rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לאחרונה עלו כאן דיונים הקשורים לקמפיין של החלה"ט, פירטתי בהרחבה את טעמי התנגדותי.
נתוני בסיס הם שמכתיבים מטרות ותוצאות, ולכן - אחת הבעיות הקשות מבחינתי היא בנתונים שמציגה החלה"ט.
לכן מתעוררת שאלה חשובה: האם מישהו מכם השתתף בסקר או שמע על סקר של החלה"ט או בסקר אחר כלשהו - בו נשאלתם מה תפסתם או תדירות יציאתכם לדיג?! למה אני שואל: נטען בפנינו כי נתוני הבסיס של הקמפיין והמהלך של החלה"ט מבוססים על "סקר מעמיק ומקיף", וכי סוקרים "חרשו" את החופים והמרינות ימים ארוכים.... רק שלצערי מבין עשרות אנשים ששאלתי איש לא נשאל מעולם ולא שמע על זה!!
חשוב מאוד לדעת אם הייתם חלק מהסקר או אם שמעתם עליו... הגיע הזמן להבין מה הוא אותו "סקר מעמיק" עליו בנו קמפיין - סקר לפיו בדיג ספורטיבי תופסים 25% מהדגים בים (18% בהתחשב בשלל המושלך) - "כמו דייגי החוף עם הרשתות והשאראקים" וכמחצית ממה שתופסים המכמורתנים וצינצולות... מעניין אם רק אני חושב שהנתונים הללו הזויים וחסרי בסיס...
חברים הצבעתכם חשובה, וכדי למנוע מצב של הצבעות סרק אזי מי שמצביע מתבקש לכתוב במילה או בשורה - לנוחותכם אפשר ע"י העתק הדבק של אחת האופציות: *לא השתתפתי ולא מכיר מישהו שהשתתף בסקר כזה *השתתפתי בסקר כזה - נשאלתי והשבתי *אני לא השתתפתי אך מכיר מישהו שהשתתף והשיב *התבקשתי להשתתף ולענות בסקר כזה - אך סירבתי
הצבעות ללא תגובה לא יחשבו בהצבעה שיש לספור - כי אין כאן מה להסתיר או סיבה שלא להזדהות...
מי שיש לו מה להוסיף, מוזמן...
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 07, 2014, 01:14:56 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הצבעתי לאופציה הראשונה. עשרות ומאות אנשים שאני מכיר לא שמעו מעולם על סקר שכזה - אישית לא מכיר מישהו שאיזה סוקר שאל אותו.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לא נשאלתי ולא מכיר דייג שנשאל בנושא
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
לא השתתפתי ולא מכיר מישהו שהשתתף בסקר כזה נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא השתתפתי ולא מכיר מישהו שהשתתף 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לא בהכול
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא נשאלתי ולא השתתפתי !!
קריאה לכולם זה נושא חשוב ...אנא להשתתף בסקר
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לא השתתפתי ולא שמעתי על אף אחד אחר. לא שמעתי מאף חבר, כולל כטלו שעל בסיס יומי נמצאים במרינה בעכו בבוקר על סקר כזה.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לא השתתפתי ולא מכיר מישהו שהשתתף בסקר כזה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפני מספר חודשים הייתי ביום דייג באזור האנדרטה באכזיב יחד עם אלון אח שלו ועוד חבר מוקדם בבוקר הגיע אלינו בחורה אם קלסר ושאלה מספר שאלות מימה שזכור לי הבחורה התענינה בשיטות הדייג וסוג הקרסים שאנו משתמשים לא זכור לי שאלות לגבי דגים
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 06, 2014, 17:34:38 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הצבעתי. סקר לעניין וכיוון מקצועי ונכון. מיותר להגיד, אבל בכל זאת, יש להצביע באמת וכל אחד. אם מישהו כן מילא שאלות או שמע על מישהו שמילא שאלון נא להצביע בהתאם ולא לשנות את ההצבעה\לא להצביע בכלל כדי שהתוצאות יהיו מוטות לטובת הדייגים הספורטיביים. האמת חזקה מכל. מציע גם השלמה של הסקר-לפנות טלפונית לעוד דייגים שהם לא בפורום ולשאול אם קיבלו שאלון. ניתן לשאול אותם גם על היקף שלל שהם מוציאים באותה הזדמנות (ובמקרה הזה כדאי לכוון לדייגים מקצועיים שיודעים לתפוס דג או שניים). לרשום כל דבר. רפי, לשיקולך 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
לא נתקלתי ולא מכיר מישהו שהשתתף
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|