קודם כל אני רוצה להודות למארגני המפגש על כל ההשקעה מזמנם לארגן לנו מפגש כזה מהנה .לי אישית זה כבוד גדול להיות בפורום כזה עם חברים שעושים הכל מכל הלב .כמוכן שמחתי לפגוש חברים ותיקים וחדשים שמזה זמן רב אני רוצה לפגוש אותם.על האווירה שהייתה הרגשתי כמו מפגש משפחתי grouphugg;לכל אלה שלא הצליחו להגיע אל דאגה עם מנהלים כמו שיש לנו בפורום אני מאמין שבעתיד הקרוב הם יארגנו לנו מפגש נוסף .על הארגון והאוכל אין מילים בפי בעיקר למשפחת עודה .תודה גדולה לצלם שלנו שהנציח את האירוע לטובת אלה שלא יכלו להגיע בקיצור נהניתי מכל רגע וכבר מחכה למפגש הבא תודה אחרונה לכול חברי הפורום שבזכותכם הפורום קיים
יצא לי להשתתף במספר מפגשי פתיחה של פורומי דיג, ולטעמי זה היה המפגש המוצלח מכולם.
מדהים היה לראות את כמויות החברים שהגיעו עד נהריה הרחוקה בכדי לקחת חלק בערב הראשון שלנו...
כאחד שמגיע מתחום הדיג מקיאק, מרבית הפרצופים היו חדשים עבורי והמדבקות שהוצמדו לחברים עזרו לי מאד. היה כייף לראות את הפרצופים שמעבר לכינויים וללחוץ את היד להרבה אנשים יקרים..
ברצוני להודות לכל החברים שהגיעו והשתתפו במפגש
לחברי בצוות הניהול של ISF על ההשקעה האדירה בהוצאת המפגש אל הפועל.
ובמיוחד לטל - אחראי המפגש - על הפקה מושלמת החל משלב ההודעות והעדכונים בפורום ועד לארגון המפגש בפועל..
ליוסי וגילי שתרמו פרסים מכובדים למפגש.
מאחל לכולנו עוד ועוד מפגשים מוצלחים כאלו בעתיד...
נ.ב. מצפה כבר בקוצר רוח למפגש הבא שייערך מן הסתם קרוב יותר לאיזור מרכז הארץ..
היי ראשית ברצוני להודות ליוזמים ולמבצעים להודות לכל החברים אשר באו לנותני החסות לפעילים בזמן המפגש ליוצרי האוירה לכמה חוויות אישיות פגשתי אנשים נחמדים אוירה כפית אוכל בשפע ואפילו מתח לקראת ההגרלה וכמובן למזל בזכית חכת הז'רז'ור בתקווה למפגשים נוספים בהקדם פורל הים
זכיה זה דבר אחד לא נוותר לך על דוחות זירזור אז יאלה לעבודה תפציץ כמה לברקים או אינטיאסים או מה שבא ברוך הבא
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
חברים, פשוט כיף לקרוא את התגובות שלכם ולקבל משוב כ"כ מוצלח למפגש
בשמי ובשם שאר חברי הנהלת האתר אני רוצה להגיד לכם, תודה
גיא הייתי בהרבה מפגשים אבל זה היה המפגש הטוב ביותר ,החברים שיש בפורום הזה פשוט אין מילים
כולם 10 מתוך 10 ,והמנהלים כאן ברמה אחרת לפי דעתי מעל הרבה פורומים אחרים
פשוט כולם באותו גובה העיניים כל הכבוד לכולם משפחה אחת גדולה
את המפגש הזה לא אשכח הרבה זמןthumbUp;
טוב נו...זה בגלל שלא יהיה לך הרבה זמן עד המפגש הבא...שגם אותו לא תשכח הרבה זמן... עד המפגש הבא...שגם אותו לא תשכח הרבה זמן...עד המפגש הבא ... שגם אותו לא תשכח הרבה זמן ...
חגיגה לעיניים , מיפגש מדהים , ארגון מופתי , אוכל ושתיה בשפע,על האש בניצוחו של מאמון הסופרשף למבינים בלבד,המטעמים של גברת עודה עוד ידובר רבות. החברים הביאו איתם מטען גדוש של מצב רוח ועודף של פירגון הדדי שיצר תחושה של בית וחברות של שנים . כל זאת ויותר מגיע שאפו אחד גדול לאלו שטרחו ימים כללות להצלחת המיפגש שהגשים את הציפיות למשפחת הלפרין אייל וליאת המייסדים. לטל שאירגן וקשר את הקצוות. לרפי האיש שלא ניגמר. למאמון והמשפחתו שבלעדהם הכל היה ניראה אחרת. למומו הפעלתן הבלתי נילאה. וכמובן לכול החברים ביחד וכל אחד לחוד שנתנו יד להצלחת המיפגש שאכן הרקיע שחקים, כן ירבו . אנחנו הדייג והים מהצפון גילי ויוסי תושבים חוזרים מדרום אפריקה חווינו מפגשים בחול ובארץ נותר לנו להכריז לא בכדי צריך לומר את האמת. ונישאר כך כל עוד הנפשות הפועלות אצלנו לא יחליפו פזה. [/size][/font][/color]