פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוח ראשון, דייג עם פילוטה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דוח ראשון, דייג עם פילוטה (נקרא 3174 פעמים) |
הדפסה |
|
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח ראשון באתר ,וכמובן לעוד הרבה כאלה  אחלה של סרגוסים ובהצלחה בהמשך  תודה מוטי 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תפיסות יפות ותודה על הפרגון עושה טוב בלב לראות שיש הצלחה  עצה קטנה מנסיון ..את הטלפון תשאיר באוטו אחרת הלך עליך  ובעניין של הסרקל..ניסיתי ותפסתי איתם אבל זה מוריד את כל עניין ההוקסט ...ועליו קשה לוותר יופי של דגים ונשמח לראות עוד דוחות כאלה בהצלחה בבאות
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסות יפות ותודה על הפרגון עושה טוב בלב לראות שיש הצלחה  עצה קטנה מנסיון ..את הטלפון תשאיר באוטו אחרת הלך עליך  ובעניין של הסרקל..ניסיתי ותפסתי איתם אבל זה מוריד את כל עניין ההוקסט ...ועליו קשה לוותר יופי של דגים ונשמח לראות עוד דוחות כאלה בהצלחה בבאות אהלן עמו מאמון ... איך אתה יודע שהטלפון איתי!! בדרך כלל אני שם אותו בזקט הניילון על כל צרה שלא תבוא ! בעניין הסירקל אתה צודק , אני לרוב משתמש בשיטה שלך אבל לאחרונה השיטה הזו מצאה חן בעיני ובמיוחד הצלילה הפתאומית של המצוף והמשיכות העצבניות , בהתחלה הייתי מנסה להוציא את הדג כמה שיותר מהר אבל ברחו לי המון, כעת אני נותן לו למשוך כאוות נפשו כי מסתבר שהקרס הזו מתקבעת טוב מאוד בשפה כשלא מגיבים בהרמת החכה מיד עם התפיסה , ובגלל הצורה המעוקלת של הקרס הדג מתקשה להשתחרר ממנה, מציע לך לנוסות ולו פעם אחת אחרי שידייך יתעייפו מהחזקת החכה בשיטת הרגש . מקווה לראותך שוב במכמורת , בטח שמת לב שנעשו במקום שיפוצים קלים בשובר בין שני המזחים ..
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של כתיבה  , ואחלה תפיסות  האם השימוש בסירקל שינה במשהו את כמות הפילוטה שאתה שם על הקרס ביחס לקרס סטנדרטית ? באופן אישי, בנוסף למלאי הקבוע של - 10-20 זוגות בניות של מוסטד בסל, אני מנסה קרסי chinu ומעלה את הגודל בכל פעם לבחון את ההשפעה. אגב, גם בקרסים סטנדרטיות אני נוהג לעיתים לתת מעט חופש אם לא השתכנעתי שהדג אכל כמו שצריך, ורק לאחר מכן מקבע עם הוקסט. אהבתי את הדוח, בהצלחה 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של כתיבה  , ואחלה תפיסות  האם השימוש בסירקל שינה במשהו את כמות הפילוטה שאתה שם על הקרס ביחס לקרס סטנדרטית ? באופן אישי, בנוסף למלאי הקבוע של - 10-20 זוגות בניות של מוסטד בסל, אני מנסה קרסי chinu ומעלה את הגודל בכל פעם לבחון את ההשפעה. אגב, גם בקרסים סטנדרטיות אני נוהג לעיתים לתת מעט חופש אם לא השתכנעתי שהדג אכל כמו שצריך, ורק לאחר מכן מקבע עם הוקסט. אהבתי את הדוח, בהצלחה  לגבי כמות הפילוטה אין שינוי .... דרך אגב ניסית את השיטה הזו ביום לא עובד במיוחד( שובר גלים באולגה) ויצאו רבבות לוקסים בגודל כף היד , מסתבר שהדרך בה הדג נוגס בפתיון משפיעה חזק על סוג כזה של קרסים והתפיסות , עם הבורי לא נחלתי הצלחה מי יודע מה למרות שהשתמשתי בסירקל מידה 12 (שבקושי השגתי )... תודה על הפרגון עדי... מגיעים הרבה תודות לדני " הכוכב" שהמליץ על הפילוטה שלדעתי מגיעה ל80% אפקט ביחס לפילוטה של המאסטר , וזה דיי מספיק לי...
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של כתיבה  , ואחלה תפיסות  האם השימוש בסירקל שינה במשהו את כמות הפילוטה שאתה שם על הקרס ביחס לקרס סטנדרטית ? באופן אישי, בנוסף למלאי הקבוע של - 10-20 זוגות בניות של מוסטד בסל, אני מנסה קרסי chinu ומעלה את הגודל בכל פעם לבחון את ההשפעה. אגב, גם בקרסים סטנדרטיות אני נוהג לעיתים לתת מעט חופש אם לא השתכנעתי שהדג אכל כמו שצריך, ורק לאחר מכן מקבע עם הוקסט. אהבתי את הדוח, בהצלחה  לגבי כמות הפילוטה אין שינוי .... דרך אגב ניסית את השיטה הזו ביום לא עובד במיוחד( שובר גלים באולגה) ויצאו רבבות לוקסים בגודל כף היד , מסתבר שהדרך בה הדג נוגס בפתיון משפיעה חזק על סוג כזה של קרסים והתפיסות , עם הבורי לא נחלתי הצלחה מי יודע מה למרות שהשתמשתי בסירקל מידה 12 (שבקושי השגתי )... תודה על הפרגון עדי... מגיעים הרבה תודות לדני " הכוכב" שהמליץ על הפילוטה שלדעתי מגיעה ל80% אפקט ביחס לפילוטה של המאסטר , וזה דיי מספיק לי... על השובר לכיוון צפון או דרום ? הצד הדרומי מכיל כמה נקודות מסתור מאד מעניינות. אך יותר מעניין שציינת שזה בים לא עובד במיוחד. לגבי הקרסים, אבדוק אצל דני ואקח איזה חבילה או שתיים 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יופי של כתיבה  , ואחלה תפיסות  האם השימוש בסירקל שינה במשהו את כמות הפילוטה שאתה שם על הקרס ביחס לקרס סטנדרטית ? באופן אישי, בנוסף למלאי הקבוע של - 10-20 זוגות בניות של מוסטד בסל, אני מנסה קרסי chinu ומעלה את הגודל בכל פעם לבחון את ההשפעה. אגב, גם בקרסים סטנדרטיות אני נוהג לעיתים לתת מעט חופש אם לא השתכנעתי שהדג אכל כמו שצריך, ורק לאחר מכן מקבע עם הוקסט. אהבתי את הדוח, בהצלחה  לגבי כמות הפילוטה אין שינוי .... דרך אגב ניסית את השיטה הזו ביום לא עובד במיוחד( שובר גלים באולגה) ויצאו רבבות לוקסים בגודל כף היד , מסתבר שהדרך בה הדג נוגס בפתיון משפיעה חזק על סוג כזה של קרסים והתפיסות , עם הבורי לא נחלתי הצלחה מי יודע מה למרות שהשתמשתי בסירקל מידה 12 (שבקושי השגתי )... תודה על הפרגון עדי... מגיעים הרבה תודות לדני " הכוכב" שהמליץ על הפילוטה שלדעתי מגיעה ל80% אפקט ביחס לפילוטה של המאסטר , וזה דיי מספיק לי... על השובר לכיוון צפון או דרום ? הצד הדרומי מכיל כמה נקודות מסתור מאד מעניינות. אך יותר מעניין שציינת שזה בים לא עובד במיוחד. לגבי הקרסים, אבדוק אצל דני ואקח איזה חבילה או שתיים  על השובר לכיוון דרום , לגבי הקרסים דני הבטיח להזמין אך טרם הגיע , מדובר על 10, 8 , קשה מאוד להשיג אותן בגלל גודלם הקטן והשימוש הפחות נפוץ בהם . אני שם את שני הגדלים על התלאי .
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דוח שאהבתי מאוד...  ראשית, משמח לראות שהמאמרים והדוחות שעולים בפורום - מסייעים לחברי הפורום לשפר תוצאות ואת חווית הדיג שלהם... במיוחד היה יפה לראות את הנסיון השונה שעשית, עם קרסי סירקל ומצוף במים - ואגן קרסי סירקל מצדיקים לאפשר לדג לקחת חוט... מסתבר כי בכל סגנון ולאחר שכבר חשבנו שאין מה לחדש - תמיד יש רעיונות חדשים ומעניינים... גם התוצאה יפה עם ארוחה חביבה 
|
|
|
|
|
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח שאהבתי מאוד...  ראשית, משמח לראות שהמאמרים והדוחות שעולים בפורום - מסייעים לחברי הפורום לשפר תוצאות ואת חווית הדיג שלהם... במיוחד היה יפה לראות את הנסיון השונה שעשית, עם קרסי סירקל ומצוף במים - ואגן קרסי סירקל מצדיקים לאפשר לדג לקחת חוט... מסתבר כי בכל סגנון ולאחר שכבר חשבנו שאין מה לחדש - תמיד יש רעיונות חדשים ומעניינים... תודה רפי גם התוצאה יפה עם ארוחה חביבה 
|
|
|
|
|
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רפי
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רפי
אין על מה, כתבתי מה שחשבתי... יחד עם זאת, תודה מראש על עריכה והוספת הנתונים היומן... מילוי נתוני היומן חשוב לצורך מאגר מידע. אשמח אם תערוך את הדו"ח ותשלים נתוני הדג והפתיון... למקרה שלא ידעתם, אז למשל יש אופציה של חיפוש לפי סוג דג, חודש, פתיון... אם בפברואר בעוד שנה מישהו ירצה לדעת אם נתפסו סרגוסים - זה יעזור מאוד...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|