בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  *** דוח לוקוסים *** - הדוח חשוד כמפוברק
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: *** דוח לוקוסים *** - הדוח חשוד כמפוברק  (נקרא 10441 פעמים) הדפסה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: *** דוח לוקוסים *** - הדוח נערך
« הגיב #45 ב- : פברואר 20, 2014, 10:12:30 AM »
חברים יש לי תמונה שאולי יכולה לשנות את המצב ,מה שהוא כתב באמת זה לא לעניין

ילד באמת ,אבל יכול להיות שאנחנו לא צודקים אולי ?
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #46 ב- : פברואר 20, 2014, 11:43:18 AM »

תעלה את התמונה ונראה במה מדובר
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: Re: *** דוח לוקוסים *** - הדוח נערך
« הגיב #47 ב- : פברואר 20, 2014, 11:47:01 AM »
צור כרגע זה בטיפול ההנהלה הפורום

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #48 ב- : פברואר 20, 2014, 11:52:58 AM »

תעלה את התמונה ונראה במה מדובר

צור וכל חברי הפורום המתוקים  הנושא אכן עדיין בטיפולנו.

אם יהיו שינויים משמעותיים - נדאג לעדכן בהקדם  בירה
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #49 ב- : פברואר 20, 2014, 14:33:10 PM »
לא מבין למה הייתם צריכים לפתח שיחה של יומיים על שטות כזאת.. א. על הדגים רואים עניים יוצאות+בטן נפוחה=כיס הגנה מנופח=עומקקק

מי שדג פה מסירה ויש פה מאה איש בחרו לא להגיב ולא לבאס את הילד.. למה אתם צריכים לעשות את זה להראות שאתם מבינים  כולנו מבינים וכולנו יודעים.. יש דברים שצריך לשמור לעצמכם. הרסתם לכם והרסתם לו..

ורפי מאוד מאוד מגעיל אותי ההתנהגות המתנשאת שלך על הילד.. הרי אתה יודע שלא מייצרים powerpro מונו.. אז למה 4 תגובות שלך עוקצות לגבי החוט המסריח הזה.

אני לא מבין למה להתנגח ולהפוך את הבנאדם לשקרן או בלפן.הוא אומר שהוא הוציא אותם ככה מה הבאיה להגיד מברוק.גם אם זה נכון או לא.מה זה משנה זה פורום דייג לא פורום התנגחות אחד בשני ולא פורום למי יש את ז הכי גדול.גם עם הוא הוציא עם מקל מטאטא וחבל.אין פה חובת ההוכחה אין פה פרסים(מלבד תחרויות פורמליות) בסך הכל דוח למה להפוך את לחדר חקירות של השב"כ ולהרוס לו את כל הכיף וההנאה.אנשים באים לפה משתפים בחוויות אישיות ואם זה לא מוצא חן או לא נראה הגיוני בעיניכם זה כבר לא משנה.תגידו מברוק תשמחו בשמחתו ותעבירו הלאה.יש םה אנשים כאילו תפקידם זה העברת ביקורת ממש כמו גנון.מברוק חבר על התפיסות תמשיך הלאה.ויום טוב לכולם

תסלחו לי שניכם,
אבל זו העלבה ישירה לכל חברי הפורום ולכל מי שפועל למענו.

צחי,
כולם ראו, כולם ידעו, והרבה גם "שיבחו" בתחילה.
היה מי שהחליט לשאול שאלות. התשובות רק ערערו יותר את האמינות.
רפי הזכיר את החוט 4 פעמים?
מצויין.
זה אומר שהילד קיבל 4 הזדמנויות להגיד "טעיתי".
גם אני רשמתי לו פעמיים שכדאי לו לעצור, זה כבר 6 הזדמנויות להגיד "טעיתי".
מי שלא מבין אחרי כל כך הרבה הזדמנויות, וגם לאחר שנחסם לא מילא פיו מים, וכן, חלקנו קיבלנו ממנו הודעות לעמוד הפייסבוק הפרטי שלנו, בדיוק באותו סיגנון של ההודעה שהוא כתב שהוא מחק את הדוח (ואף גרוע מכך), אם אתה לא יודע על מה מדובר, עיין בהודעת החסימה שבפורום "על החוף", לא ישתנה, ומקומו לא כאן.
אפשר לספור על יד אחת את מספר הנחסמים מהיום שהפורום הזה קם, וכל מי שנחסם, זה אחרי התראות חוזרות ונשנות שניתנו לו לשנות את גישתו.

מוטי,
לומר מברוק על מה? על שקר? על חצי אמת?
לא היינו ולא נהיה פורום "שופוני". רוצה לעשות שופוני? לך לפייסבוק, לך לפורמים אחרים, לא פה. לא על חשבון החברים, בעיקר הפחות מנוסים, שעוד יחשבו שזה נכון שיש פאוורפרו ניילון ושאפשר להוציא לוקוסים עם חוט נילון דק ומקל ז'ירז'ור כדבר רגיל לחלוטין.
אנשים פה משקיעים מזמנם, בין אם זה חברי פורום או מנהלים (שהם בראש ובראשונה חברי פורום), להעלות תכנים איכותיים, ולשמור על רמה מסויימת של שפה ודיון. להגיד שצריך לומר "מברוק" ולהמשיך הלאה מהדו"ח, זה יריקה בפנים של כל אותם חברים ומנהלים. בדיוק כמו שעלה פה בעבר בחור שניסה לדחוף פאוורפרו מזוייף דרך אתר שלו, ועלינו על זה מהר מאד (לא המנהלים אגב, אלא חברי פורום הריחו והודיעו על כך למנהלים), ואף אחד לא אמר לו "שיהיה בהצלחה במכירה" לאחר מכן, למה שנגיד מברוק לדו"ח שחלקו, רובו או כולו שיקרי?
אחד מעקרונות הפורום, היסודות שעליו הוא בנוי, זה אמינות. ולא ניתן לאף אחד לערער את זה, ילד בן 10 או מבוגר בן 80.

piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #50 ב- : פברואר 20, 2014, 14:40:01 PM »
לא מבין למה הייתם צריכים לפתח שיחה של יומיים על שטות כזאת.. א. על הדגים רואים עניים יוצאות+בטן נפוחה=כיס הגנה מנופח=עומקקק

מי שדג פה מסירה ויש פה מאה איש בחרו לא להגיב ולא לבאס את הילד.. למה אתם צריכים לעשות את זה להראות שאתם מבינים  כולנו מבינים וכולנו יודעים.. יש דברים שצריך לשמור לעצמכם. הרסתם לכם והרסתם לו..

ורפי מאוד מאוד מגעיל אותי ההתנהגות המתנשאת שלך על הילד.. הרי אתה יודע שלא מייצרים powerpro מונו.. אז למה 4 תגובות שלך עוקצות לגבי החוט המסריח הזה.

אני לא מבין למה להתנגח ולהפוך את הבנאדם לשקרן או בלפן.הוא אומר שהוא הוציא אותם ככה מה הבאיה להגיד מברוק.גם אם זה נכון או לא.מה זה משנה זה פורום דייג לא פורום התנגחות אחד בשני ולא פורום למי יש את ז הכי גדול.גם עם הוא הוציא עם מקל מטאטא וחבל.אין פה חובת ההוכחה אין פה פרסים(מלבד תחרויות פורמליות) בסך הכל דוח למה להפוך את לחדר חקירות של השב"כ ולהרוס לו את כל הכיף וההנאה.אנשים באים לפה משתפים בחוויות אישיות ואם זה לא מוצא חן או לא נראה הגיוני בעיניכם זה כבר לא משנה.תגידו מברוק תשמחו בשמחתו ותעבירו הלאה.יש םה אנשים כאילו תפקידם זה העברת ביקורת ממש כמו גנון.מברוק חבר על התפיסות תמשיך הלאה.ויום טוב לכולם

תסלחו לי שניכם,

צחי,
מצויין.
מי שלא מבין אחרי כל כך הרבה הזדמנויות, וגם לאחר שנחסם לא מילא פיו מים, וכן, חלקנו קיבלנו ממנו הודעות לעמוד הפייסבוק הפרטי שלנו, בדיוק באותו סיגנון של ההודעה שהוא כתב שהוא מחק את הדוח (ואף גרוע מכך), אם אתה לא יודע על מה מדובר, עיין בהודעת החסימה שבפורום "על החוף", לא ישתנה, ומקומו לא כאן.
אפשר לספור על יד אחת את מספר הנחסמים מהיום שהפורום הזה קם, וכל מי שנחסם, זה אחרי התראות חוזרות ונשנות שניתנו לו לשנות את גישתו.

מוטי,
לא היינו ולא נהיה פורום "שופוני". רוצה לעשות שופוני? לך לפייסבוק, לך לפורמים אחרים, לא פה. לא על חשבון החברים, בעיקר הפחות מנוסים, שעוד יחשבו שזה נכון שיש פאוורפרו ניילון ושאפשר להוציא לוקוסים עם חוט נילון דק ומקל ז'ירז'ור כדבר רגיל לחלוטין.
אנשים פה משקיעים מזמנם, בין אם זה חברי פורום או מנהלים (שהם בראש ובראשונה חברי פורום), להעלות תכנים איכותיים, ולשמור על רמה מסויימת של שפה ודיון. להגיד שצריך לומר "מברוק" ולהמשיך הלאה מהדו"ח, זה יריקה בפנים של כל אותם חברים ומנהלים. בדיוק כמו שעלה פה בעבר בחור שניסה לדחוף פאוורפרו מזוייף דרך אתר שלו, ועלינו על זה מהר מאד (לא המנהלים אגב, אלא חברי פורום הריחו והודיעו על כך למנהלים), ואף אחד לא אמר לו "שיהיה בהצלחה במכירה" לאחר מכן, למה שנגיד מברוק לדו"ח שחלקו, רובו או כולו שיקרי?
אחד מעקרונות הפורום, היסודות שעליו הוא בנוי, זה אמינות. ולא ניתן לאף אחד לערער את זה, ילד בן 10 או מבוגר בן 80.

כל מילה בסלע
וכל מילה נוספת מיותרת
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: Re: בעניין: *** דוח לוקוסים *** - הדוח נערך
« הגיב #51 ב- : פברואר 20, 2014, 15:20:06 PM »

תסלחו לי שניכם,

צחי,
מצויין.

מוטי,
והבנתי והתרציתי על הכיפאק. קיבלתי
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #52 ב- : פברואר 20, 2014, 16:59:55 PM »
נתחיל מהסוף:
המשתמש העלה כאן הודעה שמכילה ניבולי פה אשר אין להם כאן מקום, נקודה.
מי שמוחק דוח שהועלה ומי שמתבטא כאן בכזו צורה - מקומו לא כאן, נקודה.
לכן גם הנ"ל הושעה לצמיתות מהפורום והסבר כולל פירוט מה שכתב הועלה כאן -
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=15071.0
במישור זה - לא ממש רלוונטי להמשיך לבחון אם הוא פברק או לא.
אגב, הוא המשתמש החמישי בלבד בשנתיים וחצי שמורחק לצמיתות מהפורום, לשמחתנו זה נדיר.

Tzahi ו: Moti G,
קראתי את הדברים שכתבתם אז ראשית אבהיר:
בכל מקום נקבעים כללי התנהלות וקווים מנחים של מה יהיה ומה לא יהיה,
כאשר מדובר בפורום - נקבעים כללים אשר יקבעו כיצד ייראו פני הפורום.
הנהלת ISF איננה קובעת מדיניות "בשליפה" או כדי לספק גחמות של מי מהמנהלים,
אלא מדיניות שנועדה ליצור פורום דיג מקצועי, חברתי, שיתופי ואיכותי, ולשמור עליו ככזה -
למען כלל חברי הפורום ולפחות למען רוב רובם של חברי הפורום שזה המקום שמתאים להם.
מיום הקמת פורום הדיג הספורטיבי נקבעה דרך ברורה - שמתאימה מן הסתם לכלל חבריו.

אז אם תהיתם, יובהרו מספר נקודות לגבי דרכו של ISF:
1. בפורום הדיג הספורטיבי כל שיתוף מתקבל בברכה - לפברוקים אין כאן מקום.
2. יש גם יש מקום להראות ולשתף - שופוני על דרך הפברוק הוא מחוץ לתחום
3. מי שמעוניין לפברק ולבדות - שיחסוך את זה מחברי ISF אשר רובם המכריע איננו מעוניין בזה.
4. בפורום דיג מקצועי איכותי - אין מקום לסיפורי בדים ולמסירת דיסאינפורמציה.
5. בפורום דיג חברתי אין מקום לסיפורי אלף לילה ולילה על "תפיסות דגים" שלא היו ולא נבראו.
6. ניבולי פה לא יהיו כאן
7. מי שרוצה לפברק סיפורי תפיסות שלא היו או לנבל פה - שימצא מקום אחר ברשת, לא כאן -
    כי רובם המכריע של חברי מעדיפים להמשיך להיות בפורום איכותי ונקי מגידופים ופברוקים.

Moti G ידידי, כתבת:
"אני לא מבין למה להתנגח ולהפוך את הבנאדם לשקרן או בלפן.הוא אומר שהוא הוציא אותם ככה
מה הבאיה להגיד מברוק.גם אם זה נכון או לא.מה זה משנה זה פורום דייג לא פורום התנגחות אחד
בשני ולא פורום למי יש את ז הכי גדול.גם עם הוא הוציא עם מקל מטאטא וחבל.אין פה חובת ההוכחה
אין פה פרסים(מלבד תחרויות פורמליות) בסך הכל דוח למה להפוך את לחדר חקירות של השב"כ
ולהרוס לו את כל הכיף וההנאה.אנשים באים לפה משתפים בחוויות אישיות ואם זה לא מוצא חן או לא
נראה הגיוני בעיניכם זה כבר לא משנה.תגידו מברוק תשמחו בשמחתו ותעבירו הלאה...
מברוק חבר על התפיסות תמשיך הלאה."

צר לי מוטי אבל ממש לא מסכים אתך:
1. ראשית, מטרת השיתוף בדוחות דיג היא גם לשתף ולחלוק בחוויות וגם שיתוף אינפורמטיבי -
    יומן דוחות הדיג איננו יומן הבדיות והפברוקים.
2. למסירת מידע נכון יש חשיבות רבה כי חברי הפורום מסתמכים על הדברים כמקור אינפורמטיבי,
    תאר לעצמך שיהיו מי שיקראו ויאמינו לדוח הזה, ואת יום הדיג  שלהם יקדישו ליציאה למרינה בתקווה
    ובנסיונות לתפוס לוקוסים?! תאר לך שיהיה מי שילך לקנות חוט 0.24 כי לפי כותב הדוח זה בהחלט
    מספיק אפילו לתפיסת לוקוסים של קילו על פתיון?! או מי שיחפש בחנויות את החוט הכי חזק -
    פאוור-פרו 0.24, רק שהחוט הזה כלל איננו קיים...
3. בצדק ציינת שכאן זה פורום דיג ולא פורום התנגחות.
    פורום דיג - משמע שזה לא פורום לסיפורי אלף לילה ולילה ולפברוקי תפיסות שלא היו.
    אגב, כשמישהו העלה כאן למכירה חוט מזויף - מה היה רע ב"חקירות" שגילו זאת לחברים?!
    מקום שדוח דיג נראה על פניו כפברוק - יש מקום לתהות ולבחון.
    אם ציינת התנגחויות, שים לב לדוח מתחילתו, כיצד מעלה הדוח הוא שהחל להתנגח בדני77,
    בסגנון משתלח ובלתי ראוי. בכך הזמין על עצמו את תגובות מי שהבחינו בסימני הפברוק.
4. כתבת "אנשים באים לפה משתפים בחוויות אישיות" ותהית "למה להרוס לו את הכייפ וההנאה?!
    כי "לשתף" בבדיות זה לא "חוויה אישית" ומי שהחוויה והכייפ שלו זה לשקר ולפברק תפיסות -
    אז עצם העלאת דוחות בדויים זה מה שיהרוס לכולנו את החוויה, כי אז נהפוך מפורום דיג איכותי -
    לפורום חירטוטי ובדיות דיג. לא בטוח שהיית רוצה להיות בכזה מקום.
5. ממש לא הבנתי את הקטע של "להגיד מברוק ושמוח בשמחתו". איזו שמחה בדיוק מוטי?!
    שמחתו על העלאת דוח מפוברק וסיפור על תפיסת לוקוסים בחוט שאיננו קיים?! מברוק על מה?!
6. מוטי, ביום בו ISF יתנהל בדרך שהצעת - הוא כבר לא יהיה הפורום שאתה מכיר אלא משהו אחר -
    מקום שאתה ואני ועוד 99.9% מהחברים לא נרצה להיות בו...

אנחנו מעדיפים לוותר ובשמחה על מפברקי דוחות ומפברקי מידע -
ולא על מי שסולדים מפברוק דוחות ופיברוקים בכלל...
כי אלו ואלו אינם יכולים לשהות בצוותא לאורך זמן ודרך קבע...

Tzahi,
*אני שמח לראות שמצאת מוטיבציה להעלות תגובה לאחר שבעה חודשים,
ותרשה לי לנחש: אתה מכיר ויש לך קשר עם דניאל בסון מעלה הדוח, הוא חבר שלך במקרה?!
*כנראה שאינך מבחין בין "התנשאות" לבין ביקורת עניינית והעמדה במקום -
מציע לך לקרוא היטב את ההשתלשלות הכרונולוגית של השרשור כולו וגם מה כתב לך  piniab ובצדק.
אגב, כנראה פספסת שקדמו לתגובתי לגבי החוט כמה תגובות של חברים נוספים - תקרא...
*לגופו של עניין, אם אתה לא מבין מה קרה פה - זו בעיה שלך:
מה פירוש "לא לבאס את הילד"?! ISF איננו פורום שנועד לספק לילדים במה לסיפורי בדיות -
בשביל זה יש פייסבוק ויש פורומי דיג לילדים ונוער למרות שלטעמי באף מקום זה לא מתאים.
אסביר במונחים שלך: כשמועלה כאן דוח בדוי זה "מבאס" ומפריע לרובם המכריע של חברי הפורום -
אשר חלקם לא העירו כי כנראה לא התעמקו בתמונה.  
*אף אחד לא כתב "כדי להראות שהוא מבין" - כתבו כי לא סובלים כאן פברוקים. מה לא ברור כאן?!
ב-ISF אין מקום לפברוקי דוחות ולא למפברקי דוחות, נקודה.
*לדבריך "הרסנו לנו והרסנו לו"?!! שיהיה...
לנו לא הרסנו דבר - שמרנו על זהות הפורום ככזה שיש בו אפס סבלנות לפברוקים ולמפברקים,
מי שמחפש מקום לכתוב או לקרוא מידע ודוחות מפוברקים מומלץ שיחפש מקום אחר.
לגביו, מקווה בשבילו שיסגל לעצמו ערכים יותר ראויים - אמירת אמת ודרך ארץ.
אם תהיה לו התבונה להבין שפברוקים וניבולי פה לא יוסיפו לו בחיים -הוא רק ירוויח מהפרשה לעתיד.
מי שמתאים לו בדיות, חוצפה וניבולי פה, לבריאות רק לא כאן.
*לסיום, המלל שלך גבולי: אם משהו מגעיל אותך קח קערה - זה לא מענייננו, אין גם צורך להגדיר חוט
בתור "חוט מסריח". אינך חייב לכתוב כאן אך אם אתה כותב - תכבד את כללי ההתנהלות.
גם אני נמנע לא פעם לכתוב כאן מילים שעומדות לי על קצה הלשון - הכללים חלים על כולם.
שימוש מצדך בעתיד במלל דומה - התגובה שלך תוסר מיידית.

============================================================

תוך כדי כתיבת תגובתי זו, הועלו כמה תגובות כולל זו של רון.
מסתבר שיש הרבה כפילות...
אילו הייתי מגיע לזה באיחור של שעה ורואה מה כתבת רון, הייתי חוסך את רוב התגובה...

מוטי, שמח שדבריו של רון נפלו על אזניים קשובות 

עריכה אחרונה: פברואר 20, 2014, 17:04:42 PM על ידי rafi
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: *** דוח לוקוסים *** - הדוח חשוד כמפוברק
« הגיב #53 ב- : פברואר 20, 2014, 17:32:10 PM »
מדובר בדיון שנחזה להיות דוח דיג,
בשלב הראשון עלו בו תגובות בעלות ערך אינפורמטיבי - ולכן הושאר.
בהמשך הדיון עוסק בכל מה שאיננו קשור לדיג - ומיצה את עצמו.
אין מקום להמשיך כאן את הדיון - יש לנו די והותר דוחות דיג לראות כאן.
מי שמעוניין להמשיך לדון בנושא - יכול לפתוח דיון בפורום על החוף
או להגיב בדיון בו ניתנה הודעה על חסימת המשתמש:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=15071.0

הדיון ננעל.
עריכה אחרונה: פברואר 20, 2014, 17:33:17 PM על ידי rafi
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for