פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ביקשתם, קיבלתם. היום מצאתי את כל הרפורמה של החלהט באתר שלהם. מוקדש לרפי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ביקשתם, קיבלתם. היום מצאתי את כל הרפורמה של החלהט באתר שלהם. מוקדש לרפי (נקרא 23420 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הרפורמה מאתר החלה"ט - 146 עמודים של תיקווה
כמובן, שהרפורמה הייתה שם כבר במאי 2013, אנחנו פשוט לא מצאנו\חיפשנו אותה. למרות שדיברנו עליה. למען הדיוק בחלקו של המיגזר שלנו >>על החלק של "הדגים בשיטות ספורטיביות" באחוזים שרשום בעמ' 4 - " 25% לספורטיביים " עלינו להסתכל עליו כעל 10% לחובבים, ו8% לדגים בשיטות ספורטיביות בהיקף מיסחרי (בין אם מוכרים ובין אם לא, מדובר בהיקף השלל) ומה זה דייג בשיטות ספורטיביות לפי ההגדרה שלהם >>"דיג ספורטיבי: פעילות הדיג מבוצעת לשם הנאה ופנאי, במגוון שיטות המתאפיינות במיעוט של דיג לוואי (חכות מהחוף/סירה, צלילה חופשית וכו'): . מחולקים לשתי קבוצות- רובם חובבים התופסים מעט דגים בכל יציאה לים, ומיעוטם "מקצוענים" המסוגלים לתפוס כמות גדולה של דגים"
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2014, 19:33:06 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הרפורמה מאתר החלה"ט - 146 עמודים של תיקווה
למען הדיוק על החלק של הספורטיביים באחוזים שרשום בעמ' 4 - " 25% לספורטיביים " עלינו להסתכל עליו כעל 10%, כי כשמוסיפים לטרולים את שלל הלוואי נישאר 18%, ואז מחסירים מהספורטיביים את את אלו שדגים בהיקף מיסחרי בשיטות ספורטיביות שמהווים8% נותר רק 10% לחובבים. והחובבים הם הרוב המוחץ. מה זה אומר מיסחרי ספורטיבי פעם ראשונה אני שומע דבר כזה  נותר רק 10 אחוז לחובבים נו לא צחוק ,זה צחוק עצוב מאוד  חברים מהיום יש לנו שתי מחנות אחת הם הדייגים הספורטיבים והחובבני ,החובבני זה שתופס 2 דגים בחודש ,והספורטיבי זה שתופס 10 דגים בחודש  מיסחרי ספורטיבי לא מבין כלום או הוא מיסחרי או הוא ספורטיבי -יש משהו חדש חברים חובבני מסחרי
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2014, 19:16:18 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קודם כל, תודה. מבין שזה היה להם מאד קשה.
לא קראתי הכל (אקרא לאט לאט בחלקים), אך ממה שכן קראתי עד עמוד 26, רק נוכחתי לדעת שהמחשבות שלי היו ככל הנראה היו נכונות (עדין לא אומר זאת בוודאות, כי לא סיימתי לקרוא). הנתונים והמחקרים, הם הערכות ותו לא... רשום במפורש, שחור על גבי לבן (או כחול, או אפור...תלוי בעמוד): "ההערכה היא ש..." "על פי ההערכות..." עם נתונים אני לא מתווכח, עם הערכות כן. אני מעריך X, אתה תעריך Y, אחר יעריך Z.
חוזר, לא יוצא כרגע ב"הצהרה" שכך אני רואה שעשו. את ה"הצהרה" הזו אשמור לכשאסיים לקרוא.
|
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
זה מה שרשום ברפורמה לגבי הדייג החובבני, זה מצויין בעמוד 107.
דיג ספורטיבי – צעדים אפשריים הגבלת שלל למשתמש 1 עסקים כרגיל - ללא הגבלת מאמץ, משתמשים או שלל הדיג הספורטיבי 4 הגבלת טכניקות דיג / מינים 2 אלטרנטיבית לצעד 3, ניתן לפתור את בעיית הדיג הספורטיבי המקצועני בדרך נוספת בדמות הגבלת שלל למשתמש דיג ספורטיבי לרמה של כ 3- ק"ג שלל ביום או דג בודד מעל ל 3- ק"ג ביום באופן זה ינוטרל הדיג הספורטיבי "המקצועני" אשר אחראי לפגיעה בדיג החופי ומהווה מאמץ יתר אקולוגי הגבלת שיטות הדיג הספורטיבי האפשריות לשיטות שאינן גורמות להשפעה סביבתיית מהותית כגון חכה מהחוף או חכה רגילה מסירה במסגרת זו, תיאסר פעילות דיג ספורטיבי באמצעות קיאקים, ג'יג או צלילה לחילופין, תתכן הגבלת דיג מינים מסוימים הגבלת משתתפים ניתן לפעול להגבלת פעילות הדיג הספורטיבי ע"י חיוב נשיאת רשיונות למשתתפים בפעילות וגביית אגרות מתאימות 3 בהתאמה, יוגבלו מספר הרישיונות המותרים על מנת להצר את פעילות הדייגים הספורטיביים
זה מצויין בעמוד 110
בטווח הקצר תדרוש הגבלות על ציבור הדייגים הספורטיביים קמפיין הסברתי מקיף אך בטווח הבינוני צפויה התייצבות בהשקעה אל מול התנהגות נורמטיבית חדשה של מרבית הדייגים כמו כן, צפויה מחאה של פורומי דיג שונים, ושל ציבור רחב, שעלול להיפגע מצעדים אשר לתפיסתם הינם לא מידתיים כמו כן, נראה כי במידה ויושתו הגבלות על הדיג הספורטיבי, יהיה צורך להגדיל מעט את מערך האכיפה באזורים מסויימים
לאחר רפרוף קל, אני יכול לומר לפי דעתי האישית והלא מקצועית שכל הנתונים שמוצגים הן לתפיסות הדייגים הספורטיביים והן לתפיסות הדייגים המסחריים, אלה פשוט נתננים שנאספו לא בשיטות מחקר כמותיות , משמע לא ניתן להסיק מנתונים אלו דבר וחצי דבר לדבי גורם כלשהו, כל שניתן הוא לדבר ולהסיק בהתאם לאיסוף הנתונים הוא על קשר בין סיבה אחת לשנייה. אבל וזה אבל חשוב, תמיד יכולה להיות סיבה נוספת לא רשומה במחקר. מה שאני מנסה לומר כאן זה שניתן להטות את זה לכל כיוון שרק ירצה האדם שמחזיק את המושכות של המחקר.
מישהו אמר לי פעם שאם אתה רוצה את הקשת בענן, אתה צריך לסבול גם את הגשם. לא חבר'ה אני לא בעד שיבטלו שיטות דיג כמו דיג מסירה או צלילה וכו'... זהו מעשה חמור ונוקשה מדי. אבל אם צריך שגם עלינו יוטלו דברים כמו הוצאת רשיון, אני בעד. אבל מכאן ועד להגביל את מספר הרשיונות לדייגים חופיים - על מה ולמה??? הם טוענים שאנו הדייגים החופיים אחראים על 25 אחוזים!! מן השלל הכללי השנתי, תשמע, תראה לי את טבלת הנתונים ומאיפה אספת אותם, תראה לי את הניתוח הסטטיסטי ואז נדבר.
כמו כן אני יכול להגיד שנראה באמת ובתמים כי מי שכתב את זה באמת רוצה שינוי, אם זה שינוי בדייגים המסחריים הכבדים ואם זה שינוי בדייגים הספורטיביים.
כשחוטבים עצים, עפים שבבים. אין למצות את הדין רק עם סוג אחד של דייגים, אחרת זוהי לא רפורמה, אלא סוג של קומבינה. ברור שהדייגים המסחריים פוגעים הכי הרבה בים ובדגה מאשר דייגים ספורטיביים.... זאת לא הנקודה. הנקודה היא שברפורמה אמיתית השינוי חל על כולם. האם זה צודק שהם רוצים שכל הדייגים הספורטיבים יוציאו רשיון וישלמו אגרה? אני בספק גדול.....(!)
כן, צריכה להיות רפורמה, כן צריך לדאוג למצב הים והדגה, כן צריך להטיל קנסות ולסגור רשיונות לכל אלו שפוגעים בים, כן כולם צריכים לשאת בנטל, אבל רק באופן יחסי למה שכל גורם אחראי!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2014, 20:22:43 PM על ידי דראד
|
|
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כן, צריכה להיות רפורמה, כן צריך לדאוג למצב הים והדגה, כן צריך להטיל קנסות ולסגור רשיונות לכל אלו שפוגעים בים, כן כולם צריכים לשאת בנטל, אבל רק באופן יחסי למה שכל גורם אחראי! 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
עד עכשיו אני לא מבין מי הוא דייג ספורטיבי ומי דייג חובבני ? אני דייג ספורטיבי או חובבני  מישהו יכול להסביר לי 
|
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
עמוד 28
הקבוצה הגדולה ביותר בקרב הדייגים המסחריים. מרביתם ממעמד סוציו אקונומי נמוך. עוסקים במספר שיטות דיג, רובן מסורתיות. רוב הדייגים ותיקים בענף וקשיי יום תתי-קבוצות בקרב הדייגים החופיים: דייגי רשתות ומערך קרסי קרקע – החלק הארי של הדייגים דייג בצלילת מיכלים: כ 20 בעלי רישיונות חריגים דייג מערך-קרסים צף: שיטת דייג ייחודית בה עוסקים כ- 3-4 דייגים
עמוד 32
דייגים ספורטיביים
תתי-קבוצות בקרב הדייגים הספורטיביים דייגים ספורטיביים "חובבנים": מהווים כ 85%- מהדייגים הספורטיביים ועוסקים בעיקר בדייג חכות מהחוף דייגים ספורטיביים "מקצועיים": דייגים הדגים בשיטת ג'יג, בצלילה חופשית או מקיאק: שיטות יקרות באופן יחסי המושכות בעיקר דייגים משכבה סוציו-אקונומית גבוהה
לפי ההערכות צוות האקולוגיה סך השלל עמד על כ 800- טון בשנה 55% מהשלל השנתי (כ 460- טון) נתפס ע"י 85% מהדייגים החובבים, אשר שללם הממוצע היומי נמוך מ 3 ק"ג דגים ליום דיג. קבוצה זו מורכבת בעיקרה מדייגי חכות מהחוף** ניתן לומר כי 15% מהתפיסות הן בכמויות מסחריות
מוטי אתה שייך לדייגים הספורטיביים "החובבנים", לפי מה שכתוב ברפורמה.
|
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
עמוד 28
הקבוצה הגדולה ביותר בקרב הדייגים המסחריים. מרביתם ממעמד סוציו אקונומי נמוך. עוסקים במספר שיטות דיג, רובן מסורתיות. רוב הדייגים ותיקים בענף וקשיי יום תתי-קבוצות בקרב הדייגים החופיים: דייגי רשתות ומערך קרסי קרקע – החלק הארי של הדייגים דייג בצלילת מיכלים: כ 20 בעלי רישיונות חריגים דייג מערך-קרסים צף: שיטת דייג ייחודית בה עוסקים כ- 3-4 דייגים
עמוד 32
דייגים ספורטיביים
תתי-קבוצות בקרב הדייגים הספורטיביים דייגים ספורטיביים "חובבנים": מהווים כ 85%- מהדייגים הספורטיביים ועוסקים בעיקר בדייג חכות מהחוף דייגים ספורטיביים "מקצועיים": דייגים הדגים בשיטת ג'יג, בצלילה חופשית או מקיאק: שיטות יקרות באופן יחסי המושכות בעיקר דייגים משכבה סוציו-אקונומית גבוהה
לפי ההערכות צוות האקולוגיה סך השלל עמד על כ 800- טון בשנה 55% מהשלל השנתי (כ 460- טון) נתפס ע"י 85% מהדייגים החובבים, אשר שללם הממוצע היומי נמוך מ 3 ק"ג דגים ליום דיג. קבוצה זו מורכבת בעיקרה מדייגי חכות מהחוף** ניתן לומר כי 15% מהתפיסות הן בכמויות מסחריות
ובטוח הצוות שלנו מוגדר " טרול " 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ובטוח הצוות שלנו מוגדר " טרול "  מאמון אתה חזק 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
עמוד 28
עמוד 32
דייגים ספורטיביים
ובטוח הצוות שלנו מוגדר " טרול "  לא סתם נקרא טרול  ...... הייתי אומר 'הטרול מספר אחד' 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אנדריי, תודה על ההקדשה וגם אני רוצה להקדיש לך, קצת חומר שאולי יפקח את עיניך....  הכותרת שלי לדיון שפתחת היא - "הבטחת ולא קיימת" או "רציתי להאמין לך ולצערי התבדיתי...."  רק יום לפני כתבת כאן את זה - הבוקר הבנתי שהרבה מעל כל "המיידע והפרשנויות והספקולציות" שכולם מציגים כטיעונים בעד ונגד, הבנתי ש רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים.
אולי לא תאמינו, אבל אני נוכחתי שאני לא תורם לאחדות הדייגים החובבים באופן ההתנהלות הנוכחי.
החלטתי להפסיק לכתוב כאן ובשאר הפורומים הפומביים על הנושא הזה עד שירגעו הרוחות.
הרי העליתי כאן לא מזמן ציטוטים של דברים שכתבת עת תקפת בחריפות את החל"ט, עת תקפת בחמת זעם את הסתרת המידע מטעמם ואת מה שראית (בצדק) כקמפיין למען הדייגים המסחריים וזעקת כי עד שלא ישונה הקמפיין תתנגד לו בכל בכוח... אז כתבת - ולמרות העדר השינוי ולמרות שלא קיבלת את מה שלא רצו להראות, התהפכת חיש מהר... והנה, טרם יבשה הדיו על הצהרתך המצוטטת - לפיה הבנת כי כתיבתך פוגעת בערך העליון של אחדות הדייגים החובבים , וכבר אתה כותב ועוד איך כותב... לא רק כותב אלא מנסה "לפרק את האחדות" ע"י יצירת קטגוריות נפרדות של ספורטיביים... העקביות שלך אנדריי אכן מעוררת השתאות... כמו גם יכולתך לראות תמונה מצומצמת ולהציגה באופן שמוציא דברים מהקשרם... אם הבנת שלשום כי האחדות היא הדבר הכי חשוב וכי כתיבתך פוגעת באחדות, אז למה בחלוף יממה אתה שב וכותב כאשר להבנתך זה מה שפוגע בדבר הכי חשוב שהוא ורק הוא (להבנתך!) יציל את הים?!! ואם כבר - אז למה שוב נסיון להתריס ועוד לפלג את 70,000 הספורטיביים לקבוצות נפרדות?!!נשגב מבינתי להבין את נפתולי התנהלותך -  כנראה שכך נראית התנהלותו של מי שתומך במשהו מבלי להבין מה הדבר בו הוא תומך.... כנראה שכך נראית תמיכה במשהו מאוד לא ברור ולא מוגדר.... אין טעם לבזבז זמן על הדברים שהבאת ומכמה סיבות: 1. הרי סברת כמוני כי הנתונים שמציגה החל"ט הם מופרכים וחסרי אחיזה במציאות - במיוחד נוכח האופן האבסורדי בו נאספו... אגף הדיג למד על היקף הדיג המסחרי מדיווחי המס של העוסקים בענף זה - והאם יהיה מוגזם לומר כי במקרה הטוב 15% מהשלל מדווח בספרי המס?!! זה מקטין פי 6.5 את אחוז הספורטיביים בשלל ומעמידו על פחות מ- 3% ... בארה"ב אגב חלקם של הספורטיביים הוא 2% - ושם המסחריים לא דגים בשמורות... 2. אגב, מצויין בנתוניהם כי היקף שלל הספורטיביים הוא 500-830 טון בשנה - בהחלט מדויק... טוב שלא נכתב 500-2,500 טון בשנה... 3. לפי אותם נתונים סתמיים שפורסמו, 15% מהספורטיביים הם "ספורטיביים-מסחריים" או "ספורטיביים מקצוענים", לשיטתם יש 70,000 (או 100,000 - תלוי באיזה עמוד) - מכאן שיש 10,500 "ספורטיביים-מסחריים"/"ספורטיביים מקצוענים"... תרשה לי לגחך.... איפה הם אותם רבבה של תותחי על ש"מנקים" את הים....?!! וכעת לחלק האהוב עלי - תרגיל בחשבון שמבוסס על הנתונים של החלה"ט:  *ה"אמצע" של טווח הנתונים הנ"ל (500-830) הוא 665 טון לשנה... *החלק היחסי של ה"ספורטיביים מסחריים/מקצוענים" הוא 8% מתוך 18% = 45%... *45% מתוך 665 טון הם 300 טון במעוגל - ואת הכמות נחלק למספר ה"תותחים"... *אותם 10,500 "תותחים" לפי נתוני החל"ט תופסים אם כך 28.5 ק"ג בשנה כל אחד (2.37 ק"ג לחודש) - נחמד וצנוע אפילו פחות מהמציאות - ובטח לא "מסחרי" לא "תותח" ובקושי "אקדח".... אם כך, מה הרעיון להגביל ל-3ק"ג ליציאת דיג מי שתופס בחודש פחות מ-3ק"ג?! כל מי שתפס 2.5 ק"ג בחודש נכנס למועדון ה"אליטה" של "דייגי העל"...  בקיצור - כתב ה"רפורמה" של החל"ט זה "נוח בשבע שגיאות", "קשקוש בלבוש"! מתוך "הנתונים" שלהם עצמם - יש כאן משהו הזוי לחלוטין, כי אין להם בכלל נתונים! הם גם לא בודקים את עצמם ולא מבחינים כי "נתוניהם" סותרים את מסקנותיהם והמלצותיהם! וככה הם מתיימרים להכתיב רגולציית דיג?! או שמע עניינם ייצור כותרות בלבד?! זו ליצנות או דמגוגיה או מניפולציה או כל אלו יחד - שום דבר מעבר לזה. כך נראה פופוליזם זול, מעטפת יפה למשהו ריק מכל תוכן, במילה אחת - בולשיט!*אגב, אותם 60,000 "חובבים" בכלל אומללים לפי הגדרת החל"ט... 55% מתוך 665 טון נותן 366 טון במעוגל, אותם נחלק ל:60,000 "הספורטיביים-חובבים", 6ק"ג דגים בשנה שזה 0.5ק"ג לחודש.... *בקיצור חברים, חוששני כי רובכם - "הספורטיביים-החובבים-האמיתיים" תופסים בממוצע 0.5ק"ג לחודש, כי אם תפסתם 2.5ק"ג לחודש אתם "ספורטיביים-מסחריים-מקצוענים"... מוזר?! ככה זה כשמופרכים נתונים חסרי שחר.... אגב, גיליתי מעיון בקישור כמה נתונים שידהימו אתכם - ויראו אחת ולתמיד עד כמה הקמפיין הזה הזוי.... רמז קטן לנתון גדול?!! בתחתית עמ' 10 של "הרפורמה" יש הבעת תודה והוקרה לכמה אנשים... תנחשו מי הוא אחד חברי הצוות המוביל אשר לפי הכתוב (תחתית עמ' 10 למסמך הרפורמה) " הדיונים עימו תרמו רבות לגיבוש התובנות שבבסיס המסמך"?! התשובה כאן - בציטוטים מתוך דוח מבקד המדינה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13148.0תקראו היטב ותבינו במי בחרה החלה"ט להוביל ולגבש את הרפורמה שלה להצלת הים, היא בחרה "לצוות המוביל" את מי ש"הציל" את הכנרת וכיכב בדוחות מבקר המדינה עוד לפני שיצא לדרך הפרויקט של החלה"ט ל"הצלת הים"....אם כך מתכוונת החלה"ט ליישם רפורמה להצלת הים - כל מילה מיותרת... זו לא תהיה רפורמה אלא קטסטרופה!!! המשך יבוא ובקרוב... אנדריי, אולי עכשיו תחדל מלגזול את זמני ותאפשר לי להתפנות לקדם את י.ע.ד?!!! זה הסיכוי האמיתי להציל באמת את הים...
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2017, 01:44:01 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
אנדריי, תודה על ההקדשה וגם אני רוצה להקדיש לך, קצת חומר שאולי יפקח את עיניך....  הכותרת שלי לדיון שפתחת היא - "הבטחת ולא קיימת" או "רציתי להאמין לך ולצערי התבדיתי...."  רק יום לפני כתבת כאן את זה - הבוקר הבנתי שהרבה מעל כל "המיידע והפרשנויות והספקולציות" שכולם מציגים כטיעונים בעד ונגד, הבנתי ש רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים.
אולי לא תאמינו, אבל אני נוכחתי שאני לא תורם לאחדות הדייגים החובבים באופן ההתנהלות הנוכחי.
החלטתי להפסיק לכתוב כאן ובשאר הפורומים הפומביים על הנושא הזה עד שירגעו הרוחות.
הרי העליתי כאן לא מזמן ציטוטים של דברים שכתבת עת תקפת בחריפות את החל"ט, עת תקפת בחמת זעם את הסתרת המידע מטעמם ואת מה שראית (בצדק) כקמפיין למען הדייגים המסחריים וזעקת כי עד שלא ישונה הקמפיין תתנגד לו בכל בכוח... אז כתבת - ולמרות העדר השינוי ולמרות שלא קיבלת את מה שלא רצו להראות, התהפכת חיש מהר... והנה, טרם יבשה הדיו על הצהרתך המצוטטת - לפיה הבנת כי כתיבתך פוגעת בערך העליון של אחדות הדייגים החובבים , וכבר אתה כותב ועוד איך כותב... לא רק כותב אלא מנסה "לפרק את האחדות" ע"י יצירת קטגוריות נפרדות של ספורטיביים... העקביות שלך אנדריי אכן מעוררת השתאות... כמו גם יכולתך לראות תמונה מצומצמת ולהציגה באופן שמוציא דברים מהקשרם... אם הבנת שלשום כי האחדות היא הדבר הכי חשוב וכי כתיבתך פוגעת באחדות, אז למה בחלוף יממה אתה שב וכותב כאשר להבנתך זה מה שפוגע בדבר הכי חשוב שהוא ורק הוא (להבנתך!) יציל את הים?!! ואם כבר - אז למה שוב נסיון להתריס ועוד לפלג את 70,000 הספורטיביים לקבוצות נפרדות?!!נשגב מבינתי להבין את נפתולי התנהלותך -  כנראה שכך נראית התנהלותו של מי שתומך במשהו מבלי להבין מה הדבר בו הוא תומך.... כנראה שכך נראית תמיכה במשהו מאוד לא ברור ולא מוגדר.... בטח ששתי קבוצות >>> זאת הדרך היחידה. ורק חלוקה לשתי הקבוצות הללו תאחד אותנו - את הרוב, וכך תציל את הדייג שלנו. באחת 70,000 איש, שהם חובבים שדגים בשיטות ספורטיביות בשניה אולי 200 איש. שדגים בשיטות ספורטביות אך בהיקף מיסחרי.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 12:48:03 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
eyalo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדריי היקר
רפי כתב כאן שורה של נתונים מעוררי דאגה.
ציפתי שתתייחס לחלק מהדברים לפחות .
הייתכן כי נתונים אלה דומים לעבודה של ילד בכיתה ב ?
אני לא מאמין שאנשים רציינים המנהלים רפורמה במדינת ישראל מעלים על הכתוב חומר שכזה. ועוד שחומר זה הולך להיות הגורם החשוב בפיתרון הכללי.
כחלק ממוביל דעה בתחום ששמו הולך לפניו. אשמח לתגובה רצינית מאדם רציני על הפוסט של רפי
בברכה
eyalo
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אנדריי היקר
אני לא מאמין שאנשים רציינים המנהלים רפורמה במדינת ישראל מעלים על הכתוב חומר שכזה. ועוד שחומר זה הולך להיות הגורם החשוב בפיתרון הכללי.
כחלק ממוביל דעה בתחום ששמו הולך לפניו. אשמח לתגובה רצינית מאדם רציני על הפוסט של רפי
בברכה
eyalo
איילו, כבר חודש אני מצפה מאנדריי לתגובה רצינית ועניינית - עם התיחסות אל מה שאני כותב לו, גם ב"פורום הסגור" וגם כאן בפורום... אישית לא זכינו לזה - אולי אותך הוא ישמח... הוא לא מסוגל אך אולי לא באשמתו: אולי הנתונים המשונים והמשתנים של החלהט מבלבלים אותו, תכף אנסה לסייע לו במתמתיקה לכתה ד'..  בטח ששתי קבוצות >>> זאת הדרך היחידה.
ורק חלוקה לשתי הקבוצות הללו תאחד אותנו - את הרוב, וכך תציל את הדייג שלנו.
באחת 70,000 איש, שהם חובבים שדגים בשיטות ספורטיביות
בשניה אולי 200 איש. שדגים בשיטות ספורטביות אך בהיקף מיסחרי.
אנדרי, אנסה למקד אותך - כמו תרגיל בחשבון בכתה ד'.... 1. בסוף עמ' 6 ל"רפורמה" כתוב כך: תפיסות "מסחריות" במסגרת דיג ספורטיבי: דייגים ספורטיביים "מקצוענים" – כ-%15 מהתפיסות בדיג הספורטיבי מוגדרות כתפיסות מרובות שלל, בקנה מידה מסחרי ואחראיות לכ-%45 מסך השלל בסגמנט זה. לעומתם, מרבית הדייגים הספורטיביים מוציאים שלל מועט לאדם 2. כתבת כאן - וזה מתוך פרסומי החלה"ט שיש 70,000 דייגים ספורטיביים. 3. בחשבון פשוט: 15% מ- 70,000 זה 10,500 - לא 200 כפי שכתבת  **מכאן לשאלה מי כותב בלי להבין מה הוא כותב- ואלו האופציות: א. אתה ב. החלה"ט ג. שתי התשובות נכונות מה תשובתך אנדריי?!! או שמא יש בידך להסביר את ההפרש?! בשפתך: אם אין לך תשובה תפסיק לבלבל כי אתה רק מעצים את גודל הבדיחה!!!אגב אנדריי, בתחתית עמ' 4 של ה"רפורמה" המלאה בקישור שנתת, כתוב כרגע: "דיג ספורטיבי: כ- %25 מהשלל, אתה כותב 18%, אז תעזור לי להבין - מה הנתון הנכון?! אם 18% כטענתך - למה כתוב אצלם 25%?
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 13:01:02 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
אנדריי היקר
בברכה
eyalo
מרבית הפוסט של רפי רגשני מיכדי שאפשר יהיה להגיב אליו עיניינית, בנוסף יש שם "אי דיוקים" שעוזרים למומנטום הרגשני, ושוב מונעים התייחסות עיניינית. לחלק העיניני בפוסט שלו הגבתי, הנה שוב > והנה, טרם יבשה הדיו על הצהרתך המצוטטת - לפיה הבנת כי כתיבתך פוגעת בערך העליון של אחדות הדייגים החובבים , וכבר אתה כותב ועוד איך כותב... לא רק כותב אלא מנסה "לפרק את האחדות" ע"י יצירת קטגוריות נפרדות של ספורטיביים... העקביות שלך אנדריי אכן מעוררת השתאות... כמו גם יכולתך לראות תמונה מצומצמת ולהציגה באופן שמוציא דברים מהקשרם...
בטח ששתי קבוצות >>> זאת הדרך היחידה. ורק חלוקה לשתי הקבוצות הללו תאחד אותנו - את הרוב, וכך תציל את הדייג שלנו. באחת 70,000 איש, שהם חובבים שדגים בשיטות ספורטיביות בשניה אולי 200 איש. שדגים בשיטות ספורטביות אך בהיקף מיסחרי. הנה למה קשה לענות לרפי עיניינית אגב אנדריי, בתחתית עמ' 4 של ה"רפורמה" המלאה בקישור שנתת, כתוב כרגע: "דיג ספורטיבי: כ-%25 מהשלל, אתה כותב 18%, אז תעזור לי להבין - מה הנתון הנכון?! אם 18% כטענתך - למה כתוב אצלם 25%?
ורפי, השאלה שלך לגבי ה 18% וה 25% מצביע על משהו לא ברור בהתנהלותך, כי בעשר מקומות שונים מצויינת התשובה. גם בתחילתו של הפוסט הזה.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 13:51:06 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה