בריגים לדיג על חי(כולל אנטיאסים)רבים משתמשים בקרס צפה.אני יודע שיש כאלה שמקבעים עם קיסם את הקרס הצפה לאחר שהתאימו את המרווח בין הקרסים לגודל הפתיון.עלה לי רעיון שיכול להיות שכבר ידוע אך חשבתי על כך לבד.חשבתי לקחת חוט דק(ניילון עובי 35-40)ובעצם לקשור את גוף הקרס יחד עם חוט התלאי(לחבוק אותם יחד)ככה עדיין לקרס יש אפשרות לנוע לאורך חוט התלאי(החביקה יחד לא מקבעת את הקרס למקום אלא רק מסדרת את הקרס בצורה נוחה יותר לתפירה).הכנתי ריג לצורך צילום,אנסה להעלות את התמונות.
במקום לחבוק את הקרס עם חוט ניילון תחבוק עם חוט בד דבר שני רצוי שהקרס העליונה שתיהיה קטנה יותר לפחות במידה מהקרס התחתונה דבר שלישי הייתי מוסיף צינורית סיליקון שנכנסת לטבעת ואז מעביר את החוט הראשי דרכו דבר רביעי את הקרס המקובעת(תחתונה) תקשור אל הטבעת בקשר" עמי" בהצלחה
עריכה אחרונה: ינואר 23, 2014, 16:03:51 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
תודה על התגובה.לא הבנתי מה רע בחוט ניילון לחביקה.הוא מחזיק מצויין,אז לא הבנתי למה צריך חוט בד. למה מומלץ קרס קטנה בתור קרס צפה? אני לא אוהב תוספות ואביזרים,אוהב פשוטת.האם זה בגדר חובה להוסיף צינורית?על פי הידוע לי אין חובה,תקן אותי אם אני טועה. אני קושר בקשר שראקיסטים-לא מכיר קשר עמי,אבל אשמח ללמוד.
תודה על התגובה.לא הבנתי מה רע בחוט ניילון לחביקה.הוא מחזיק מצויין,אז לא הבנתי למה צריך חוט בד. למה מומלץ קרס קטנה בתור קרס צפה? אני לא אוהב תוספות ואביזרים,אוהב פשוטת.האם זה בגדר חובה להוסיף צינורית?על פי הידוע לי אין חובה,תקן אותי אם אני טועה. אני קושר בקשר שראקיסטים-לא מכיר קשר עמי,אבל אשמח ללמוד.
שוב תודה ויום טוב!
על כל השאלות תקבל תשובה בימים הקרובים על הריג שאני עובד איתו נתפס אנטיאס 11 קילו והוא עדיין לא מימש את כל הפוטינצאל שלו וממשיך להבדק לפני חצי שנה הריג נבדק על יבש עם כל המשתמע מכך ועל פי הבדיקה בוצעו שינויים ותוספות כפי שכתבתי
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"