39113
|
|
עם תערובת מס' 2 אני מטרגט את כל דגי המים המתוקים כולל פורלים בים ארסים וסרגוסים
אם כבר צור, אז איך עבדה התערובת הזו לגבי קרפיונים?  אגב, הגישה שלך מזכירה לי איך אני אוהב להכין לעיתים דגים- פלפל שחור ומלח אחרי מריחת הדג בשמם זית, זהו ויוצא נהדר...
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|