פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דייג האנטיאסים -הפרק השלישי "הסבלנות מרה אבל פירותיה מתוקים" |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דייג האנטיאסים -הפרק השלישי "הסבלנות מרה אבל פירותיה מתוקים" (נקרא 3062 פעמים) |
הדפסה |
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שוקי....  אתה לא מתכוון להותיר אותנו במתח מבלי שנדע מי התיאש ראשון ומי ניצח....  הכנסת אותנו למתח....  רוצים את הסוף של הפרק השלישי.... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
שוקי....  אתה לא מתכוון להותיר אותנו במתח מבלי שנדע מי התיאש ראשון ומי ניצח....  הכנסת אותנו למתח....  רוצים את הסוף של הפרק השלישי....  תיסתכל בתמונות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שוקי....  אתה לא מתכוון להותיר אותנו במתח מבלי שנדע מי התיאש ראשון ומי ניצח....  הכנסת אותנו למתח....  רוצים את הסוף של הפרק השלישי....  תיסתכל בתמונות  אני היחיד שלא רואה תמונות?!  צפיתי שוב (והתענגתי שוב) בסרטון, נהניתי מכל שורה, אך תמונות אין...  מדבר על הסרטון השלישי כמובן - אלא אם התמונות שייכות לחייטים מ"בגדי המלך החדשים"... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 09, 2014, 22:26:05 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שוקי....  אתה לא מתכוון להותיר אותנו במתח מבלי שנדע מי התיאש ראשון ומי ניצח....  הכנסת אותנו למתח....  רוצים את הסוף של הפרק השלישי....  תיסתכל בתמונות  אני היחיד שלא רואה תמונות?!  צפיתי שוב (והתענגתי שוב) בסרטון, נהניתי מכל שורה, אך תמונות אין...  רפי פעם תורי ופעם התור של הדג לנצח אין תמונות=הדג ניצח
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
במילה אחת - תענוג  ובשתי מילים- תענוג צרוף  שוקי , אם היתה אוניברסיטה לדייג , אין ספק כי היית הדיקן. 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שוקי....  אתה לא מתכוון להותיר אותנו במתח מבלי שנדע מי התיאש ראשון ומי ניצח....  הכנסת אותנו למתח....  רוצים את הסוף של הפרק השלישי....  תיסתכל בתמונות  אני היחיד שלא רואה תמונות?!  צפיתי שוב (והתענגתי שוב) בסרטון, נהניתי מכל שורה, אך תמונות אין...  רפי פעם תורי ופעם התור של הדג לנצח אין תמונות=הדג ניצח הצלחת לבלבל אותי בגלל הכותרת...  ציפיתי לראות את הפירות המתוקים בדוח הזה - עכשיו הבנתי שהפירות המתוקים יהיו בפרק הרביעי שטרם הגיע שעתו... לקחת את האכזבה המרה הביתה וכבר לצפות לפירותיה המתוקים ביציאה הבאה.... - אתה איש מיוחד שוקי... 
|
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של השקעה!
ברוב הפעמים אתה מנצח אותם, לפעמים גם להם מגיע לנצח :-)
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אה, בקטנה  זה רק ממקד אותך על הפרק הבא  לנו, נשאר רק לחכות 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שוקי....  אתה לא מתכוון להותיר אותנו במתח מבלי שנדע מי התיאש ראשון ומי ניצח....  הכנסת אותנו למתח....  רוצים את הסוף של הפרק השלישי....  תיסתכל בתמונות  אני היחיד שלא רואה תמונות?!  צפיתי שוב (והתענגתי שוב) בסרטון, נהניתי מכל שורה, אך תמונות אין...  רפי פעם תורי ופעם התור של הדג לנצח אין תמונות=הדג ניצח הצלחת לבלבל אותי בגלל הכותרת...  ציפיתי לראות את הפירות המתוקים בדוח הזה - עכשיו הבנתי שהפירות המתוקים יהיו בפרק הרביעי שטרם הגיע שעתו... לקחת את האכזבה המרה הביתה וכבר לצפות לפירותיה המתוקים ביציאה הבאה.... - אתה איש מיוחד שוקי...  רפי אופטימיות הינה האמונה שמובילה להישג. דבר אינו יכול להיעשות ללא תקווה ואמון. 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ציטוט של נחמיאס: אה, בקטנה זה רק ממקד אותך על הפרק הבא  לנו, נשאר רק לחכות "החולשה הגדולה ביותר שלנו נמצאת בוויתור. הדרך הבטוחה ביותר להצלחה היא תמיד לנסות רק עוד פעם אחת."
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2014, 21:59:04 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של השקעה!
ברוב הפעמים אתה מנצח אותם, לפעמים גם להם מגיע לנצח :-)
כשאתה מפסיד בקרב – אתה לומד איך לנצח במלחמה. 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
תותח בדייג ותותח בהכול איזה יופי לראות כזה דווח דייג אפילו שלא היו דגים . זה דווח של בית ספר לחיים וכול משפט שלך זה כמו מסלול של להצליח בחיים 
|
|
|
|
|
|
|
למרות הפיספוס של הדג שכאמור נגזר עליו להמשיך לחיות זכינו לעוד שיעור בנחישות ומקצוענות ,חיזקת את המוטיבציה שלי ולאו דווקא בדייג,אשריך שוקי פרג(אתה זכאי כדרך אגב לאזרחות בספרד, למרות שמי צריך אותם אחרי מה שעשו לנו  ) בהמשך אני בטוח ומאחל שיבוא לך אנטיאס של 30 ק״ג בהצלחה איש יקר 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אה, בקטנה  זה רק ממקד אותך על הפרק הבא  לנו, נשאר רק לחכות  הפרק הרביעי עולה אוטוטו 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|