פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   המלצה : סרטי דיג מסירה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה : סרטי דיג מסירה (נקרא 2568 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2011, 18:05:41 PM על ידי itsikb
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפני הכל איציק - ברוך הבא  ברוך הבא לאתר בכלל ולפורום דיג מסירה בפרט... אתה בהחלט מוזמן להרגיש בנוח לתת כמה מילים על עצמך שנכיר קצת יותר, אזור מגורים, סגנון דיג מועדף (נראה כמו סירה) וככל שתראה לנכון...  וכמובן, תודה על השיתוף בקישור, לא התעמקתי אך מתכוון להכנס יותר- נראה מצוין... 
|
-------------------------------
|
|
|
|
טוב קצת נשמע כמו אתר שידוכים לעצם העניין, אני מאמין שאת השריטה שיש פה לכולם תוכל גם למצוא אצלי.... בשנתיים האחרונות העברתי הילוך מזירזור ודיג אנטיאסים מהחוף (6 שנים לפחות) לדייג מסירה. אני דג מהסירה בעיקר במרכז הארץ (הרצליה). המלצה נוספת שיכולה לעזור: דף שירות שעשיתי לחברים שלי לקריאת התחזית: http://sea.barsimantov.com/נ.ב. מאחל הצלחה לאתר ואשמח לתרום. איציק
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2011, 00:35:29 AM על ידי itsikb
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב קצת נשמע כמו אתר שידוכים לעצם העניין, אני מאמין שאת השריטה שיש פה לכולם תוכל גם למצוא אצלי.... בשנתיים האחרונות העברתי הילוך מזירזור ודיג אנטיאסים מהחוף (6 שנים לפחות) לדייג מסירה. אני דג מהסירה בעיקר במרכז הארץ (הרצליה). המלצה נוספת שיכולה לעזור: דף שירות שעשיתי לחברים שלי לקריאת התחזית: http://sea.barsimantov.com/נ.ב. מאחל הצלחה לאתר ואשמח לתרום. איציק מה, לא ידעת שאנחנו אתר שידוכים?! הדיג זה רק כיסוי...  ת'כלס איציק, איכשהוא תמיד כשמדובר בדייגים אכן "משתדכים", בין אם נפגשו בחנות לציוד דיג ובין אם בפורום... כשלעצמי סבור שיותר נוח "לשוחח" עם מישהו שיודעים לגביו קצת... ובכל מקרה הותרתי בידייך את הבחירה  תודה על הקישור, תודה על האיחולים והפרגון... וכמובן שאני רוצה שתהיה שמח- אז אתה בהחלט מוזמן לתרום, מן הסתם בדיונים ובדוחות.... מכל אחד ניתן ללמוד משהו, תחושת הבטן אומרת לי כי יש לך הרבה לתרום...  אגב, תרגיש בבית כי אתה בבית
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא לאתר איציק  אהבתי את סרטוני ההדגמה שמגלים לנו את הסודות שמתחת למים  האתר של ברסימנטוב יושב אצלי במועדפים ומדורג בשלישיה הפותחת כבר תקופה ארוכה! מדייק כמעט ללא פיספוסים,גם בגובה הים וגם ברוח אבל יש לו גליץ' קטן עם נושא מצב הירח והוא מראה נתונים לא מעודכנים כבר כמה חודשים. שים לב לתאריך  ושוב,ברוך הבא 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ברוך הבא איציק.  תודה על הסרטונים והשיתוף. הכל נראה קל מאוד אצלם שם....תענוג לראות , להבין ולהתגרות בכל פעם מחדש. 
|
|
|
|
|
ברוך הבא לאתר איציק  אהבתי את סרטוני ההדגמה שמגלים לנו את הסודות שמתחת למים  האתר של ברסימנטוב יושב אצלי במועדפים ומדורג בשלישיה הפותחת כבר תקופה ארוכה! מדייק כמעט ללא פיספוסים,גם בגובה הים וגם ברוח אבל יש לו גליץ' קטן עם נושא מצב הירח והוא מראה נתונים לא מעודכנים כבר כמה חודשים. שים לב לתאריך  ושוב,ברוך הבא  אני שמח שאתה נהנה מהדף זו הייתה המטרה. בעניין הירח - התאריך שנמצא הוא תאריך של היום או שפספסתי משהו? אם אתה חשוב שמשהו חסר שם אשמח לנסות להוסיף.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא לאתר איציק  אהבתי את סרטוני ההדגמה שמגלים לנו את הסודות שמתחת למים  האתר של ברסימנטוב יושב אצלי במועדפים ומדורג בשלישיה הפותחת כבר תקופה ארוכה! מדייק כמעט ללא פיספוסים,גם בגובה הים וגם ברוח אבל יש לו גליץ' קטן עם נושא מצב הירח והוא מראה נתונים לא מעודכנים כבר כמה חודשים. שים לב לתאריך  ושוב,ברוך הבא  אני שמח שאתה נהנה מהדף זו הייתה המטרה. בעניין הירח - התאריך שנמצא הוא תאריך של היום או שפספסתי משהו? אם אתה חשוב שמשהו חסר שם אשמח לנסות להוסיף. אם המודלים שמוצגים ניתנים לעריכה,שינוי או הוספה,אשמח להציע  כרגע מדובר על טבלת הירח שעדיין מציגה את הסייקלים של 2010. היום ה-27 באוקטובר יום חמישי ולא רביעי ומצב הירח שונה לגמרי ממה שמוצג 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
איציק, ברוך הבא ל isf , נשמח אם תרגיש כאן בבית, ונשמח לראות אצלנו עוד דייגי סירה מאיזור המרכז. תודה על השיתוף 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
ברוך הבא לאתר איציק  אהבתי את סרטוני ההדגמה שמגלים לנו את הסודות שמתחת למים  האתר של ברסימנטוב יושב אצלי במועדפים ומדורג בשלישיה הפותחת כבר תקופה ארוכה! מדייק כמעט ללא פיספוסים,גם בגובה הים וגם ברוח אבל יש לו גליץ' קטן עם נושא מצב הירח והוא מראה נתונים לא מעודכנים כבר כמה חודשים. שים לב לתאריך  ושוב,ברוך הבא  אני שמח שאתה נהנה מהדף זו הייתה המטרה. בעניין הירח - התאריך שנמצא הוא תאריך של היום או שפספסתי משהו? אם אתה חשוב שמשהו חסר שם אשמח לנסות להוסיף. אם המודלים שמוצגים ניתנים לעריכה,שינוי או הוספה,אשמח להציע  כרגע מדובר על טבלת הירח שעדיין מציגה את הסייקלים של 2010. היום ה-27 באוקטובר יום חמישי ולא רביעי ומצב הירח שונה לגמרי ממה שמוצג  הגליץ' תוקן בזכותך  בקשר להוספה \ שינו מודלים כולי אוזן 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
 ברוך הבא לאתר איציק  אהבתי את סרטוני ההדגמה שמגלים לנו את הסודות שמתחת למים  האתר של ברסימנטוב יושב אצלי במועדפים ומדורג בשלישיה הפותחת כבר תקופה ארוכה! מדייק כמעט ללא פיספוסים,גם בגובה הים וגם ברוח אבל יש לו גליץ' קטן עם נושא מצב הירח והוא מראה נתונים לא מעודכנים כבר כמה חודשים. שים לב לתאריך  ושוב,ברוך הבא  אני שמח שאתה נהנה מהדף זו הייתה המטרה. בעניין הירח - התאריך שנמצא הוא תאריך של היום או שפספסתי משהו? אם אתה חשוב שמשהו חסר שם אשמח לנסות להוסיף. אם המודלים שמוצגים ניתנים לעריכה,שינוי או הוספה,אשמח להציע  כרגע מדובר על טבלת הירח שעדיין מציגה את הסייקלים של 2010. היום ה-27 באוקטובר יום חמישי ולא רביעי ומצב הירח שונה לגמרי ממה שמוצג  הגליץ' תוקן בזכותך  בקשר להוספה \ שינו מודלים כולי אוזן  נראה לי ששלחת אלי את ההודעה בטעות...
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
 ברוך הבא לאתר איציק  אהבתי את סרטוני ההדגמה שמגלים לנו את הסודות שמתחת למים  האתר של ברסימנטוב יושב אצלי במועדפים ומדורג בשלישיה הפותחת כבר תקופה ארוכה! מדייק כמעט ללא פיספוסים,גם בגובה הים וגם ברוח אבל יש לו גליץ' קטן עם נושא מצב הירח והוא מראה נתונים לא מעודכנים כבר כמה חודשים. שים לב לתאריך  ושוב,ברוך הבא  אני שמח שאתה נהנה מהדף זו הייתה המטרה. בעניין הירח - התאריך שנמצא הוא תאריך של היום או שפספסתי משהו? אם אתה חשוב שמשהו חסר שם אשמח לנסות להוסיף. אם המודלים שמוצגים ניתנים לעריכה,שינוי או הוספה,אשמח להציע  כרגע מדובר על טבלת הירח שעדיין מציגה את הסייקלים של 2010. היום ה-27 באוקטובר יום חמישי ולא רביעי ומצב הירח שונה לגמרי ממה שמוצג  הגליץ' תוקן בזכותך  בקשר להוספה \ שינו מודלים כולי אוזן  נראה לי ששלחת אלי את ההודעה בטעות... סליחה אייל 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אם המודלים שמוצגים ניתנים לעריכה,שינוי או הוספה,אשמח להציע  כרגע מדובר על טבלת הירח שעדיין מציגה את הסייקלים של 2010. היום ה-27 באוקטובר יום חמישי ולא רביעי ומצב הירח שונה לגמרי ממה שמוצג  הגליץ' תוקן בזכותך  בקשר להוספה \ שינו מודלים כולי אוזן 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מרתק 
|
|