פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מידע ותמונות על תחרות הקרפיונים של ישראפיש שנגמרה היום! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מידע ותמונות על תחרות הקרפיונים של ישראפיש שנגמרה היום! (נקרא 5509 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם בתחרות מותר להכניס פתיונות עם סירה/קאיאק או רק זריקה מהחוף?
רק זריקה מהחוף.
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תענוג של סיקור מישה  השנה לא היה לי זמן להתעדכן בזמן אמת באתר שלהם על התחרות עקב הנסיעה לחול והמעבר דירה אבל בהחלט תחרות מרשמה קמה להם השנה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים?  מישה יודע איך לתרגם רוסית לעברית אבל לא יודע איפה לשים נקודה במקום פסיק...  המשקל כאמור היה 1,157.725 ק"ג... תיקון קטן ברשותך, כול האופרציה הזו בכדי לתפוס דגים שבסופו של דבר משוחררים ולא הופכים לגפילטע-פיש  לפני התחרות נבחרים סקטורים בהתאם לכמות המשתתפים הצפויה. לצורך העניין נניח שיש 20 קבוצות אז נבחרים 20 סקטורים. השנה בגלל המפלס הגבוה (יחסית) המון מקומות יצאו מאפשרות לשימוש ולכן נעשית חלוקה בין החופים הדרום-מערביים (שקמים-צינברי-ברניקי) וכמה חופים מזרחיים (גופר-חלוקים-לבנון וכו'). בפתיחת התחרות עושים הגרלה וכול קבוצה שולפת פתק עם מספר הסקטור. יש מצב שיש גם הגרלה מקדימה שקובעת את סדר הגרלת הסקטורים...  במהלך התחרות אסור לצאת מהסקטור ויש שופטים שמסתובבים מסביב לשעון ועונים לכול קריאה של מתחרים שתפסו דג. הם מגיעים, שוקלים ומוודאים שחרור... אסורה כניסת אורחים עם תיקים חשודים או מיכלים וכול חשד הכי קטן עשוי להביא לפסילה של המתחרים... כמויות הוודקה לא ידועות אבל יש סיכוי שהן גדולות ממשקל הדגים שחלק מהקבוצות תופסות.... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים?  מישה יודע איך לתרגם רוסית לעברית אבל לא יודע איפה לשים נקודה במקום פסיק...  המשקל כאמור היה 1,157.725 ק"ג... תיקון קטן ברשותך, כול האופרציה הזו בכדי לתפוס דגים שבסופו של דבר משוחררים ולא הופכים לגפילטע-פיש  לפני התחרות נבחרים סקטורים בהתאם לכמות המשתתפים הצפויה. לצורך העניין נניח שיש 20 קבוצות אז נבחרים 20 סקטורים. השנה בגלל המפלס הגבוה (יחסית) המון מקומות יצאו מאפשרות לשימוש ולכן נעשית חלוקה בין החופים הדרום-מערביים (שקמים-צינברי-ברניקי) וכמה חופים מזרחיים (גופר-חלוקים-לבנון וכו'). בפתיחת התחרות עושים הגרלה וכול קבוצה שולפת פתק עם מספר הסקטור. יש מצב שיש גם הגרלה מקדימה שקובעת את סדר הגרלת הסקטורים...  במהלך התחרות אסור לצאת מהסקטור ויש שופטים שמסתובבים מסביב לשעון ועונים לכול קריאה של מתחרים שתפסו דג. הם מגיעים, שוקלים ומוודאים שחרור... אסורה כניסת אורחים עם תיקים חשודים או מיכלים וכול חשד הכי קטן עשוי להביא לפסילה של המתחרים... כמויות הוודקה לא ידועות אבל יש סיכוי שהן גדולות ממשקל הדגים שחלק מהקבוצות תופסות....  לפחות מישה התאמץ שיתף ותרגם לנו כי אכפת לו שנדע אז יש טעויות כתיב נו אז מה אף אחד פה לא אבשלום קור.אני לא מבין חייב שיהיה פה איזה ביקורת שלילית אחת אי אפשר להודות לבחור שהתאמץ ולעבור הלאה.בושה ממש בושה שביחד עם פירגון מגיע גם הלבנת פנים "אין סודות בהצלחה. זאת התוצאה של הכנה, עבודה קשה ולמידה מטעויות."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אחי ,צוחקים אם הבחור אני מאמין שהוא לוקח הכל בהומור אנחנו אוהבים את מישה  והוא יודע את זה אין על מישה 
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #21 ב- : ינואר 12, 2014, 18:53:35 PM » |
|
מוטי אני בטוח שזה נאמר בצחוק אבל בכל זאת קצת רגש קצת טקט
"אין סודות בהצלחה. זאת התוצאה של הכנה, עבודה קשה ולמידה מטעויות."
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני אוהב אותכם חברים יקרים, ואכן התבלבלתי במקום פסיק ונקודה כמו שגיא אמר, לא נורא קורה לכולם. מוטי G אל תדאג אחי לא נעלבתי או משהו אני מתרגם ועושה את כל זה באהבה אליכם חברים. אנדריי - לפי התמונות בפייסבוק חגגת שם הא?  ותודה אחי גיאצ'וק אין על התגובות שלך מפורטות היטב והכל מדויק ונרשם בצורה הנכונה ביותר סחתיין עלייך  דוב - הסר דאגה מלבך הטעות תוקנה  וכל אחד למה שהוא מתחבר, לדוגמא אני לא מתחבר לדיג חופי בים, כל החול הזה אין טבע כמו בחופים בכנרת לדעתי כל השיחים העצים האדמה אני יותר מתחבר לזה, בים גם כמה פעמים (אני לפחות) ישבתי מהערב עד הבוקר ולא תפסתי שום דבר, בכנרת לשמחתי זה לא ככה אצלי, אולי כי אין לי מספיק ידע בדיג בים אבל עדיין אני מתחבר למתוקים לכנרת לדיג קרפיונים כל הנושא הזה אהבה אחת גדולה אצלי.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2014, 22:46:48 PM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים?  מישה יודע איך לתרגם רוסית לעברית אבל לא יודע איפה לשים נקודה במקום פסיק...  המשקל כאמור היה 1,157.725 ק"ג... תיקון קטן ברשותך, כול האופרציה הזו בכדי לתפוס דגים שבסופו של דבר משוחררים ולא הופכים לגפילטע-פיש  לפני התחרות נבחרים סקטורים בהתאם לכמות המשתתפים הצפויה. לצורך העניין נניח שיש 20 קבוצות אז נבחרים 20 סקטורים. השנה בגלל המפלס הגבוה (יחסית) המון מקומות יצאו מאפשרות לשימוש ולכן נעשית חלוקה בין החופים הדרום-מערביים (שקמים-צינברי-ברניקי) וכמה חופים מזרחיים (גופר-חלוקים-לבנון וכו'). בפתיחת התחרות עושים הגרלה וכול קבוצה שולפת פתק עם מספר הסקטור. יש מצב שיש גם הגרלה מקדימה שקובעת את סדר הגרלת הסקטורים...  במהלך התחרות אסור לצאת מהסקטור ויש שופטים שמסתובבים מסביב לשעון ועונים לכול קריאה של מתחרים שתפסו דג. הם מגיעים, שוקלים ומוודאים שחרור... אסורה כניסת אורחים עם תיקים חשודים או מיכלים וכול חשד הכי קטן עשוי להביא לפסילה של המתחרים... כמויות הוודקה לא ידועות אבל יש סיכוי שהן גדולות ממשקל הדגים שחלק מהקבוצות תופסות....  לפחות מישה התאמץ שיתף ותרגם לנו כי אכפת לו שנדע אז יש טעויות כתיב נו אז מה אף אחד פה לא אבשלום קור.אני לא מבין חייב שיהיה פה איזה ביקורת שלילית אחת אי אפשר להודות לבחור שהתאמץ ולעבור הלאה.בושה ממש בושה שביחד עם פירגון מגיע גם הלבנת פנים "אין סודות בהצלחה. זאת התוצאה של הכנה, עבודה קשה ולמידה מטעויות." התלבטתי אם להסתפק בהבהרה לגבי מה שכתבתי על מישה ושכול מה שאני כותב אליו ועליו זה בחברות ומתוך היכרות קרובה ועם המון הערכה משותפת או שגם להתייחס למה שכתבת ואיך שכתבת ועד כמה משעשע אותי שאתה כותב על טקט אבל בסוף החלטתי שלשניהם יש מקום... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים?  מישה יודע איך לתרגם רוסית לעברית אבל לא יודע איפה לשים נקודה במקום פסיק...  המשקל כאמור היה 1,157.725 ק"ג... תיקון קטן ברשותך, כול האופרציה הזו בכדי לתפוס דגים שבסופו של דבר משוחררים ולא הופכים לגפילטע-פיש  לפני התחרות נבחרים סקטורים בהתאם לכמות המשתתפים הצפויה. לצורך העניין נניח שיש 20 קבוצות אז נבחרים 20 סקטורים. השנה בגלל המפלס הגבוה (יחסית) המון מקומות יצאו מאפשרות לשימוש ולכן נעשית חלוקה בין החופים הדרום-מערביים (שקמים-צינברי-ברניקי) וכמה חופים מזרחיים (גופר-חלוקים-לבנון וכו'). בפתיחת התחרות עושים הגרלה וכול קבוצה שולפת פתק עם מספר הסקטור. יש מצב שיש גם הגרלה מקדימה שקובעת את סדר הגרלת הסקטורים...  במהלך התחרות אסור לצאת מהסקטור ויש שופטים שמסתובבים מסביב לשעון ועונים לכול קריאה של מתחרים שתפסו דג. הם מגיעים, שוקלים ומוודאים שחרור... אסורה כניסת אורחים עם תיקים חשודים או מיכלים וכול חשד הכי קטן עשוי להביא לפסילה של המתחרים... כמויות הוודקה לא ידועות אבל יש סיכוי שהן גדולות ממשקל הדגים שחלק מהקבוצות תופסות....  לפחות מישה התאמץ שיתף ותרגם לנו כי אכפת לו שנדע אז יש טעויות כתיב נו אז מה אף אחד פה לא אבשלום קור.אני לא מבין חייב שיהיה פה איזה ביקורת שלילית אחת אי אפשר להודות לבחור שהתאמץ ולעבור הלאה.בושה ממש בושה שביחד עם פירגון מגיע גם הלבנת פנים "אין סודות בהצלחה. זאת התוצאה של הכנה, עבודה קשה ולמידה מטעויות." התלבטתי אם להסתפק בהבהרה לגבי מה שכתבתי על מישה ושכול מה שאני כותב אליו ועליו זה בחברות ומתוך היכרות קרובה ועם המון הערכה משותפת או שגם להתייחס למה שכתבת ואיך שכתבת ועד כמה משעשע אותי שאתה כותב על טקט אבל בסוף החלטתי שלשניהם יש מקום...  לזה בדיוק התכוונתי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים?  מישה יודע איך לתרגם רוסית לעברית אבל לא יודע איפה לשים נקודה במקום פסיק...  המשקל כאמור היה 1,157.725 ק"ג... תיקון קטן ברשותך, כול האופרציה הזו בכדי לתפוס דגים שבסופו של דבר משוחררים ולא הופכים לגפילטע-פיש  לפני התחרות נבחרים סקטורים בהתאם לכמות המשתתפים הצפויה. לצורך העניין נניח שיש 20 קבוצות אז נבחרים 20 סקטורים. השנה בגלל המפלס הגבוה (יחסית) המון מקומות יצאו מאפשרות לשימוש ולכן נעשית חלוקה בין החופים הדרום-מערביים (שקמים-צינברי-ברניקי) וכמה חופים מזרחיים (גופר-חלוקים-לבנון וכו'). בפתיחת התחרות עושים הגרלה וכול קבוצה שולפת פתק עם מספר הסקטור. יש מצב שיש גם הגרלה מקדימה שקובעת את סדר הגרלת הסקטורים...  במהלך התחרות אסור לצאת מהסקטור ויש שופטים שמסתובבים מסביב לשעון ועונים לכול קריאה של מתחרים שתפסו דג. הם מגיעים, שוקלים ומוודאים שחרור... אסורה כניסת אורחים עם תיקים חשודים או מיכלים וכול חשד הכי קטן עשוי להביא לפסילה של המתחרים... כמויות הוודקה לא ידועות אבל יש סיכוי שהן גדולות ממשקל הדגים שחלק מהקבוצות תופסות....  לפחות מישה התאמץ שיתף ותרגם לנו כי אכפת לו שנדע אז יש טעויות כתיב נו אז מה אף אחד פה לא אבשלום קור.אני לא מבין חייב שיהיה פה איזה ביקורת שלילית אחת אי אפשר להודות לבחור שהתאמץ ולעבור הלאה.בושה ממש בושה שביחד עם פירגון מגיע גם הלבנת פנים "אין סודות בהצלחה. זאת התוצאה של הכנה, עבודה קשה ולמידה מטעויות." התלבטתי אם להסתפק בהבהרה לגבי מה שכתבתי על מישה ושכול מה שאני כותב אליו ועליו זה בחברות ומתוך היכרות קרובה ועם המון הערכה משותפת או שגם להתייחס למה שכתבת ואיך שכתבת ועד כמה משעשע אותי שאתה כותב על טקט אבל בסוף החלטתי שלשניהם יש מקום...  לזה בדיוק התכוונתי מצויין  אז יצא לך טוב 
|
|
|
|
|
 |
|
|
תודה על העדכון מישה לא הבנתי מה זה (בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157,725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג) כתבת מיליון 157אלף ו 725 לא פשוט יותר לרשום 1157.725 ק"ג?  הבהלת אותי חשבתי שדגו עם רשתות תמונות יפות ,האמת עדיין לא הצלחתי להתלהב מסגנון הדייג הזה של קרפיונים. הרבה ציוד לסחוב ולעבוד קשה בפידור וכל שאר העינינים וכל זה בשביל גפילטעפיש  ,איך מתנהלת תחרות כזאת? מתפזרים על כל הכנרת כל צוות איפה שמתחשק לו? מי בודק את העינין של הדגים שנתפסו? איך אפשר לדעת שמישהו לא נסע לאיזה קיבוץ קרוב וקנה איזה מיכל עם כמה קרפיונים שמנים? ויותר חשוב ,נתפסו 1157.725 ק"ג דגים, וכמה ליטרים של וודקה שתו במהלך התחרות המתחרים?  מישה יודע איך לתרגם רוסית לעברית אבל לא יודע איפה לשים נקודה במקום פסיק...  המשקל כאמור היה 1,157.725 ק"ג... תיקון קטן ברשותך, כול האופרציה הזו בכדי לתפוס דגים שבסופו של דבר משוחררים ולא הופכים לגפילטע-פיש  לפני התחרות נבחרים סקטורים בהתאם לכמות המשתתפים הצפויה. לצורך העניין נניח שיש 20 קבוצות אז נבחרים 20 סקטורים. השנה בגלל המפלס הגבוה (יחסית) המון מקומות יצאו מאפשרות לשימוש ולכן נעשית חלוקה בין החופים הדרום-מערביים (שקמים-צינברי-ברניקי) וכמה חופים מזרחיים (גופר-חלוקים-לבנון וכו'). בפתיחת התחרות עושים הגרלה וכול קבוצה שולפת פתק עם מספר הסקטור. יש מצב שיש גם הגרלה מקדימה שקובעת את סדר הגרלת הסקטורים...  במהלך התחרות אסור לצאת מהסקטור ויש שופטים שמסתובבים מסביב לשעון ועונים לכול קריאה של מתחרים שתפסו דג. הם מגיעים, שוקלים ומוודאים שחרור... אסורה כניסת אורחים עם תיקים חשודים או מיכלים וכול חשד הכי קטן עשוי להביא לפסילה של המתחרים... כמויות הוודקה לא ידועות אבל יש סיכוי שהן גדולות ממשקל הדגים שחלק מהקבוצות תופסות....  לפחות מישה התאמץ שיתף ותרגם לנו כי אכפת לו שנדע אז יש טעויות כתיב נו אז מה אף אחד פה לא אבשלום קור.אני לא מבין חייב שיהיה פה איזה ביקורת שלילית אחת אי אפשר להודות לבחור שהתאמץ ולעבור הלאה.בושה ממש בושה שביחד עם פירגון מגיע גם הלבנת פנים "אין סודות בהצלחה. זאת התוצאה של הכנה, עבודה קשה ולמידה מטעויות." התלבטתי אם להסתפק בהבהרה לגבי מה שכתבתי על מישה ושכול מה שאני כותב אליו ועליו זה בחברות ומתוך היכרות קרובה ועם המון הערכה משותפת או שגם להתייחס למה שכתבת ואיך שכתבת ועד כמה משעשע אותי שאתה כותב על טקט אבל בסוף החלטתי שלשניהם יש מקום...  לזה בדיוק התכוונתי מצויין  אז יצא לך טוב  יצא מצויין
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #27 ב- : ינואר 28, 2014, 19:12:48 PM » |
|
משפט כל כך נכון...  יחד עם זאת, לפי הידוע לי יש עניין של הגרלת מיקומים, מה שאומר - חשיבות גדולה לגיזרה שאתה נמצא בה במהלך התחרות.. אם נפלת על אזור דליל - תהיה הדייג הכי טוב בעולם וזה לא יעזור.... בכל מקרה מגיע שאפו גדול לישראפיש על התחרות השנתית הזו שמתקיימת שנים- אליה מגיעים לא מעט מתחרים מחו"ל.... למדנו גם שיש כרגע עונה מצוינת לקרפיונים - צריך רק לדעת איך.... ותודה למישה על השיתוף המעניין... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #28 ב- : ינואר 29, 2014, 18:53:22 PM » |
|
משפט כל כך נכון...  יחד עם זאת, לפי הידוע לי יש עניין של הגרלת מיקומים, מה שאומר - חשיבות גדולה לגיזרה שאתה נמצא בה במהלך התחרות.. אם נפלת על אזור דליל - תהיה הדייג הכי טוב בעולם וזה לא יעזור.... בכל מקרה מגיע שאפו גדול לישראפיש על התחרות השנתית הזו שמתקיימת שנים- אליה מגיעים לא מעט מתחרים מחו"ל.... למדנו גם שיש כרגע עונה מצוינת לקרפיונים - צריך רק לדעת איך.... ותודה למישה על השיתוף המעניין...  ממה שהבנתי, נושא המזל בנפילה על סקטורים גרועים, כול כך משמעותית שיש כאלו שהתקפלו באמצע התחרות... אבל כמו שאמרתי, יחסי ציבור מצד הנהלת ישראפיש היו יכולים לשפוך קצת אור על הנושא אבל זה פשוט לא מעניין אותם...
|
|
|
|
|
אחלה סקירה:) אגב בפברואר מתקיימת עוד תחרות של ישראפיש מישהו יודע עלויות? תקנון? וכו? תודה!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|