פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מחפש רולר gg100 יד שניה לא רלוונטי |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש רולר gg100 יד שניה לא רלוונטי (נקרא 4903 פעמים) |
הדפסה |
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
 |
|
|
כנראה...
כמה שאלות ברשותך:
למה אתה רוצה את הרולר הזה?
מה מיוחד בו?
מה יקרה עם תקנה רולר אחר(למרות הכל יש הרבה רולרים לאותה מטרה בשוק)?
ניר יקירי הרולר הזה חזק בטרוף וכבד וחוץ מזה מאד קשמ לעבור עמו הוא כבד מידי ואיטי מידי יש היום רולרים הרבה יותר טובים קלים יותר מהירים יותר יפים יותר ואפילו טובים יותר . אבל הרולר הזה יחסית זול. כבד מסורבל לא נוח .מעייף חזק וזול ביחס לאחרים ועוד משהוא ברשותך יצחק פעם היו סיפורים בחוף שאנשים קנו את הרולר הנ"ל וחיברו אותו לג'יפ כתחליף לכננת  אז אתה מבין כמה הרולר הזה חזק וטוב  אביחי ראש בטטה מי כתב את זה מי  ? משהוא בגלגלים שלך זקוק לשימון יש לך שמן מכונות לגלגלי השיניים שמעתי שאתה טוב בתיקונים  יצחק שלנו טוב לא רק בתיקונים... לפי ''שמועות'' שמועות אתה מכין הקפה מספר 1 במדינה  עכשיו ברצינות: יצחק,לדעתי האישית עדיף להשקיע ברולר טוב,זול,חזק+עמיד אבל כמובן שלא נשכח את המחיר! יש פתגם שאומר''עם תרצה להיות מצטיין במקצועך תצטרף להשקיע'' וזה נכון! עם אתה אוהב דייג(אני מקווה בשבילך שכן  )אז תמיד משקיעים בציוד ודברים נלווים. אני לא אגזים בדבריי עם אגיד שיש אנשים שאוהבים אופניים וקונים אופניים ב50,00 ש''ח. בקיצור=אני ממליץ לך לקנות רולר יקר יותר ככל הנראה אך טוב יותר,נוח יותר,קל יותר. נ.ב:אביחי,אני מקווה שאתה משקר בנוגע לג'יפ בגלל שמהזכרונות האחרונים שלי,להוציא ג'יפ שטח בצפון בבוץ במשך שלוש שעות לא היה תענוג מיוחד! בברכה, ניר ערב טוב ניר  אם היה לך GG100 החילוץ היה בעשר דקות  התמונה של הרולר  עכשיו ברצינות בעניין הגרירה של הג'יפ זה הדיגים בחוף שמשווים את הרולר הזה לכננת
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
 |
|
|
כנראה...
כמה שאלות ברשותך:
מה מיוחד בו?
ניר יקירי הרולר הזה חזק בטרוף וכבד וחוץ מזה מאד קשמ לעבור עמו הוא כבד מידי ואיטי מידי יש היום רולרים הרבה יותר טובים קלים יותר מהירים יותר יפים יותר ואפילו טובים יותר . אבל הרולר הזה יחסית זול. כבד מסורבל לא נוח .מעייף חזק וזול ביחס לאחרים ועוד משהוא ברשותך יצחק פעם היו סיפורים בחוף שאנשים קנו את הרולר הנ"ל וחיברו אותו לג'יפ כתחליף לכננת  אז אתה מבין כמה הרולר הזה חזק וטוב  אביחי ראש בטטה מי כתב את זה מי  ? משהוא בגלגלים שלך זקוק לשימון יש לך שמן מכונות לגלגלי השיניים שמעתי שאתה טוב בתיקונים  יצחק שלנו טוב לא רק בתיקונים... לפי ''שמועות'' שמועות אתה מכין הקפה מספר 1 במדינה  עכשיו ברצינות: יצחק,לדעתי האישית עדיף להשקיע ברולר טוב,זול,חזק+עמיד אבל כמובן שלא נשכח את המחיר! יש פתגם שאומר''עם תרצה להיות מצטיין במקצועך תצטרף להשקיע'' וזה נכון! עם אתה אוהב דייג(אני מקווה בשבילך שכן  )אז תמיד משקיעים בציוד ודברים נלווים. אני לא אגזים בדבריי עם אגיד שיש אנשים שאוהבים אופניים וקונים אופניים ב50,00 ש''ח. בקיצור=אני ממליץ לך לקנות רולר יקר יותר ככל הנראה אך טוב יותר,נוח יותר,קל יותר. נ.ב:אביחי,אני מקווה שאתה משקר בנוגע לג'יפ בגלל שמהזכרונות האחרונים שלי,להוציא ג'יפ שטח בצפון בבוץ במשך שלוש שעות לא היה תענוג מיוחד! בברכה, ניר ערב טוב ניר  אם היה לך GG100 החילוץ היה בעשר דקות  התמונה של הרולר  עכשיו ברצינות בעניין הגרירה של הג'יפ זה הדיגים בחוף שמשווים את הרולר הזה לכננת ערב טוב אביחי... תודה שאתה מבאס אותי  לפי התמונה הרולר נראה בדיוק כמו בתיאור: גדול,נראה עוצמתי,נראה כבד אבל אתה/אתם חושבים שכדי לקנות אותו ולא לקנות חדש שנראה טוב יותר מכל הבחינות(חוץ מהעוצמה כמובן).
|
-------------------------------
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
 |
|
|
כנראה...
כמה שאלות ברשותך:
מה מיוחד בו?
ניר יקירי הרולר הזה חזק בטרוף וכבד וחוץ מזה מאד קשמ לעבור עמו הוא כבד מידי ואיטי מידי יש היום רולרים הרבה יותר טובים קלים יותר מהירים יותר יפים יותר ואפילו טובים יותר . אבל הרולר הזה יחסית זול. כבד מסורבל לא נוח .מעייף חזק וזול ביחס לאחרים ועוד משהוא ברשותך יצחק פעם היו סיפורים בחוף שאנשים קנו את הרולר הנ"ל וחיברו אותו לג'יפ כתחליף לכננת  אז אתה מבין כמה הרולר הזה חזק וטוב  אביחי ראש בטטה מי כתב את זה מי  ? משהוא בגלגלים שלך זקוק לשימון יש לך שמן מכונות לגלגלי השיניים שמעתי שאתה טוב בתיקונים  יצחק שלנו טוב לא רק בתיקונים... לפי ''שמועות'' שמועות אתה מכין הקפה מספר 1 במדינה  עכשיו ברצינות: יצחק,לדעתי האישית עדיף להשקיע ברולר טוב,זול,חזק+עמיד אבל כמובן שלא נשכח את המחיר! יש פתגם שאומר''עם תרצה להיות מצטיין במקצועך תצטרף להשקיע'' וזה נכון! עם אתה אוהב דייג(אני מקווה בשבילך שכן  )אז תמיד משקיעים בציוד ודברים נלווים. אני לא אגזים בדבריי עם אגיד שיש אנשים שאוהבים אופניים וקונים אופניים ב50,00 ש''ח. בקיצור=אני ממליץ לך לקנות רולר יקר יותר ככל הנראה אך טוב יותר,נוח יותר,קל יותר. נ.ב:אביחי,אני מקווה שאתה משקר בנוגע לג'יפ בגלל שמהזכרונות האחרונים שלי,להוציא ג'יפ שטח בצפון בבוץ במשך שלוש שעות לא היה תענוג מיוחד! בברכה, ניר ערב טוב ניר  אם היה לך GG100 החילוץ היה בעשר דקות  התמונה של הרולר  עכשיו ברצינות בעניין הגרירה של הג'יפ זה הדיגים בחוף שמשווים את הרולר הזה לכננת ערב טוב אביחי... תודה שאתה מבאס אותי  לפי התמונה הרולר נראה בדיוק כמו בתיאור: גדול,נראה עוצמתי,נראה כבד אבל אתה/אתם חושבים שכדי לקנות אותו ולא לקנות חדש שנראה טוב יותר מכל הבחינות(חוץ מהעוצמה כמובן). סליחה על הבאוס  וכמו שאמר ידידי יצחק ואני מצטט "ניר יקירי הרולר הזה חזק בטרוף וכבד
וחוץ מזה מאד קשה לעבור עמו הוא כבד מידי ואיטי מידי יש היום רולרים הרבה יותר טובים
קלים יותר מהירים יותר יפים יותר ואפילו טובים יותר . אבל הרולר הזה יחסית זול.
כבד מסורבל לא נוח .מעייף
חזק וזול ביחס לאחרים "כמו שאמרתי כננת הוא רוצה כננת כבדה מסורבלת לא נוחה ומעיפת מאוד אבל עושה את העבודה נאמנה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
חברים יקרים לכל אחד מאיתנו יש העדפות משלו שלא לשכוח נסיון של שנים אני בטוח שיצחק עבר הרבה עם רולרים כאלה ואחרים ועל סמך הנסיון שלו הוא מעדיף את הרולר הספציפי הזה לא צריך לשכנע אף אחד לעבור למשהו אחר כל אחד עם הציוד שלו מהסיבות הכי טובות שיהיה אחלה המשך לערב טוב
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
 |
|
|
כנראה...
כמה שאלות ברשותך:
מה מיוחד בו?
ניר יקירי הרולר הזה חזק בטרוף וכבד וחוץ מזה מאד קשמ לעבור עמו הוא כבד מידי ואיטי מידי יש היום רולרים הרבה יותר טובים קלים יותר מהירים יותר יפים יותר ואפילו טובים יותר . אבל הרולר הזה יחסית זול. כבד מסורבל לא נוח .מעייף חזק וזול ביחס לאחרים ועוד משהוא ברשותך יצחק פעם היו סיפורים בחוף שאנשים קנו את הרולר הנ"ל וחיברו אותו לג'יפ כתחליף לכננת  אז אתה מבין כמה הרולר הזה חזק וטוב  אביחי ראש בטטה מי כתב את זה מי  ? משהוא בגלגלים שלך זקוק לשימון יש לך שמן מכונות לגלגלי השיניים שמעתי שאתה טוב בתיקונים  יצחק שלנו טוב לא רק בתיקונים... לפי ''שמועות'' שמועות אתה מכין הקפה מספר 1 במדינה  עכשיו ברצינות: יצחק,לדעתי האישית עדיף להשקיע ברולר טוב,זול,חזק+עמיד אבל כמובן שלא נשכח את המחיר! יש פתגם שאומר''עם תרצה להיות מצטיין במקצועך תצטרף להשקיע'' וזה נכון! עם אתה אוהב דייג(אני מקווה בשבילך שכן  )אז תמיד משקיעים בציוד ודברים נלווים. אני לא אגזים בדבריי עם אגיד שיש אנשים שאוהבים אופניים וקונים אופניים ב50,00 ש''ח. בקיצור=אני ממליץ לך לקנות רולר יקר יותר ככל הנראה אך טוב יותר,נוח יותר,קל יותר. נ.ב:אביחי,אני מקווה שאתה משקר בנוגע לג'יפ בגלל שמהזכרונות האחרונים שלי,להוציא ג'יפ שטח בצפון בבוץ במשך שלוש שעות לא היה תענוג מיוחד! בברכה, ניר ערב טוב ניר  אם היה לך GG100 החילוץ היה בעשר דקות  התמונה של הרולר  עכשיו ברצינות בעניין הגרירה של הג'יפ זה הדיגים בחוף שמשווים את הרולר הזה לכננת ערב טוב אביחי... תודה שאתה מבאס אותי  לפי התמונה הרולר נראה בדיוק כמו בתיאור: גדול,נראה עוצמתי,נראה כבד אבל אתה/אתם חושבים שכדי לקנות אותו ולא לקנות חדש שנראה טוב יותר מכל הבחינות(חוץ מהעוצמה כמובן). סליחה על הבאוס  וכמו שאמר ידידי יצחק ואני מצטט "ניר יקירי הרולר הזה חזק בטרוף וכבד
וחוץ מזה מאד קשה לעבור עמו הוא כבד מידי ואיטי מידי יש היום רולרים הרבה יותר טובים
קלים יותר מהירים יותר יפים יותר ואפילו טובים יותר . אבל הרולר הזה יחסית זול.
כבד מסורבל לא נוח .מעייף
חזק וזול ביחס לאחרים "כמו שאמרתי כננת הוא רוצה כננת כבדה מסורבלת לא נוחה ומעיפת מאוד אבל עושה את העבודה נאמנה הבנתי אתכם...  אבל עם תסתכל ותקרא שוב זה יצא לך מצחיק: חסרונות:1.כבד 2.קשה לעבוד איתו 3.איטי מידי 4.יש טובים יותר בשוק 5.מסורבל 6.מעייף 7.לא נוח יתרונות:1.חזק בטירוף 2.יחסית זול 3.בעל ''עוצמה'' שנמצאת במשקל את החישוב צריך לעשות יצחק בלבד!!!אני רק מנסה לבדוק את מחשבותייך מרוב התעניינות וסקרנות. בברכה, ניר
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2011, 19:08:36 PM על ידי ניר
|
|
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ניר תודה על ההמלצה אכן תפסת אותי על חם אני אוהב לדוג אני בים מאז שאני זוכר את עצמי
ולגבי הgg100 אני אוהב גם חדשים וטובים חכות כבדות ומסיהיות כגון בלאק דיווה עבה כבדה
וגם רולר כזה . אבל גם רולרים טובים וחדשים הולכים עימי כרגע אני זקוק gg100
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין