עדכון חם מחדשות השעה חמש. המדינה הגיעה להסדר עם היזם שרוצה לבנות כפר נופש בחוף בצת. נאמר שנמצא פתרון ולא יגעו בחוף. נאמר ע"י ח"כ גלעד ארדן שהתקדים של פלמחים עזר בעתירה. ושהירוקים ניצחו. מקווה שזה סופי, כי אם כן, אלו חדשות מעולות לכולנו
חברים עדכון חי... כרגע אמרו במבזק החדשות אצל "שש עם עוגיה" שהמאבק נגמר!!!!!!! המדינה החליטה לקבל את העתירה של הירוקים ולא לאפשר ליזם לבנות כפר נופש בבצת! מה שנשאר פתוח זה הפיצוי שיש לתת לו. נראה לי שאפשר לפתוח את השמפניות או לפחות את הגולדסטר
חברים עדכון חי... כרגע אמרו במבזק החדשות אצל "שש עם עוגיה" שהמאבק נגמר!!!!!!! המדינה החליטה לקבל את העתירה של הירוקים ולא לאפשר ליזם לבנות כפר נופש בבצת! מה שנשאר פתוח זה הפיצוי שיש לתת לו. נראה לי שאפשר לפתוח את השמפניות או לפחות את הגולדסטר
יופי, יש על מה לפתוח את הגולדסטאר במפגש
בהחלט בשורות טובות, גם ספציפית לגבי רצועת החוף היפיפיה של בצת, וגם בכלל- מסתבר שאפשר לעיתים לבלום את בעלי ההון ולהצליח לשמור על כמה דברים שיקרים לנו...