| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/2/2014 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06.00 | דמוי דג בינוני - סטרייק פרו | לברק-חלק | 2 | טעים |
הדו"ח:
שלום חברים,
בתקופה האחרונה קצת סובל ממיעוט שעות דיג.. הסמסטר השני החל בבתי הספר ואירועים שונים במסגרות העבודה החלו.. בין אם חברתיים או בתחום הספורט..
בין לבין אני מנצל את החלון הקטן בבוקר יום ראשון.. והתחזית כבר שבועיים מאירה פנים לימי ראשון..
ים מעט גלי עם גל מסודר, קצף ותנאים טובים לטורפים ובמיוחד ללברקים
ראשון שעבר מנצל את החלון הנחשק ומחליט להעביר אותו בנקודה מוכרת לי עוד מילדות.. נקודה זו אכן לא איכזבה אותי והניבה לברק יפיוף שכבר באותו יום מצא את עצמו בתיגון ..
עוד שבוע חולף ועוד חלון בפתח, הפעם אני מחליט לעבור יותר דרומה לאיזור בהמלצתו של מאמון.. האמת אני צריך לבקר בפעם הבאה באותה רצועת חוף בים פלטה כדי להבין מה מתרחש שם יותר טוב מבחינת בורות, תעלות וכו'.. מה שכן גם הפעם לברק אחד חמד את הדמוי סטרייק פרו הרצחני ומצא את עצמו בחוץ.. הפעם לא היה לי האייפון לכן נאלצתי לתת לו לדגמן רק עם יציאתו משיזוף רך בתנור.. ועוד ארוחת לברק הסתיימה לה בכיף ..
חשוב לציין ששני הלברקים נתפסו בקרקעית מעורבת חוף וסלע ובמצב ים עכור מקצף.. אחד בזרם חוזר והשני לא.
גם הדוח קצר מן הרגיל.. אך מבטיח חזרה מהירה ככל האפשר לעניינים ובמיוחד לפורום שכל כך אוהב.

שיהיה המשך שבוע מקסים ..
אחמד