|
|
 |
מה יהיה
« ב- : ינואר 31, 2014, 22:02:52 PM » |
|
כבר הרבה זמן שלא ניכנסתי לפורום וההרגשה לא טובה בגלל זה  א : הלך לי המחשב בבית לא עובד . ב : התחלתי טיפולי שורש בשיניים ובאמצע הטיפול נהייה לי דלקת חזקה בחניכיים במשך 3 שבועות  ואני עם כאבי טופת . ג : שלשום עברתי ניתוח חניכיים שלא כ"כ עבר בהצלחה ואני עדיין סובל מכאבים למרות שאני עם אנטיביוטיקה הרבה זמן , הפנים שלי עד אתמול היו נפוחות כמו אחרי מכות , הלחי נפוחה האף נפוח האוזן כואבת ונפוכה , העיין ימין נסגרה מהנפיחות ובקושי אוכל ( ירדתי הרבה במישקל ) . ד : אני במחלה מהעבודה שבוע + . ה : אבא שלי שיהיה בריא אמן באישפוז שבועיים כבר עם אירוע מוחי  ולא מתפקד כראוי ( אירוע שישי שלו ) . ו : לא הייתי בים כמעט 3 שבועות וזה אוכל אותי חזק כי אני איש של ים . ז : מחר אני ב"ה בים סוף סוף כי אני כבר לא יכול בלי ים . ח : הייתי חייב לשתף אתכם בכל מה שעובר עלי בזמן האחרון כי אין על ה  . ט : המשך שבת שלום לכולם 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
נקווה שכול זה יהיה מאחור והשבוע הקרוב יהיה לטובה עם בריאות שלווה והנאה
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
קודם כל רפואה שלמה לך ולאביך, תהיו חזקים, תהיה חזק אתה בעצמך.. ואם אתה שואב את הכוח מהים, לך לים.. תשאב את הכוח שאתה צריך, לך ולאביך..
רפואה שלמה חבר..
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שייגמרו הצרות מהר ושיהיה רק טוב לך ולאבא שלך 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נשמע כמו מישהו הפך אותך שבוע לאיוב.... כל הצרות שבעולם מכל הכיוונים... מתער לשמוע ולצערנו יש בחיים גם תקופות לא טובות... זה קשה ולא פשוט אך חלק מהחיים הרבה ברירות אין כי ממציאות לא בורחים - עם מציאות מתמודדים... מאחל לך מכל הלב שהדברים ישתפרו במהרה... רפואה שלמה ומהירה לך ולאביך...
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה לכם באמת 
|
|
|
|
|
|
|
קודם כל רפואה שלמה לך ובעיקר לאביך יש ימים כאלה לא צריך להיות בדכאון בגלל זה צא לים ותקבל אנרגיות חדשות.  לפני 7 שנים עברתי צינתור ומאז חזרתי לים ולא אפרד ממנו עד יום מותי כי זה אחד הדברים שהכי אהבתי והזנחתי תקופה ארוכה תמיד אפשר למצוא את הכמה שעות לטובת הים שאף פעם לא מאכזב אותי.
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
יש שורה בשיר של שלום חנוך... "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר..." אז מאחל לך שהנאחס עבר ומכאן רק אור וטוב....
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
רפואה שלמה לך ולאביך !! תרגישו טוב ותחזרו לשגרה במהרה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפי מה ששמעתי אורי, מסתמן איזה שינוי לטובה.... אולי סימן לבאות...  מחכים לדוח על תפיסת הלברק השמנמן - דוח כמו שצריך להראות דוח שבע"ה מסמן את האור בקצה המנהרה... 
|
|
|
|
|
|
|
 אותכם , תודה , והדוח בקרוב 
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
 אותכם , תודה , והדוח בקרוב  יאללה תן בראש! מחכים..
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27