פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פורום לתמיכה טכנית והצעות יעול (אחראי: Itamar)
   בעיה| כפתור הציטוט לא עובד לי.. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בעיה| כפתור הציטוט לא עובד לי.. (נקרא 2569 פעמים) |
הדפסה |
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
כבר המון זמן שכפתור הציטוט לא עובד, והאמת שכבר נמאס לי  לא מבין למה.. אני עובד עם דפדפן כרום (גם באקספלורר אותה בעיה) כאשר אני לוחץ על כפתור הציטוט, זה קופץ לי לחלון התגובה המהירה ונשאר ריק, הציטוט לא מופיע. גם כאשר אני נכנס לתגובה המלאה, ולוחץ על ציטוט של מישהו זה לא עובד.. רק עם אני מעתיק את ההודעה וכתוב את הקוד של הציטוט ידני\ דרך הכפתור המובנה שבהודעה המלאה אשמח לעזרה..
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : ינואר 15, 2014, 20:23:06 PM » |
|
עזוב אותך מלצטט אחרים. תיהיה מקורי
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|

|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
 חחחח Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
מנהל תחזוקה
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לירון, הרבה מחברה פה גולשים בעזרת כרום ובאקספלורר אני מניח גם לא מעט ולא ששמעתי עדיין על בעיה כזו. לכן אני יכול להניח כי זו בעיה מקומית אצלך, בנוסף הבעיה קיימת בשני דפדפנים שונים מה שהופך את הבעיה ליותר מעניינת  אם נוסיף לזה שאני כרגע בחו"ל אחרי יום ארוך של ישיבות וכרגע אני בחדר במלון מחסל את הבירות במיניבר  ; ניתן לומר בוודאות כי הבעיה היא תוסף המותקן ברמת המחשב על כל הדפדפנים במחשב שלך. ניתן לבדוק את זה בצורה מאוד פשוטה: 1. ליסגור את כל חלונות הדפדפנים הפתוחים במחשב. 2. בשורת פקודה להריץ iexplore.exe -extoff ולנסות עם הציטוט עובד יש צורך למצוא את התוסף הסורר והסיר אותו. נסה ודווח ואז נוכל להמשיך 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לירון, הרבה מחברה פה גולשים בעזרת כרום ובאקספלורר אני מניח גם לא מעט ולא ששמעתי עדיין על בעיה כזו. לכן אני יכול להניח כי זו בעיה מקומית אצלך, בנוסף הבעיה קיימת בשני דפדפנים שונים מה שהופך את הבעיה ליותר מעניינת  אם נוסיף לזה שאני כרגע בחו"ל אחרי יום ארוך של ישיבות וכרגע אני בחדר במלון מחסל את הבירות במיניבר  ; ניתן לומר בוודאות כי הבעיה היא תוסף המותקן ברמת המחשב על כל הדפדפנים במחשב שלך. ניתן לבדוק את זה בצורה מאוד פשוטה: 1. ליסגור את כל חלונות הדפדפנים הפתוחים במחשב. 2. בשורת פקודה להריץ iexplore.exe -extoff ולנסות עם הציטוט עובד יש צורך למצוא את התוסף הסורר והסיר אותו. נסה ודווח ואז נוכל להמשיך   אם זה עדין לא עובד, אז בבקשה תבצע צילום מסך, עם דגש על שורת הכתובת, של החלון אחרי שאתה לוחץ על ציטוט. סיכוי קלוש שמשם הבעיה, אבל מעניין...
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
 ))) הצלחתי! איך לא חשבתי על זה. הסרתי תוסף שהותקן חלקית כנראה, ועשה די הרבה בלגן. ועכשיו עובד מצויין  תודה רבה רבה עשית לי חשק לבירה  רון תודה רבה על העזרה .. תותחים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 ))) הצלחתי! איך לא חשבתי על זה. הסרתי תוסף שהותקן חלקית כנראה, ועשה די הרבה בלגן. ועכשיו עובד מצויין  תודה רבה רבה עשית לי חשק לבירה  רון תודה רבה על העזרה .. תותחים לירון, מי ששתה בירה בחו"ל ותוך כדי נתן לך רעיונות, זה איתמר היקר...  אכן, רון ואיתמר תותחים - וגם נכונים תמיד לעזור.... 
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אמת.. תותחים אמיתיים.. עכשיו יש בעיה, חזרה הבעיה! אך שהפעם יש לי כיוון ואני צריך את עזרתכם, לאחר מחיקה והתקנה מחדש של הדפדפן (כרום) הציטוט עובד- (יש לציין שבזמן ההתקנה אני מוריד את הסימון של ייבוא הגדרות) לאחר ההתקנה אני מתחבר לחשבון הג'ימייל שלי כרגיל. נכנסתי לפורום והציטוט עובד, התחלתי להכנס לאתרים שונים ולשמור אותם בסרגל הסימניות, תוך כדי אני פתאום רואה שכל מה ששמרתי נעלם, וחזר לי הסרגל סימניות הישן! ואיתו הבעיה.. כאילו הדפדפן מייבא אוטומטית הגדרות ! איך אני מבטל\ מוחק אותם? לדעתי זאת הבעיה.. הוא מיבא משהו שמתנגש עם זה זאת שורת הכתובות לאחר שאני לוחץ על הכפתור "ציטוט": http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14899.msg187922#quickreply תזכורת: אחרי לחיצה על הכפתור ציטוט, הדף "קופץ" לחלון כתיבת ההודעה ללא הציטוט- הוא נשאר רק.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2014, 19:00:12 PM על ידי liron89
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
עשיתי את זה בדיוק - ונראה שעובד וסודר.. כנראה היה איזה קוד שהתנגש.. תותח! תודה רבה  )
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
 מלךך!! תודה רבה על ההשקעה והזמן.. זה מה שעשיתי, ועכשיו אני בטוח שעשיתי נכון תודה רבה חבר! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|