|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדליק. בהצלחה בדיג
נשלח מהנייד שלי
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
-------------------------------
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תענוג 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
איזה שקט...  עם איזו מצלמה עבדת?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk Maamoon רוצה לספר לנו משהו שאנכנו לא יודעים? 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2014, 17:24:21 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk Maamoon רוצה לספר לנו משהו שאנכנו לא יודעים?  אני מתחיל לפחד 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אחמד אני מקווה שיש עוד כמה סירטונים במצלמה כד שנתענג כולנו. שיהיו לך הרבה ימים כאלה של כיף והנאה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk Maamoon רוצה לספר לנו משהו שאנכנו לא יודעים?  אני מתחיל לפחד  כנראה יש חחחחח
|
|
|
|
|
|
|
איזה שקט...  עם איזו מצלמה עבדת? כן צריך שקט מדי פעם חחח GoPro 3 עם פילטר אדום (לשמירת הצבעים)
|
|
|
|
|
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk Maamoon רוצה לספר לנו משהו שאנכנו לא יודעים?  מחכים לתשובה חחחח 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk Maamoon רוצה לספר לנו משהו שאנכנו לא יודעים?  מחכים לתשובה חחחח  אתה מחכה לתשובה כל הפורום מחכה 
|
|
|
|
|
|
|
אחמד אני מקווה שיש עוד כמה סירטונים במצלמה כד שנתענג כולנו. שיהיו לך הרבה ימים כאלה של כיף והנאה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
תודה רבה יוסי, תמיד התגובה שלך מיוחדת וכיף לקרוא אותה .. בהחלט יש עוד ואני אעלה כבר בימים הקרובים 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
יא סקסי איזה חתיך מתחת למים ומעל המים Sent from my iPhone using Tapatalk Maamoon רוצה לספר לנו משהו שאנכנו לא יודעים?  מחכים לתשובה חחחח  אתה מחכה לתשובה כל הפורום מחכה  מה , זה שירשור שכל אחד מספר על הנטיות המיניות שלו
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|