דובדוב, שקלת את האפשרות של שימוש בחוט בד 200 ליברות במקום תיל נירוסטה או כבל?
קשירה שלו באורך הרצוי ובצורה מדויקת עם לולאות קצה יכול לחסוך הרבה כאב ראש ואז גם אין חלודה וסיכוי לשבירה או התפרקות ברגע הכי לא מתאים...
אחרי הקשירה, משחילים דרך הדמוי ומדביקים עם פלסטלינה אפוקסית או כול חומר אחר שמתאים וזמין וזהו

גיא זה לא נשמע הכי מוצלחמכמה סיבות
1 לקשור בדיוק באורך המתאים
2 אני לא חושב שחוט בד 200 ליברות חזק יותר מתייל נירוסטה בעובי 1.5-2.0 מ"מ או תייל פליז.
3 הפלסטלינה אפוקסי כבדה ויכולה להשפיע על האיזון של הדימויי.
4. אף יצרן דימויי עץ לא עובד בשיטה כזאת.
או תייל נירוסטה/פליז,או סביבלים עם רול פינים נירוסטה עבים,או בורג עץ נירוסטה עם עין פתוחה או סגורה מוברג ומודבק לעץ עם אפוקסי או מוט הברגה נירוסטה דק עם סופיות מתברגות עם חור כמו שהעלתי בצילום.
השאלה היא למה אתה מיעד את הדמויים האלו?
לדורדואים וגומברים או לאינטיאסים ו-GT ?
אם לראשונים, אז תיל נירוסטה 1.6 שמכופף כפול יהיה מספיק. אולי גם עין עם הברגה כמו לוילונות מקלחת הישנים...
לגבי הפגיעה באיזון, למה אתה חושב שטיפה/כדור קטנטן של אפוקסי ישפיע או עלול להשפיע יותר או בכלל על האיזון של הדמוי כשאתה משחיל לו תיל מתכת עם ליפופי קצה או כפול לכול האורך או עושה לו הדבקה של אפוקסי לחיבורי קצה אחרים?
מה ההבדל בין ההשפעה על האיזון של האפוקסי בהצעה שלי להשפעה של האפשרויות האחרות שאתה מציע?
אם ניקח את הנושא צעד אחד קדימה, איך אתה יודע שהדמוי שאתה מייצר מאוזן בכלל מההתחלה? האם הוא לפי מידות ומפרט חומר גלם של יצרן?
אתה לא מייצר לפי מפרט ואתה גם לא יצרן. אתה עושה דברים בבית בשביל ההנאה שלך ועם קצת מזל ותרגול שהם גם יעבדו. אז מה הבעהי לנסות דברים חדשים??
אני מציע שתבחן את האפשרות של חוט בד 200 ליברות שוב פעם.
קשירה באורך המתאים, אפשרית ואולי אפילו יותר קלה ונוחה מכול צורה של שימוש בתיל.
חוט 200 ליברות בקשירת לולאה כפולה מחזיק כמו תיל נירוסטה 1.6 מ"מ ויותר מתיל פליז/נחושת באותו הקוטר מבחינת חוזק ואין לך את הבעיה של פתיחת ליפופים בקצה תחת עומס, אין חלודה והיחלשות, יש יותר גמישות ואולי אפילו תרומה לתנועה חלקה ופחות נוקשה...
מציע שתנסה לקשור חוט 200 ליברות לסוויבל (לצד של האף) וקשירת לולאה כפולה לצד הזנב, תשחיל דרך הדמוי מהראש לזנב ואז תקבע רק את הקצה שמבצבץ מהזנב.
אם לא יצליח, שלח לי את הדמוי ה"מקולקל"