אם עד עכשיו היינו צועדים שעה לנקודה הזאת בשביל קצת כיף באולטרא עכשיו כבר אין מה לחפש שם.
גם נגמרו הסרגוסים וגם מליון דייגים שיגיעו ויקחו מה שנשאר.
תכננתי לצאת לשם בשבת , קצת אולטראלייט לסרגוסים ..... אחרי הביקור שלכם שם צריך לעזוב את הנקודה ולתת לה זמן להתאושש קצת.
די נמנעתי מלהגיב מתוך כבוד למאמון, אבל אני רואה שזה לא רק אני.
לדעתי, הכמות מוגזמת, דוחות כאלה מחזקים את הטענות של הרפורמה של החל״ט, שדייגים ספורטיבים מקצוענים מהווים גם הם פגיעה, אנחנו מנסים למנוע זאת ולהוכיח שלא, אבל דוחות כאלה אינם באים בקנה אחד עם הטיעונים שלנו בתור דייגים ספורטיביים. וממנהל ואיש מוערך כמוך אישית הייתי מצפה שתשמש דוגמא.
אתה מקצוען אמיתי וזה לא חדש, אין צורך להוכיח כל פעם מחדש בכמויות מופרזות של סרגוסים. להוציא כמות כזאת צריך ידע רב , מקצוענות וניסיון של שנים זה בטוח..
אני כותב את הדברים מתוך הערכה מלאה אילך מאמון כאדם וכמנהל ואכפתיות ממצב הדגה ואני בטוח שגם אתה פועל בעניין ואכפת לך מהעניין. אבל כמויות הסרגוסים, חלקם קטנים בעייני מופרזות, ולדעתי גם בעייני רבים אחרים. אייני בא להטיף מוסר חס וחלילה, אלה מביע דעה והארה בפניך.
זו דעתי ולא חייבים להסכים איתה. כל אחד יפעל כפי שהוא רואה לנכון...
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
זו דילמה לא פשוטה ..
בד"כ פורומים נולדו בשביל שכולם ילמדו מכולם איך להצליח ולתפוס דגים..הדגש על לתפוס !!
כשמגיעים למעמד הזה של לתפוס בכל הסגנונות ובגדול אז מבקרים אותם ..
אמת ומכל הלב מקבל מה רשמת ומאד מכבד ..כאן ובכל יציאת דיג וזה אמיתי לגמרי
אני לא מנסה להוכיח כלום..פשוט יוצא לדוג ומנסה לתפוס כמה שיותר
כן אהיה אמיתי לגמרי ואגיד מה באמת קורה..מנסה לתפוס כמה שיותר
בקשר לכמות כאן היו כמעט 300 דגים ל 3 אנשים ..ממוצע של 100 דגים לאדם
מה לעשות שכל ה 3 פשוט יודעים איך לתפוס ובשיא הקלות ..ובלי להגזים אפילו עוזבים נקודות
לוהטות ומדלגים הלאה..משהו כמו להיות רכים עם הדגים
בקשר לגודל אכן יש קטנים וזה לא סוד..מופיעים בתמונה ..אבל זה חלק קטן מאד ורק אלה
שנפצעו קשה נשמרו
מעל 100 דגים שוחררו חזרה לים ואת זה בד"כ לא רושם ..ולמה ?
כי משחרר רק מהסיבה שאני רואה לנכון ולא שיגידו לי כל הכבוד על השחרור
לא בשביל הרפורמה ולא בשביל שום דבר אחר אחביא מה שאני תופס
לא אהיה צבוע ואגיד לא אנסה לתפוס כמה שיותר
מה שכן השימוש עם בוס ולא רשת או דינמית ..בוס ..זוג קרסים ופיתיון ..ציוד ספורטיבי לגמרי !!
מכבד את דעתך