חבר קרוב שלי השתתף בתחרות, ניקו - עם עוד איש יקר ארקדי, ובנוסף אליהם בוריס (עוד לא יצא לי להכיר אותו),
לקבוצה שלהם קראו בתחרות Carpgalilee club שזה בעצם המועדון של ניקו ואנחנו שותפים אליו.
מוזמנים לראות עוד פרטים פה: https://www.facebook.com/Carpgalilee ונשמח אם תעשו לייק

ביום שבת בערב התקיים טקס הפתיחה של התחרות בעין גב, יש שם אולם נחמד ובו נערך הטקס.
אני וליאור הגענו לטקס לתמוך בקבוצה שעומדת להשתתף! איחלנו להם בהצלחה בתחרות כמה ברכות וחזרנו הביתה, והם יצאו לאקשן..
אז עוד לא יצא לי לדבר עם ניקו יותר מידי בקשר לאיך הייתה התחרות מבחינתו, הוא גמור מעייפות .
אבל באתר של ישראפיש עידכנו כל כמה שעות על כל תפיסה והעלו הרבה תמונות של כל המתחרים.
החלטתי לתרגם קצת ולהעשיר את הידע של החברים גם פה בתחום, ובחרתי כמה תמונות שאהבתי ואני יעלה אותם לפה.
בסוף התחרות נתפסו סך הכל כ 1,157.725 ק"ג קרפיונים, טון ו157 קג!
כמובן שכל הקרפיונים חזרו למים

לצערנו הרב הקבוצה שלנו Carpgalilee סיימה במקום ה20, הייתי מאוד מופתע ואין לי מושג איך זה קרה,
ברגע שיצא לי לדבר עם ניקו אני יברר איך דבר כזה קרה

אבל כמו שכולם יודעים בסופו של דבר בדיג המזל קובע וגם הדייגים הכי מקצועיים יכולים לא לתפוס לפעמים

בכל מקרה הקבוצה סיימה עם 3 קרפיונים במשקל כולל של 12 קג במהלך התחרות.
מקום ראשון לקחה קבוצת Perfect עם 55 דגים במשקל כולל של 279.450 ק"ג, פשוט מטורף!
אז אחרי החפירה שלי אני מתחיל לצרף תמונות, אם יש לכם שאלות אשמח לענות לכם עליהן..