| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/2/2014 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | אחר - ציקדה | אמנון מצוי (עדדי) | 2 | :) |
הדו"ח:
שליש אחרון של פברואר החל . חולה כל השבוע . שבת 04:00 יוצאים לצפון . 5:50 מתקרבים לחוף .

.
.
.
קורא את השורה הראשונה שכתבתי ומשהו לא מסתדר בראש פתאום . האמת ככה זה הרבה בזמן האחרון , הרי לא נשמתי דבר פרט לפיח של גוש דן כבר שלושה חודשים . ולא רוצה להתחיל לחשב כמה זמן עבר מאז שהסטלה שלי שחתה במי האגם הקדוש ....
מזג האוויר והגעגוע הביאו אותי וחבר לקו החוף בשבת ב06:00 בבוקר . מזג אוויר ... איך לתאר אותו ... אם יהיה מילון שיגדיר כל מושג על ידי שימוש בכל חושי האדם , ככה יוגדר המושג "אביב" .
מים שקטים , שמש , הצלילים שסביב - המחשבה הראשונה : הייתי צריך לעשות את זה קודם .

אבא שלי שאל אותי למה נסעתי , הסברתי לו שלא הצלחתי להתאפק יותר ... וגם רציתי לבדוק לפני כולם חח . והוספתי גם בשיחה איתו שהחרטה היחידה שלי היא - שלא נסעתי לפני .
אז מה אם לא באמת היה דייג . ואיבדתי ניקלים במשקל של המושטים שתפסתי , זה עדיין היה שווה את זה . פתאום הכל התחיל להיות הגיוני .
המים ירדו מאז סוף הסתיו , והצלחתי לטייל לאורך החוף בלי לצאת מהמים . שאגב לא היו קרים מדי .
חבר שהצטרף ניסה את כל סוגי הדמוים פרט לסיליקונים , אך תרם פתח את העונה . ואני יצאתי עם צמד מושטים שתקפו ציקדה ושוחררו חזרה עד לעונה עצמה .

שבוע טוב לכולם