פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סוף סוף חזרתי! והפעם גומבר 3.6 |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: סוף סוף חזרתי! והפעם גומבר 3.6 (נקרא 5434 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 15/2/2014 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6 | גיג בינוני - node 130f | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 3.6 |
הדו"ח: שלוםםם לכל חברי הפורום היקרים! אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי.. הייתי חופר פה המון, לגבי הזאלטס ההיא שנשברה וחלק אמרו שאין סיכוי להביא איתה משהו, חלק אמרו שאפשרי, לאורך החצי שנה האחרונה היא התמודדה עם כמה לברקים, כמה קריעות, אינספור לוקוסים שחזרו לים, והיום עם הגומבר שבאמת הוכיח לי שהמקל ברמה מצויינת עדיין. אז ככה, יוצאים מוקדם אני וחבר שלי זיו, מגיעים ככה לפני אור ראשון מסדרים ציוד, אורי מהים והטבע העביר לי שיעור חשוב לגבי דברים שהייתי צריך לדעת, הוא אמר לי שכדאי לשים את הדמוי שאני הכי מפחד עליו, וככה היה. נוד גב צהב תגיד שלום אתה הולך לעוףף... מגיעים יושבים ומתחילים לעבוד, הים לא מראה סימנים. אבל קצת גלים שמראים שיש עניין בפנים, אחרי 10 זריקות בערך זה מגיע. יש תקיפה הוא ננעל. אומר לזיו, מרגיש עצירה סופר עד 1 וחצי, ובזזזזז ריצה ארוכה , תוך כדי סוגר לאט לאט את הקלאצ' אחרי כמה טעויות ולמידות, וכבר מגיע למצב שמאוד קשה לקחת חוט. אבל עדיין אני מביא אותו והוא רץ ככה במשך 3-4 פעמים, הוא כבר די קרוב, אני יורד למטה בסלעים, וקולט שיש פה עסק עם בחור לא קטן. אין עלי לא רשת או משהו שיכול לעזור, טוב לשיטה הקלאסית, מניף מהחוט , והוא נופל . נשארה רק קרס אחת על הזים, מבקש עזרה מזיו , הוא תופס את המקל ואני מרים מהזנב, איזה אושר איזה התרגשות, הרגליים רועדות, והיידים משקשקות, שברתי את השיא שלי, כמה כיף לחזור  ...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 15, 2014, 12:59:48 PM על ידי דוד אלמליח
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 15, 2014, 12:53:31 PM על ידי דוד אלמליח
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
גומבר פלצת יופי
Sent from my iPad using Tapatalk
|
|
-------------------------------
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
כיף לקרוא ועוד יותר לראות את הדג בידיים שלך.
שתמשיך להינות ולשבור את השיאים
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של גומבר ,ואחלה דוח  כמובן בהצלחה בעוד הרבה שיאים חדשים 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
תותח!! כיף של דוח החיוך אומר הכל
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
נדיר אחי !! אל תדאג עוד נביא משהו יותר גדוללל!!
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
בהמה יפיפייה  אני רוצה להבין משהו. את הדבר הזה ניסית להניף עם החוט??! עם איזה חוט אתה עובד??
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תודה רבה חברים גיא לשאלתך, אני עובד עם sunline super pe 20 lb .. הוא מאוד חזק יחסית לטסט
|
|
|
|
|
|
|
 דג מרשים ודוח יפה בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של גומברפלצת כתבת שנתפס על ג'יג, הנוד זה לא ג'יג זה דימוי למייטב ידיעתי לא? בקשר ללסגור קלאץ זה לא תמיד נכון ,שהדג רץ ובמיוחד הגומבר בקפיצות שלו וניעורי הראש. אם נעול קצת יותר מידי הוא מפוצץ את החוט. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
|
כן בטעות זה על ג'יג , הנוד זה דמוי שתמיד לא מאכזב במיוחד הצבע הזה... בקשר לקלאצ, הוא היה בערך 40 אחוז ובריצה הראשונה הוא לקח ממש הרבה(ככה הרגשתי) יש לי בערך 130 מטר חוט והוא נתפס ב40 מטר, אז קצת פחדתי, לא סגרתי במכה, אלה לאט לאט ולא בהגזמה, אחרי טעויות שלמדתי מהן .. בכל אופן אתה ממליץ לא לסגור בכלל?
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
כל הכבוד. הלוואי על כולם קאמבק כזה.
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של תפיסה ואחלה דו"ח 
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן בטעות זה על ג'יג , הנוד זה דמוי שתמיד לא מאכזב במיוחד הצבע הזה... בקשר לקלאצ, הוא היה בערך 40 אחוז ובריצה הראשונה הוא לקח ממש הרבה(ככה הרגשתי) יש לי בערך 130 מטר חוט והוא נתפס ב40 מטר, אז קצת פחדתי, לא סגרתי במכה, אלה לאט לאט ולא בהגזמה, אחרי טעויות שלמדתי מהן .. בכל אופן אתה ממליץ לא לסגור בכלל?
לא אומר לא לסגור רק להזהר עם הסגירה מטעויות שעשיתי עם גומברים גדולים וסגרתי יותר מידי הם ברחו עם הדימויי. לשמור על חוט מתוח ולתת לו להתעייף
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3