אלון, לדעתי תתקשה להשיג רולר שימנו טוב ואיכותי בתקציב הזה, אני לא מכיר- אך אולי יש מי שמכיר... אני הזמנתי כרגע את הריובי-ארטיקה 5000, זה בגבולות התקציב שהצגת, סידס המליץ לי עליו... אם שימנו נורמלי - לדעתי תצטרך הגדלת תקציב או יש-שנייה...
גם האוקומה salina 2 יתאים ואם שימנו אז תלך על הshimano ELF 5000pg
השימנו שציינת בן, בתקציב של אלון?! שואל מחוסר ידיעה...
טוב שהזכרת את הסלינה.... אלון, אני התחלתי ג'יגלייט עם אוקומה סלינה 3000, לפי זכרוני בהחלט בתקציב... משמשת אותי נאמנה אם כי לא הכי חזקה, משך הזמן והתפיסות הקלאץ' נשחק ונתפס, כבר תיקנו לי את זה 3-4 פעמים... עדיין ממליץ להתחלה - יש לה יתרון שהיא מאוד קלה ומאוד נוחה לעבודה...
אייל אין ספק שסגנון הג'יג הוא מהשוחקים ביותר אישית ליפני שאני משקיע בציוד קודם אני בודק אם בכלל אני נמשך לסגנון לכן בחרתי ברולר הנ''ל במידה ואדבק בחידק והיציאות יהיו בתדירות גבוהה כשרולר זה ילך לעולמו ארכוש אחד שמתאים יותר מימה שאני יודע גם אלון חדש בתחום לכן המלצתי לו על מה שאני רכשתי סה''כ מדובר ברולר מהסדרות הבינוניות של שימאנו הרולר בעל גיר 5.7:1 דרג 10 ק''ג וקיבולת חוט בד 30 ל'ב 150 מ' לדעתי בתור רולר כניסה לתחום יעשה את העבודה
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2014, 23:17:24 PM על ידי צור.
צור אני מקווה שיחזיק לך זמן רב ושתוכיח שאפשר גם אחרת. מבחינת מחיר -ההבדל בין מה שקנית למה שהמלצתי לא גבוה אבל מבחינת איכות זה רולר אחר. עומקי עבודה ומשקלי גיג, הסגנון האישי והאגרסיביות שלך יעשו את ההבדל באורך חיי המוצר. שלא אובן לא נכון - אל תתפשר בסגנון רק כדי שהרולר יחזיק עוד חדשיים. נסה הכל ומצא מה טוב עבורך.
דוב'לה הבחור רוצה רולר למתחילים. ידית מתברגת זה כבר בדגמים היקרים יותר. אבל ללא ספק ידית מתברגת חוסכת את התסכול שבחופש שמתפתח בידית עם ציר מרובע.
צור אני מקווה שיחזיק לך זמן רב ושתוכיח שאפשר גם אחרת. מבחינת מחיר -ההבדל בין מה שקנית למה שהמלצתי לא גבוה אבל מבחינת איכות זה רולר אחר. עומקי עבודה ומשקלי גיג, הסגנון האישי והאגרסיביות שלך יעשו את ההבדל באורך חיי המוצר. שלא אובן לא נכון - אל תתפשר בסגנון רק כדי שהרולר יחזיק עוד חדשיים. נסה הכל ומצא מה טוב עבורך.
דוב'לה הבחור רוצה רולר למתחילים. ידית מתברגת זה כבר בדגמים היקרים יותר. אבל ללא ספק ידית מתברגת חוסכת את התסכול שבחופש שמתפתח בידית עם ציר מרובע.
לא מכיר אלון את הרולר האחרון שציינת, אם יש לך את שני אלו שציינת - תוכל לנסות במקומות עד עומק של 40מ' עם חוט בד 30ליב' +שוקלידר כנ"ל...
אם לא נתפסת לסגנון - לא השקעת לשווא (למרות שתמיד יהיה שימוש), אם נתפסת לסגנון - תארגן משהו בכיוון של יותר איכותי ויותר מתאים ויעודי. מצד שני, רולר מתאים יעודי יכול לפעמים לעשות את ההבדל - בין "להדלק" לבין "להשתעמם" מסגנון דיג חדש... זה לא רק העמידות אלא גם הנוחות בעבודת ההקפצה וכפועל יוצא סיכויי התקיפה...