|
|
תודה רבה מומי, על השרות החם המענה והעזרה. הזמנתי אתמול וכבר היום זה הגיע בפחות מ24 שעות, ואפילו עם בונוס קטן. תודה רבה  ממליץ לכולםםםם  תומר אתה מוכן ללברקים ... מומי כבר הראה לך איך קושרים (גם אלי הוא שלח אחד קשור ומסודר לדוגמא) רק נשאר לצאת לים. אתם מגיעים מחר למחוזותינו ?? מגיעים.. רק שהלברקים יבואו גם..
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 10, 2014, 12:12:09 PM על ידי TomerAiko
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
אין עליך מומי מספר 1!! אחרי התפיסה על הרגלו הבאתי עוד רגלו מידה יותר גדולה, וגם הגיע תוך שניה!! תודה רבה 
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
שלחתי לך מסר אישי  הגיעה הזמן לחדש קצת ארסנל, לקראת חופש מהלימודים והרבה דיג!
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שלחתי לך מסר אישי  הגיעה הזמן לחדש קצת ארסנל, לקראת חופש מהלימודים והרבה דיג! שלחתי לך ולכל הפונים מסר אישי 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אני רוצה לציין לטובה את מומי, בנוסף למחיר האטרקטיבי, המשלוח הגיע יום למחרת, ארוז ומסודר.. מומלץ בחום!!!! תודה רבה מומי  נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אני רוצה לציין לטובה את מומי, בנוסף למחיר האטרקטיבי, המשלוח הגיע יום למחרת, ארוז ומסודר.. מומלץ בחום!!!! תודה רבה מומי  נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalkבכיף, תהנה ושמור לי לוקוס  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
exxa
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
57
|
|
גם אני, גם אני, כל הכבוד על היחס, עדכונים שוטפים על כל שלב ההזמנה, ומשלוח מהיר של 24 שעות.
עינב
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 24, 2014, 11:07:29 AM על ידי exxa
|
|
Work is for people who don't know how to fish
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם אני, גם אני, כל הכבוד על היחס, עדכונים שוטפים על כל שלב ההזמנה, ומשלוח מהיר של 24 שעות.
עינב
תהנה חביבי בהצלחה בדייג Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
המלאי אוזל. נשאר מעט למקדימים להזמין
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מומי תודה רבה ,הסילקונים הגיעו בשלום. הכרתי אדם אדיב ונדיב  ממליץ בחום, סחורה ליגת העל 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי תודה רבה ,הסילקונים הגיעו בשלום. הכרתי אדם אדיב ונדיב  ממליץ בחום, סחורה ליגת העל  תודה רבה, שיסריחו מדגים ולכולם, המלאי הולך ונגמר במהירות, במחירים האלה כל הקודם זוכה - קדימה הזמנות
|
|
|
|
|
|
siman1252
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המלאי אוזל. נשאר מעט למקדימים להזמין
Sent from my iPhone using Tapatalk
שלום מומי.. האם תוכל לשלוך לי הודעה בפירוט על התשלום והכל..הייתי שמח לכמה דייג! רק דייג!
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תודה לכל החברים על הפירגון: כרגע נגמרו כל הסיליקונים במידה 6.5 ס"מ ואין להשיג עוד כרגע - יעודכן בהמשך. מה שכן נשאר במלאי: סיליקונים 5.5 ס"מ בצבעים ירוק זוהר ו- לבן גב כחול לדעתי מעולה לעונת הטרכונים שבפתח - בדוק ומנוסה מחיר 20 ש"ח בלבד ל-6 יח' המלאי מוגבל - כל הקודם זוכה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|