פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   למה זה נראה לי ככה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למה זה נראה לי ככה (נקרא 4331 פעמים) |
הדפסה |
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
שבוע הבא אני הולך לסדר את הרולר שלי,הלכתי עד עכשיו פעמיים. למה תמיד נראה לי שבחיים אני לא יתפוס אין אכילות אין כלום ואני מת לתפוס את הדג הראשון שלי(שיהיה במלוחים). ואני רואה אחרים תופסים לברקים כמו מים..מה הקטע ישלכם דמוי טוב להמליץ לי?
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שבוע הבא אני הולך לסדר את הרולר שלי,הלכתי עד עכשיו פעמיים. למה תמיד נראה לי שבחיים אני לא יתפוס אין אכילות אין כלום ואני מת לתפוס את הדג הראשון שלי(שיהיה במלוחים). ואני רואה אחרים תופסים לברקים כמו מים..מה הקטע ישלכם דמוי טוב להמליץ לי?
נתחיל בשאלה הראשונה. אתה דג בז'ירז'ור אועם בוס? באופן כללי,חודשי הקיץ אף פעם לא נחשבו לחודשים טובים מבחינת דיג חופי. נכון שיש מקומות ומקרים שיש דיג טוב ואפילו מעולה אבל צריך לדעת בדיוק מה ואיך. שאל את עצמך מה אתה מחפש? איזה סוג של דג? השאלה הבאה היא איך תופסים אותו? ואיפה? אם לתשובות של כול השאלות האלו מצטרף גם התאמה ל"מתי",יש מצב לשיפור  למיטב ידיעתי יש פעילות של גומברים שנתפסים בז'ירז'ור בגזרה הצפונית של אשקלון (חוף ההולידי-אין עד ברנע). יש באשקלון מספר חנויות דיג טובות שעובדים בהן אנשים עם ניסיון רב בדיג מכול התחומים. נסה להתייעץ איתם לגבי מה,איך,מתי ואיפה ונסה ליישם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כן אני יודע..אבל תראה אני רוצה לברקים כמו כולם אני יודע שזה אחלה חוף שאמרתה,קוראים לו חופית ואני הולך אליו בראשון לדייג פתיונות. ישלך מושג באיזה עומקים הלברקים נמצאים?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כן אני יודע..אבל תראה אני רוצה לברקים כמו כולם אני יודע שזה אחלה חוף שאמרתה,קוראים לו חופית ואני הולך אליו בראשון לדייג פתיונות. ישלך מושג באיזה עומקים הלברקים נמצאים?
בדיוק בשבילך מאמר הלברקים של חסדייהמאמר מפי מס 1 בארץ ללברקים. תקרא טוב , אחר כך תשאל כל שאלה שלא מובנת או כזאת שתרצה לחדד ונענה לך בכיף.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אחלה מאמר,בערך כמה מטר צריך לזרוק בשביל לתפוס אותם? שבוע הבא בע''ה אני יסגר את הרולר ויתחיל ללכת לז'רז'ר הרבה בתקווה להביא את הדג הראשון שלי.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
לפעמים הם תוקפים במרחק של 20 מטר ממך ולפעמים ממש מתחת לרגליים בעומק של פחות מ 30 ס״מ !!
חפש קצף , זרם חוזר , תעלות עמוקות בחוף , צמוד לריף זרזר לאט עד בינוני , הלברק תוקף הכל..
עדיף דמויים עד 9 ס״מ אבל אין חוקים..
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אני די חלש בכל העסק הזה אמרו לי לזרוק בהצלפה אני ינסה.בדר''כ בלי אני זורק די קרוב,20 מטר משהו כזה(אל תצחקו) ובאמת שמבאס,ישלי דמוים אני יכול אפילו להשתמש בניקלים זה לא בעיה. ישלי פה כמה שאלות: קצף,אין בעיה. זרם חוזר,מזה אני לא יודע? תעלות עמוקות,כאילו שעל ההתחלה יש טיפה עומק,אין לי בעיה אני מכיר. ריף זה מקום כזה עם סלעים נכון או שאני טועה.. מצטער על השאלות המצחיקות.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
אני די חלש בכל העסק הזה אמרו לי לזרוק בהצלפה אני ינסה.בדר''כ בלי אני זורק די קרוב,20 מטר משהו כזה(אל תצחקו) ובאמת שמבאס,ישלי דמוים אני יכול אפילו להשתמש בניקלים זה לא בעיה. ישלי פה כמה שאלות: קצף,אין בעיה. זרם חוזר,מזה אני לא יודע? תעלות עמוקות,כאילו שעל ההתחלה יש טיפה עומק,אין לי בעיה אני מכיר. ריף זה מקום כזה עם סלעים נכון או שאני טועה.. מצטער על השאלות המצחיקות.
לאט לאט.. גם אני שאלתי פעם את כל השאלות האלו.. ולא רק אני.. כולנו.. זרם חוזר ? מבטיח להעלות תמונה. תעלות עמוקות , אתה מכיר.. ריף ? נעלה לך גם תמונה.. תמתין..
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
זרם חוזר :
שים לב שכאשר הגלים מתקרבים לחוף הם מתקפלים ויוצרים שטיח קצף עד החוף..
יש בערך כל 20-100 מטר מין קצף שחוזר לעומק. ממש איפה שהחץ האדום..
זה מה שנקרא זרם חוזר.
הדגים נמצאים בתוך הזרם הזה , שמחזיר לעומק דגים שאיבדו כיוון , אוכל מהחוף ועוד שאריות מזון.
ריפים :
שים לב לתמונה.. כל הסלעים / משטחי סלע , אלו ריפים טבעים או מלאכותיים (בתמונה הכל טבעי)
, לפעמים הדג נמצא מתחת לאצבעות הרגליים שלך , תיהיה וכן וגרור את הדמוי עד הסוף..
לעוד שאלות אנחנו כאן.
בהצלחה !
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זרם חוזר :
שים לב שכאשר הגלים מתקרבים לחוף הם מתקפלים ויוצרים שטיח קצף עד החוף..
יש בערך כל 20-100 מטר מין קצף שחוזר לעומק. ממש איפה שהחץ האדום..
זה מה שנקרא זרם חוזר.
הדגים נמצאים בתוך הזרם הזה , שמחזיר לעומק דגים שאיבדו כיוון , אוכל מהחוף ועוד שאריות מזון.
ריפים :
שים לב לתמונה.. כל הסלעים / משטחי סלע , אלו ריפים טבעים או מלאכותיים (בתמונה הכל טבעי)
, לפעמים הדג נמצא מתחת לאצבעות הרגליים שלך , תיהיה וכן וגרור את הדמוי עד הסוף..
לעוד שאלות אנחנו כאן.
בהצלחה !
פייייי אבי.למדת משהו ממני 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה ציוד יש לך? משקלי הטלה של המקל? איזה גודל רולר? איזה חוט אתה עובד? בד או נילון? ומה העובי על מנת להשיג הטלה רחוקה ככל האפשר צריך להתאים את הסט דיג תן קצת פרטים על הציוד שלך וננסה לעזור כמה שיותר בהצלחה
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
הציוד שלי רוצים אני יעלה תמונות? המשקלי זריקה זה :10-30. הרולר מידה 3000,חוט ניילון והעובי אם אני לא טועה זה 30.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
הציוד שלי רוצים אני יעלה תמונות? המשקלי זריקה זה :10-30. הרולר מידה 3000,חוט ניילון והעובי אם אני לא טועה זה 30.
טוב , לא מצויין , אבל טוב מאוד..  מכאן חסדייה ימשיך איתך , כי הוא באמת מס' 1 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
בכל מקרה תתחשבו כי זה פעם ראשונה שקניתי ציוד ז'רז'ור ואמרתי לו שאני לא רוצה כבד יותר מדי.. מחכה לו 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|