| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/1/2014 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | דג חי - דניס וסנפן וגיג | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 3 | 11 |
| בוקר | - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 14 | 20+ |
הדו"ח:
גם לכם יש תטירוף הזה לחזור לים אחרי שננעלתם על משהו גדול וברח לכם?? גם אתם לא מצליחים לעבוד??לישון?
שבוע שעבר יוצא לדוג ביום ראשון בבוקר שמש מלטפת כוס תה ביד ומצרף אלי חבר לעבודה עם הבן שלו בן 9.... הילד לולה דייג מגיל 3 ועד היום דג
בבריכה אצל אבא בחצר...
מגיעים לנקודה .. עוגנים והילד מוריד חכה עם פתיון... אחרי חצי דקה מוציא לוקוס של חצי קילו.... הוא באטרף... כיף לא נורמאלי להיזכר איך התרגשתי כשהיית ילד ככה.. פשוט לחזור ל״מחט הילדות״.
הוא ממשיך לעבוד ואני מלמד אותו.. ותוך שעה וחצי מלא דלי במרמירים טרולוסים גרבידות סנפנים ... הלוקוס שוחרר כמובן.
אני שמרתי לעצמי שלוש דגים חיייים בדלי ... ועוברים לנקודה להתחיל לעשות גיג.. הילד חייב ללמוד כמה סוגי דייג.
מוריד גיג ... מתחיל חיבוד וננעל על פלמידה וממש ליד הסירה משתחררת... מכירים את זה בטח...
מוריד תדג חי טרולוס חי ובועט... מחליף בנתים גיג ובוםםםםםם כול המקל משתחווה.. תופס תחכה ומנסה לתת הוק סט והדג השתחרר אין כלום.... מרים את הדג וכול הדג מקופל לשניים וכבר מת.. פלט אותו הדג..
אחרי חצי דקה שם דג חדש ...ומוריד. הפעם אני בהיכוןן איך שמגיע לקרקעית... קצת מסובב תחכה ובום המקל עד משתחווה.. הפעם הדג נעול.. מושך שמאלה מושך ימינה .. פתאום עלה הדג חזק למעלה ושוב ירד... ושקט.... הרוחר הפסיק לזמר.... התנתק לי מהקרס.. זהו התייאשתי בריחה שניה בדקה
ואני כבר מתחיל לפנטז מה היה לי שם ....
ישר קיפלתי ציוד וזהו התייאשתי .. שלוש בריחות קיפלתי תציוד וחזרתי לנמל כי עוד שניה אני זורק תציוד למים.
בערב טסתי להודו והדג לא ייצא לי מהראש!!!! שגעת אי אםשר לעבוד... נכנס לפורום כול 5 דקות קורא ומנסה להבין מה קרה... שגעת..
חוזר מהודו אחרי 4 ימים מהלה עם אישתי את הצהריים והערב ומודיע לה שגם היום היא לא תשן לילה שלם איצי... שואלת אתה לא מתגעגע אליי לא חשבת עליי??? ממי התגעגעתי לדג חשבתי עליו פינטזתי עליו ואם הייתי יכול הייתי ישן איתו... היא ידעה שאני לא ארגע עד שאביא אותו אז אמרה לי צא לים אבל שתדע כול השבוע פינוקים!!! מה לעשות זוגיות....
יוצא לים ב5 בבוקר עם אחיין שלי בשם אפיק ... שכבר הכרתם אותו בסרט. עובדים קצת בולוס לתפוס פתיון חי. בחצי שעה של הבוקר הבאנו 3 גרבידות ושתי פארידות ודניס אחד.. הפארידות היו גדולות אז חבל להשתמש בהם.... ממשיכים לעבןד ואז הגיעה משלחת של אבו קקות שלא נתנה לעבוד... חיסלתי 10 מהם ברבע שעה.. ואז עלה בי הרעיון.. בוא נשים אבו קקה בתור חי בוא נראה מה יקרה לו.... לא עובר 10 דקות והדג שמשקלו הוא קילו חזר רק עצמות ראש וזנב... פשוט מדהים!!!!!! יש סרטון אילה בהמשך...
עוברים למקודה מחבר תדניס לקרס ... מוריד את הדג.... מדליק תמצלמה ובא ללחוץ על הקלט... והמקל?? הופה משתחווה...מלחמה של 3 דקות ועולה לו אינטיאס של 4.5 קילו...
שכחתי לבפר 10 דקות לפני הוצאתי אינטיאס של קילו בגיג על דמוי של מאיה 80 גרם לבן עם פס צהוב בגב... הם חולים עליו האינטיאסים.
מוריד עוד דג ובירידה הדג משתחרר מהקרס... נשאר לי עוד דג חי אחד איזה באסה.....
מוריד אותו וגם הוא משתחרר... כולי דכאון...עוברים לגיג ומנסים ומנסים ואין תוצאות... אמרתי לגוזף כשנרד מהסלע... תגיד לי אוריד פתיון נביא סנפן אחד... וכך היה הבאנו סנפן קטן 50 גרם אולי.. מוריד תדג בנקודה ושוב... חצי דקה והמקל עד למטה!!!! אטרף בסירה.. דג שלישי שלי והם בגיג כלום...
לפעמים הדג לא תוקף בגיג וצריך לעבוד בכמה סגנונות במיוחד שהמים מתנקים!!!!
חזרנו הביתה מרוצים ( מרוצה)
ואישתי שאלה אותי בסמס נרגעת? אתה מאושר? לאן אנחנו יוצאים היום....
תהנו מהסרטון
http://youtu.be/aZp1Imj5gm0
.