ישראל!
|
מתעניין
מנותקגיל:
29
|
|
קודם כול שבת שלום לכולם ... רציתי לדעת אם אתם רוצים לעשות עוד מפגש בנהריה של דייג אם כן למה לא בכיףף 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מתאים. מי מצטרף? דיג וקפה. יצחק אתה בעניין?
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
אני בעיניין כל עוד זה נופל על יום שבת בבוקר או על שישי בערב אני בא
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני תמיד בעד מפגשים ספונטניים.  המפגש הרשמי של הפורום (בכל סוג דיג) מיועד להיות יותר לכיוון המרכז. באם ספונטני , אז קדימה !  נדאג לארוחת בוקר מוקדמת שיביא כל אחד ממרכולתו , שולחן לקפה (ונעיר את יצחק מוקדם בבוקר...  ) , ופריסה בחופי אכזיב מנקודת מרכוז אחת.(אפשר לדוגמה את הכיכר של ראש הנקרה) לאחר הדיג , איחוד של החברים לעוד נגלה של קפה של יצחק שימתין בסבלנות כמובן לכולם...  כמה תמונות , והנה לכם יופי של מפגש . 
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מפגש חברתי או מפגש דיג חברתי של חבר'ה מהפורום- תמיד מבורך... זה בהחלט חלק מהענין, מכירים, מתחברים ובין היתר יוצאים לדוג ביחד...  מפגש פורום שיתארגן בתור שכזה- המפגש הבא יהיה בכיוון מרכז הארץ... לגבי מפגש/תחרות ז'רזור, זה על האש ופרטים יגיעו...  עד אז, אין כמו מפגשים מקומיים ספונטניים שמתארגנים בפורום... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אנחנו לא בסדר שכחנו שליצחק הרימו את הציוד מהאוטו ואנחנו רוצים את הקפה שלו אז יצחק יש לי קצת ציוד לא בשימוש שאני מוכן לתרום לך עד שתסתדר דבר איתי איש יקר
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אנחנו לא בסדר שכחנו שליצחק הרימו את הציוד מהאוטו ואנחנו רוצים את הקפה שלו אז יצחק יש לי קצת ציוד לא בשימוש שאני מוכן לתרום לך עד שתסתדר דבר איתי איש יקר
צדיק! וואלה פאדיחה...  יצחק,אם כבר מדברים על ז'ירז'ור,חכת ז'ירז'ור 5-25 של אי-פוינט 3 חלקים מחכה לך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מתי זה קרה ואיפה?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
אני בעניין רק תעדכנו מתי איפה למה וכמה:) 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
בוא לא נדבר באויר אלה באמת נארגון משהו שאחד המנהלית לעשה סקר ויציע איזה שלושה תאריכים ולפי זה ניקבע את התאריך והמקום יהיה הכיכר בראש הניקרא
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
בוא לא נדבר באויר אלה באמת נארגון משהו שאחד המנהלית לעשה סקר ויציע איזה שלושה תאריכים ולפי זה ניקבע את התאריך והמקום יהיה הכיכר בראש הניקרא
גבר אתה מת על סרגוסים ואינטיאסים אהה...? אני מסכים עם המקום אבל אני חושב שצריך להתחשב באנשים מהדרום ולעשות באזור תל-אביב ... (יש מספיק מקומות טובים באזור).
|
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
ישראל!
|
מתעניין
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
לפי מה שהבנתי מהמנהלים בדיון הזה המפגש הבא של הפורום כמפגש של הפורום ולא שכמה חברה פה מאגנים יהיה במרכז אפשר פאמת לעשות את המפגש באזור קיסירייה כדי להתחשב בכולם
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|