אני האחרון שיתנגד ל-3 קרסים בריג אבל ממש לא אהבתי את הרעיון של החוטים שיוצאים כלפי מטה מהעין של הקרס.
לא משנה איפה תמקם את החוטים שיוצאים לקרסים בקצה, תמיד הם יתמקמו בחיבור של התיל אל הזרוע .
עשיתי כמה אילתורים בסגנון לפני כמה שנים ובסופו של דבר הריג היחיד שהיה מורכב מחוט ו-3 קרסים וללא טבעות או סוויבלים או קליפסים או כול אביזר אחר, היה מחוט כפול שכול קצה עם קרס והלולאה באמצע החוט הייתה מקשר מנתחים כפול שהושחל בעין של קרס שלישי ואז הקרס דרך הלולאה.
החיבור לריג עצמו (חוט ניילון 100) היה בקפל של הלולאה.
אם יש ספקות לגבי החיבור בין החוט בד לחוט ניילון בצורה הזו, אפשר להשחיל על הלולאה טבעת סגורה לפני השחלת הקרס הבודד...
לא משנה איפה תמקם את החוטים שיוצאים לקרסים בקצה, תמיד הם יתמקמו בחיבור של התיל אל הזרוע .
עשיתי כמה אילתורים בסגנון לפני כמה שנים ובסופו של דבר הריג היחיד שהיה מורכב מחוט ו-3 קרסים וללא טבעות או סוויבלים או קליפסים או כול אביזר אחר, היה מחוט כפול שכול קצה עם קרס והלולאה באמצע החוט הייתה מקשר מנתחים כפול שהושחל בעין של קרס שלישי ואז הקרס דרך הלולאה.
החיבור לריג עצמו (חוט ניילון 100) היה בקפל של הלולאה.
אם יש ספקות לגבי החיבור בין החוט בד לחוט ניילון בצורה הזו, אפשר להשחיל על הלולאה טבעת סגורה לפני השחלת הקרס הבודד...
הכי מעניין זה כאשר יש דעות שונות - ומצד שני מביני דבר...
זה גורם להתעמקות יתרה - אני בעד...
לא רוצה לסכסך אני מתאימה כאן "מלחמה"...

גורם לכולם להבין יותר - וגם לחולקים בדעותיהם להתעמק יותר...

מעניין שוקי מה דעתך על הדברים...

גיאצוק, יש מצב לתמונה של מה שהסברת?!
אעשה מאמץ במהלך הסופשבוע להעלות תמונות או סרטון.
סביר להניח ששוקי יעלה במקביל דוח עם אינטיאס דו ספרתי על הריג שלא אהבתי...

סביר מאוד להניח גיא

ביינתיים קבלו תמונה של תפירת סבידה עם הריג