פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים (נקרא 19636 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הבוקר הבנתי שהרבה מעל כל "המיידע והפרשנויות והספקולציות" שכולם מציגים כטיעונים בעד ונגד, הבנתי ש רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים.
החלה"ט איחדו את הדייגם החובבים בפורומים לשתי קבוצות, בעד הפרוייקט ונגד הפרוייקט.
אם ISF תצליח לאחד את שתי הקבוצות לקבוצה אחת שהיא בעד הים, בלי מילחמת אחים - הרוחנו ים. אבל אם המילחמה של ISF בפרוייקט של החלה"ט רק תפצל את כוחנו, הפסדנו.
אולי לא תאמינו, אבל אני נוכחתי שאני לא תורם לאחדות הדייגים החובבים באופן ההתנהלות הנוכחי.
החלטתי להפסיק לכתוב כאן ובשאר הפורומים הפומביים על הנושא הזה עד שירגעו הרוחות.
אנדרי
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2014, 10:34:03 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ISF לא יצאו בשום מלחמה. לכל חבר פורום יש דעה משלו ודעה בעד או נגד הפרויקט המדובר (מכיר כמה וכמה מהפורום שתומכים בפרויקט וגם "חתמו" עליו).
דבר אחד, קטן, קטנטן, כנראה מתפספס אצלך, ולדעתי, אחרי כל התגובות שקראתי, אני מדבר כמעט בשם כל המתנגדים בדבר הבא: רוצים לראות את הנתונים רוצים לראות תוכן הרפורמה למה זה כל כך קשה להבין שאלו בקשות הגיוניות ולגטימיות לחלוטין, שעדין, למרות כל ה"סערה", עדין לא השכילו החלה"ט להפנים? אף אדם שפוי בדעתו, לא יחתום על מסמך שרב בו הנסתר על הגלוי, רק בגלל שיש לו "סלוגן" יפה.
מאד יכול להיות, שאם יוצגו הנתונים, יוצגו הרפורמות לפרטיהן (תוכנית הרפורמה, בפרוטרוט, מה הולכים לעשות עם המכמורת, עם המסחריים החופיים, הספורטיבים...), חברים רבים ישנו דעתם לתמיכה בפרויקט, מאד יתכן שגם אני, אבל בשביל זה - צריך לקבל את המידע.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2014, 12:49:33 PM על ידי רון דדון
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
ISF לא יצאו בשום מלחמה. לכל חבר פורום יש דעה משלו ודעה בעד או נגד הפרויקט המדובר (מכיר כמה וכמה מהפורום שתומכים בפרויקט וגם "חתמו" עליו).
דבר אחד, קטן, קטנטן, כנראה מתפספס אצלך, ולדעתי, אחרי כל התגובות שקראתי, אני מדבר כמעט בשם כל המתנגדים בדבר הבא: רוצים לראות את הנתונים רוצים לראות תוכן הרפורמה למה זה כל כך קשה להבין שאלו בקשות הגיוניות ולגטימיות לחלוטין, שעדין, למרות כל ה"סערה", עדין לא השכילו החלה"ט להפנים? אף אדם שפוי בדעתו, לא יחתום על מסמך שרב בו הנסתר על הגלוי, רק בגלל שיש לו "סלוגן" יפה.
מאד יכול להיות, שאם יוצגו הנתונים, יוצגו הרפורמות לפרטיהן (תוכנית הרפורמה, בפרוטרוט, מה הולכים לעשות עם המכמורת, עם המסחריים החופיים, הספורטיבים...), חברים רבים ישנו דעתם לתמיכה בפרויקט, מאד יתכן שגם אני, אבל בשביל זה - צריך לקבל את המידע.
כמו שרשם רון מסכים לכל מילה !! חד וחלק ולא משתמע בשתי צורות..במידה ולא נבין על מה חותמים בדיוק ובמידה ולא יתוקנו הלקויים בכל הרפורמה הזו אני אישית ויש מאחורי מאות לא רק שנתנגד לחתום גם נצא בקמפיין נגד הדבר הזה !! מי שעושה " עקיפות " כרגע זה לא אנחנו ...אתה אהרונוב אחד שכן עשה וניסה לעשות עקיפות על גבם של הספורטיביים !! איך בכלל תוכל להשיג דברים מהחלה"ט ברגע שאתה תומך על עיוור ואחרים מתנגדים ? בנתיים הכוח שלנו התפצל ויישאר כך עד להשגת מטרה אחידה ועמדה אחידה !! עמדה אחידה שתחייב את כולם ולא סתם דיבורים ומריחות !!אני ורפי כבר דאגנו לזמן למפגש שכזה בנוכחותם של כל המעורבים הרלוונטים אך ורק הרלוונטים וזה יהיה מחייב !! מה שיוסכם שם זה מה יהיה !! כל חריגה מהנושא שיסוכם תגרום לפיצוץ אחד גדול ופיצול כוחות ...!! בנתיים מה שבאמת קורה ומי שבאמת מחליש את הכוח של החובבנים הספוטיביים זה מי שתמך ויתמוך ברפורמה במתכונתה הנוכחית ! אנו מתנגדים והרבה מכיוון שלא יכול להיות שנחתום על תלייתם של החובבנים לטובת שאר המעורבים ו/או כל גוף אחר ירוק או צהוב !! חובה קודם לתקן את הנתונים מכיוון שרוע הגזירה כגודל ההערכה שתינתן..ובנתיים זה מוגזם מעל ומעבר !! הכדור אצל שאר הפורומים לא אצלנו..את שלנו כבר עשינו ונעבוד קשה להשיג את מבוקשנו איתכם או בלעדיכם ..הכדור אצלכם !!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2014, 14:03:31 PM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
הבוקר הבנתי שהרבה מעל כל "המיידע והפרשנויות והספקולציות" שכולם מציגים כטיעונים בעד ונגד, הבנתי ש רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים.
החלה"ט איחדו את הדייגם החובבים בפורומים לשתי קבוצות, בעד הפרוייקט ונגד הפרוייקט.
אם ISF תצליח לאחד את שתי הקבוצות לקבוצה אחת שהיא בעד הים, בלי מילחמת אחים - הרוחנו ים. אבל אם המילחמה של ISF בפרוייקט של החלה"ט רק תפצל את כוחנו, הפסדנו.
אולי לא תאמינו, אבל אני נוכחתי שאני לא תורם לאחדות הדייגים החובבים באופן ההתנהלות הנוכחי.
אנדרי
אנדרי, אנחנו מכירים לא יום ולא יומיים ולא בכדי משך שנים יש בינינו קשר חברי... כשאתה חושב על הדברים עד הסוף - יש לך את זה ובגדול  לגבי מה שכתבת בפיסקה הראשונה ובמיוחד מה שהדגשת - מסכים ובמיוחד מחזק את הקטע המודגש, אם כי בהרבה פחות גם נציל את הים. ISF ולפחות ככל שתלוי בי, ניסתה ותנסה לאחד את כלל הדייגים הספורטיביים בארץ: הצעתי לכל חברי "הקבוצה הסגורה שאינם מהחלה"ט - שלא לתמוך עד שהחלה"ט לא יגלו ויציגו לנו את נתוניהם ומטרותיהם. לו הצעתי היתה מתקבלת אולי הם היו מצרפים אותנו כשותפים למהלך וכמי שמעורבים ומשפיעים - ולא כקבלני קולות או חוטבי עצים. מרגע שחלק מאיתנו בחרו לתמוך בהם בצורה עיוורת - החל"הט מאושרים כי יש להם "קייס" להגיע אל השר והרשויות ולומר: "הנה אנחנו מייצגים את הדייגים הספורטיביים". התרעתי ואמשיך להתריע: אם הם מסתירים מאיתנו יש להם סיבות, הסיבות לבטח גרועות עבור הדיג הספורטיבי - אחרת לא היו מסתירים. כנראה שלא בהכרח הסיבות יצילו את הים.... אם החה"ט יביאו עלינו רפורמה גרועה לים ולדייגים הספורטיביים - זה רק ב"זכות" אלו מאיתנו שתמכו בהם באופן עיוור ומבלי להבין במה. כדי שתנוח דעתך, הצעתי לנציגי הפורום שתמך בדיוק מה שהצעת: להסיר תמיכה מהמהלך של החלה"ט (שממילא אינם יודעים מה הוא) - ולהצטרף אלינו למהלך עצמאי של כלל הדייגים הספורטיביים. לצערי, הצעתי לא התקבלה. מלחמת אחים אין וככל שתלוי בי לא תהיה. ככל שיועלו כאן הודעות ותגובות - ברור שנגיב, לא מעבר לכך. בכלל, הרי ברור כי בכל רפורמה כזו מתחייב שיהיו נציגי דיג ספורטיבי - או כמובילים או מעורבים ושותפים אמיתיים (לא בתור קבלני קולות). תנוח דעתך, תנועת י.ע.ד מיסודם של ISF ו-IKF - תצא בתוך ימים במהלך שלה, מהלך אמיתי להצלת ושמירת הים ובמקביל שמירת הדיג הספורטיבי, ותהיה בטוח: עם או בלי הדייגים הספורטיביים שבחרו או יבחרו לתמוך במהלך "החסוי" של החה"ט - אנחנו נשיג את התוצאות הראויות והנכונות!!! אגב, עדיפה כמובן הליכה משותפת עם החלה"ט בגדר אחוד כוחות - זה במצב שאנחנו שותפים אמיתיים ומעורבים גם משפיעים, אך כשזה איננו - האם לא ברור שעדיף מהלך של דייגים ספורטיביים על פני מהלך שלהם?! *הם גוף ירוק - אנחנו אוהבי ים וגם דייגים ספורטיביים, זכויותינו אינן מעניינות אותם, ראינו כי דייגי החוף המסחריים מועדפים שם על פני הספורטיביים והוצגו כקרבנות. *הם מבינים הרבה פחות מאיתנו ולמעשה אין להם מושג מה קורה בים, הם לא יודעים איך נראה מעגן דיג עם עשרות ארגזים של מליוני דגים, גם לא על מעללי הדייגים המסחריים.... הם לא מבינים כלום בים!!! *מי שצריך לייצג דיג ספורטיבי הם דייגים ספורטיביים ולא ארגון ירוק!!! עד היום לא נלחמנו נגד המהלך של החלה"ט, מנהלי ISF וכל אחד מהם באופן עצמאי לחלוטין ואף מבלי שניסינו לקבל החלטה כקבוצה - הגיעו כל אחד מטעמיו שלו למסקנה שאין מקום לתמוך במהלך של החלה"ט, זאת נוכח ההתנהלות המוזרה של החלה"ט ומקום בו נתוני האמת ומרות האמת מוסתרות מפנינו!!המתנתי תוך כדי שמירת קשר להיווכח אם מסכימים להפסיק להסתיר מאיתנו נתונים - ולצרף אותנו כמעורבים מעבר לשמש קבלני קולות ולתת להם "גושפנקא... אתמול השתכנעתי סופית (ראה בפורום הסגור איך שוב "תומכי הרפורמה" העלו בקשות, ראה שהגבתי שלא תהיה תשובה חיובית, ראה התגובה מטעם החלה"ט - והתיחסותי). משבוע הבא מתכוון אישית להלחם במהלך שלהם ומשלוש סיבות עיקריות: *ההתעקשות להסתיר מפנינו נתונים ומטרות - מחשידה יותר ויותר. יש כנראה סיבה... *אסור שייווצר מצב בו הם יציגו עצמם כמי שבאים בשם ציבור הדייגים הספורטיביים - כי ברגע שכך יהיה לא יהיה לנו פתחון פה בעשור הקרוב, לא על המשך השמדת הים - ולא על כי ימררו לנו את החיים ויוציאו לנו את החשק מהתחביב. *נראה שוב ושוב, כי הם החליטו משום מה להניח לדייגי הרשתות והשאראקים. המלחמה שלנו למען הצלת הים תוך שמירת הדייגים הספורטיביים - תנצח, כי היא תהיה המלחמה הנכונה והצודקת - וכי יש כאן בקרב חברי הפורום חבורת אנשים איכותית ואכפתית שתזיז כל הר שבעולם!!!
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
אנדרי
אנדרי, אנחנו מכירים לא יום ולא יומיים ולא בכדי משך שנים יש בינינו קשר חברי... כשאתה חושב על הדברים עד הסוף - יש לך את זה ובגדול  לגבי מה שכתבת בפיסקה הראשונה ובמיוחד מה שהדגשת - מסכים ובמיוחד מחזק את הקטע המודגש, אם כי בהרבה פחות גם נציל את הים. ISF ולפחות ככל שתלוי בי, ניסתה ותנסה לאחד את כלל הדייגים הספורטיביים בארץ: הצעתי לכל חברי "הקבוצה הסגורה שאינם מהחלה"ט - שלא לתמוך עד שהחלה"ט לא יגלו ויציגו לנו את נתוניהם ומטרותיהם. לו הצעתי היתה מתקבלת אולי הם היו מצרפים אותנו כשותפים למהלך וכמי שמעורבים ומשפיעים - ולא כקבלני קולות או חוטבי עצים. מרגע שחלק מאיתנו בחרו לתמוך בהם בצורה עיוורת - החל"הט מאושרים כי יש להם "קייס" להגיע אל השר והרשויות ולומר: "הנה אנחנו מייצגים את הדייגים הספורטיביים". התרעתי ואמשיך להתריע: אם הם מסתירים מאיתנו יש להם סיבות, הסיבות לבטח גרועות עבור הדיג הספורטיבי - אחרת לא היו מסתירים. כנראה שלא בהכרח הסיבות יצילו את הים.... אם החה"ט יביאו עלינו רפורמה גרועה לים ולדייגים הספורטיביים - זה רק ב"זכות" אלו מאיתנו שתמכו בהם באופן עיוור ומבלי להבין במה. כדי שתנוח דעתך, הצעתי לנציגי הפורום שתמך בדיוק מה שהצעת: להסיר תמיכה מהמהלך של החלה"ט (שממילא אינם יודעים מה הוא) - ולהצטרף אלינו למהלך עצמאי של כלל הדייגים הספורטיביים. לצערי, הצעתי לא התקבלה. מלחמת אחים אין וככל שתלוי בי לא תהיה. ככל שיועלו כאן הודעות ותגובות - ברור שנגיב, לא מעבר לכך. בכלל, הרי ברור כי בכל רפורמה כזו מתחייב שיהיו נציגי דיג ספורטיבי - או כמובילים או מעורבים ושותפים אמיתיים (לא בתור קבלני קולות). תנוח דעתך, תנועת י.ע.ד מיסודם של ISF ו-IKF - תצא בתוך ימים במהלך שלה, מהלך אמיתי להצלת ושמירת הים ובמקביל שמירת הדיג הספורטיבי, ותהיה בטוח: עם או בלי הדייגים הספורטיביים שבחרו או יבחרו לתמוך במהלך "החסוי" של החה"ט - אנחנו נשיג את התוצאות הראויות והנכונות!!! אגב, עדיפה כמובן הליכה משותפת עם החלה"ט בגדר אחוד כוחות - זה במצב שאנחנו שותפים אמיתיים ומעורבים גם משפיעים, אך כשזה איננו - האם לא ברור שעדיף מהלך של דייגים ספורטיביים על פני מהלך שלהם?! *הם גוף ירוק - אנחנו אוהבי ים וגם דייגים ספורטיביים, זכויותינו אינן מעניינות אותם, ראינו כי דייגי החוף המסחריים מועדפים שם על פני הספורטיביים והוצגו כקרבנות. *הם מבינים הרבה פחות מאיתנו ולמעשה אין להם מושג מה קורה בים, הם לא יודעים איך נראה מעגן דיג עם עשרות ארגזים של מליוני דגים, גם לא על מעללי הדייגים המסחריים.... הם לא מבינים כלום בים!!! *מי שצריך לייצג דיג ספורטיבי הם דייגים ספורטיביים ולא ארגון ירוק!!! עד היום לא נלחמנו נגד המהלך של החלה"ט, מנהלי ISF וכל אחד מהם באופן עצמאי לחלוטין ואף מבלי שניסינו לקבל החלטה כקבוצה - הגיעו כל אחד מטעמיו שלו למסקנה שאין מקום לתמוך במהלך של החלה"ט, זאת נוכח ההתנהלות המוזרה של החלה"ט ומקום בו נתוני האמת ומרות האמת מוסתרות מפנינו!!המתנתי תוך כדי שמירת קשר להיווכח אם מסכימים להפסיק להסתיר מאיתנו נתונים - ולצרף אותנו כמעורבים מעבר לשמש קבלני קולות ולתת להם "גושפנקא... אתמול השתכנעתי סופית (ראה בפורום הסגור איך שוב "תומכי הרפורמה" העלו בקשות, ראה שהגבתי שלא תהיה תשובה חיובית, ראה התגובה מטעם החלה"ט - והתיחסותי). משבוע הבא מתכוון אישית להלחם במהלך שלהם ומשלוש סיבות עיקריות: *ההתעקשות להסתיר מפנינו נתונים ומטרות - מחשידה יותר ויותר. יש כנראה סיבה... *אסור שייווצר מצב בו הם יציגו עצמם כמי שבאים בשם ציבור הדייגים הספורטיביים - כי ברגע שכך יהיה לא יהיה לנו פתחון פה בעשור הקרוב, לא על המשך השמדת הים - ולא על כי ימררו לנו את החיים ויוציאו לנו את החשק מהתחביב. *נראה שוב ושוב, כי הם החליטו משום מה להניח לדייגי הרשתות והשאראקים. המלחמה שלנו למען הצלת הים תוך שמירת הדייגים הספורטיביים - תנצח, כי היא תהיה המלחמה הנכונה והצודקת - וכי יש כאן בקרב חברי הפורום חבורת אנשים איכותית ואכפתית שתזיז כל הר שבעולם!!! 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני כותב מה אני חושב נכון לעכשיו ואיך אני רואה את הדברים ,בתור דייג חובבני וספורטיבי אני מרגיש שעם אני יחתום על הרפורמה שמנהלת החלה"ט ,אני חותם על משכנתה במצב שאני לא יכול לעמוד בתשלום החודשי ,ובסוף אני יהיה ללא בית { ים } מה שנכון ובזה אתה צודק רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים ,אני בתור דייג שאני לא יודע מה קורה ובדיוק ולאן הרפורמה לוקחת אותי בתור דייג ספורטיבי חובבני בטוח שאני לא חותם , הכל נעשה בסתר מוסתרת מפנינו ,אני בטוח שאין בנאדם או דייג שיחתום על משכנתה בלי לברר מי נגד מי ועל מה אני חותם {הדברים לא ברורים מספיק } מה שכן ברור, זה שאותי בתור דייג ספורטיבי חובבני מבין שלי לא יהיה טוב מה שקורה עכשיו , להציל את הים כולנו רוצים ,הים זה הבית השני של כולנו אבל לא רוצה לאבד את הבית בגלל שחתמתי על משהו בלי לראות את הנתונים ותוכן הרפורמה . החלה"ט איחדו את הדייגם החובבים בפורומים לשתי קבוצות, בעד הפרוייקט ונגד הפרוייקט. בגלל זה אין צורך לחתום ,כנראה שהמטרה שלהם היא לא איחוד הדייגים ולקבל עוד כוח נוסף. המטרה של כולנו זה להציל את הים { אבל לא על חשבון הדייגים הספורטיבים חובבני } .
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
כמו שרשם רון מסכים לכל מילה !! חד וחלק ולא משתמע בשתי צורות..במידה ולא נבין על מה חותמים בדיוק ובמידה ולא יתוקנו הלקויים בכל הרפורמה הזו אני אישית ויש מאחורי מאות לא רק שנתנגד לחתום גם נצא בקמפיין נגד הדבר הזה !! מי שעושה " עקיפות " כרגע זה לא אנחנו ...אתה אהרונוב אחד שכן עשה וניסה לעשות עקיפות על גבם של הספורטיביים !! איך בכלל תוכל להשיג דברים מהחלה"ט ברגע שאתה תומך על עיוור ואחרים מתנגדים ? בנתיים הכוח שלנו התפצל ויישאר כך עד להשגת מטרה אחידה ועמדה אחידה !! עמדה אחידה שתחייב את כולם ולא סתם דיבורים ומריחות !!אני ורפי כבר דאגנו לזמן למפגש שכזה בנוכחותם של כל המעורבים הרלוונטים אך ורק הרלוונטים וזה יהיה מחייב !! מה שיוסכם שם זה מה יהיה !! כל חריגה מהנושא שיסוכם תגרום לפיצוץ אחד גדול ופיצול כוחות ...!! בנתיים מה שבאמת קורה ומי שבאמת מחליש את הכוח של החובבנים הספוטיביים זה מי שתמך ויתמוך ברפורמה במתכונתה הנוכחית ! אנו מתנגדים והרבה מכיוון שלא יכול להיות שנחתום על תלייתם של החובבנים לטובת שאר המעורבים ו/או כל גוף אחר ירוק או צהוב !! חובה קודם לתקן את הנתונים מכיוון שרוע הגזירה כגודל ההערכה שתינתן..ובנתיים זה מוגזם מעל ומעבר !! הכדור אצל שאר הפורומים לא אצלנו..את שלנו כבר עשינו ונעבוד קשה להשיג את מבוקשנו איתכם או בלעדיכם ..הכדור אצלכם !!  + לך  לרוצ'ו.... אגב, אני בטוח כי ברגע שתעלה י.ע.ד עם המהלך שלנו - אנדרי יתמוך ובכל כוחו... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שמתי לב שהורידו את סמל הפורום מהאתר של הרפורמה של חברה להגנת הטבע 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
שמתי לב שהורידו את סמל הפורום מהאתר של הרפורמה של חברה להגנת הטבע  אנחנו ביקשנו שיורידו ..לא נהיה חלק מהקרקס הזה במתכונתו הנוכחית !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
רון , רפי ,מוטי ומאמון אני מאמין כי כל אדם בר דעת אשר יש לו קצת ניסיון חיים יודע שאם אתה לא קורא את האותיות הקטנות בחוזה אתה מצטער על כך ברגע האמת. או כדברי רפי גינת " מי שמתפתה לעסקאות בשטח , סופו שיאכל אותה ובגדול....." מסכים עם כל מילה שלכם , בכדי ששמי יופיע לצד חוזה / הסכם/ עצומה - אני רוצה לדעת מה כתוב בה ולאן היא מכוונת באופן פרטני ולא בססמאות שאחרי זה הפרשנות שלהן תוביל אותי למקום שממנו רציתי להימנע.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רון , רפי ,מוטי ומאמון אני מאמין כי כל אדם בר דעת אשר יש לו קצת ניסיון חיים יודע שאם אתה לא קורא את האותיות הקטנות בחוזה אתה מצטער על כך ברגע האמת. או כדברי רפי גינת " מי שמתפתה לעסקאות בשטח , סופו שיאכל אותה ובגדול....." מסכים עם כל מילה שלכם , בכדי ששמי יופיע לצד חוזה / הסכם/ עצומה - אני רוצה לדעת מה כתוב בה ולאן היא מכוונת באופן פרטני ולא בססמאות שאחרי זה הפרשנות שלהן תוביל אותי למקום שממנו רציתי להימנע.

|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמתי לב שהורידו את סמל הפורום מהאתר של הרפורמה של חברה להגנת הטבע  אנחנו ביקשנו שיורידו ..לא נהיה חלק מהקרקס הזה במתכונתו הנוכחית !! כפי שציין מאמון - אנחנו דרשנו שיורידו את הלוגו שלנו!!!מוותרים על ה"רייטינג בגרוש" בשביל שום דבר טוב... הם דווקא לא רצו להוריד וביקשו שנשקול - הבהרתי שנשקול ועיכבתי כדי לקבל תשובות אך לא קיבלנו... הם משתמשים בלוגו של האתרים כדי לשדר תמיכת האתרים בהם... הבהרתי שאני לא מוכן שנהיה מזוהים כתומכים במשהו שמתעקשים להסתיר מפנינו מה הוא בכלל ועצם ההסתרה מחשידה, בנוסף לסימנים בעייתיים נוספים!!! אגב, ישראפיש לא ממש קשורים לעניין כי הרפורמה לא עוסקת במתוקים אלא רק בים - מבחינתם יתמכו בכל איסורי הדיג בים התיכון לכל סוגיהם ולכל החיים... זכותם אבל עם כל הכבוד.... זה כמו שדייגי הג'יג יזדהו עם איסור דיג מוחלט בכנרת כולל "תפוס ושחרר" ל-10 שנים...
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רק צריך להסביר לישראפיש שהיום זה אנחנו מחר אולי זה יהיה הם.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
רק צריך להסביר לישראפיש שהיום זה אנחנו מחר אולי זה יהיה הם.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
 צודק
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |