פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אינטיאס של פעם בחיים!!! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אינטיאס של פעם בחיים!!! (נקרא 4077 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 6/12/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
הדו"ח:אהלן , אני חדש כאן בפורום ופעם ראשונה שאני מעלה דו"ח. טוב ככה : חבר שלי מתקשר שואל אם בא לי ללכת בשבת לכמה שעות לדוג ואני כמובן תמיד מוכן ללכת. מכין את הציוד החדש לאינטיאס ויאללה אנחנו בדרך לים,מגיעים לנקודה,תופר סבידה עם שני קרסים הפוכות וזורק,תוקע את החכה בסלע ומלביש פעמון. בינתיים אני יושב ליד החבר בזמן שהוא מז'רז'ר. לאחר שעה וחצי אומר לי יאלה אתה מוזג לנו תה? אני מוזג לשנינו תה ושותים ונהנים מהים,החבר אומר "נתקפל עוד חצי שעה כי אני צריך להגיע לעבודה" אמרתי לו אוקיי אבל רק שתדע שאם יהיה אכילה זה יהיה בחצי שעה, שעה הקרובה,לא חולף דקה ממה שאמרתי והחכה משתחווה למים!!! זורק את התה ותופס את החכה,השפולה מסתובבת כמו מנוע,ואני באטרףףף! הדג עוצר ואז מביא הוקסט חזקקק ופה מתחילה מלחמת ההתשה!!! הדג רץ שמאלה כמו מטורף במרחק של 120 מטר בערך ואני מקפץ אחריו על הסלעים. לאחר מלחמה מאוד קשה שהדג מסרב לבוא אלינו בסוף הוא מגיע! רואים צללית של הדג ואני חושב שאני הוזה.. החבר יורד לסלעים ללא גאנץ' רק עם כפפות עבודה. גליםמתנפצים בטירוף על חבר שלי תוך כדי גשם ורוחות אבל אנחנו לא מוותרים! הגל מביא את הדג לסלע הקרוב וחבר מכניס לו ידיים לזימים ומעלה אותו לסלע הקרוב ושנינו בצרחות מטורפות! לאט לאט מעלים את המפלצת למקום בטוח ואני מסתכל על הדג ולא מאמין למראה עיניי שתפסתי אינטיאס מפלצת שכזה. אני חושב שאני חולם ומחכה שמישהו יעיר אותי. רציתי לומר תודה בן אדם מדהים שעזר לי בתחום הזה,אם זה בקשירות,תפירת הפתיון,הציוד ושאר הדברים הנלווים. והכי חשוב זה היחס והרצון לעזור לי גם בזמני לחץ בעבודה. אז תודה רבה לדני הכוכב מכוכב הים! אוהב ומעריך איש יקר! תמונות: http://www.siz.co.il/my.php?i=wyzhntodqwuj.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כניסה מרשימה עם תפיסה יפה מאד  כן ירבו דוחות ותפיסות כאלה  מברוק על הדג היפה...מאחל לך במשקל כפול ממנו  בהצלחה בבאות
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : דצמבר 18, 2013, 09:08:11 AM » |
|
זה דג מהחוף? פסס איזה יופי מברוק.איפה היתה התפיסה? צפון.דרום.מרכז? מהחוף? מהשובר? והכי חשוב אני מקווה שלמדתם לקח ,להבא תבואו מוכנים יותר כי מה שעשה חבר שלך זאת סכנת חיים היה לו מזל גדול שלא נשטף פנימה עם הגלים.בהצלחה בפעם הבאה ושוב פעם מברוק אחלה דג
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מברוק עכשיו הכל נראה אפשרי עבורך, בהצלחה בשבירת השיא. ויטלי הביא איתו את המזל ? :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסה מרשימה ודו"ח יפה!
סבידה קפואה או טרייה?
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
איזה יופי של דג ודו"ח תענוג לקרוא 
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
יופי טופי Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
|
תענוג שלדוח ותפיסה בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כל הכבוד מידד (מידד נכון?) חיכיתי בסבלות שתעלה את הדוח אצלנו  ברוך הבא קודם כל, פה הגעת לא לסתם פורום אלא למשפחה  זה חתיכת משקל לאינטיאס ראשון מהחוף חבר... איזה שפע! אם מפלץ כזה לא ברח לך סימן שאתה עובד נכון  למה פעם בחיים? אם תמשיך לעבוד נכון ותתמיד יהיו עוד הרבה כאלה ואולי יותר גדולים! בכל מקרה נשמח שתפרט לנו על הציוד שלך כדי שכולם יוכלו ללמוד, מקל, רולר, סוג החוט (בד/ניילון) וליברות, קרסים, מבנה הריג, הפיתיון האם טרי או לא וכו'.
עוד שאלה לא פחות חשובה: האם זו היציאה הראשונה שלך לאינטיאס? כי בדרך כלל עוברים הרבה יציאות "יבשות". 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2013, 11:18:43 AM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
חתיכת דג ! ובטח שלא פשוט להוציא אותו מהחוף .. זכית חביבי
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
|
לשאלתך שמי מידד,אני עובד עם מקל ליון צ'מפיון 3.3 ורולר GG100 עם חוט ניילון 0.60. הסבידה נתפסה יומיים לפני ויצאה מהמקפיא. והדג נתפס ביציאה השנייה שלי לאינטיאס. יש לציין שקראתי המון מאמרים,חקרתי,שאלתי,ראיתי סירטונים של אופן העבודה עם הדג הזה ורק לאחר מכן שהרגשתי מוכן הלכתי לדני מהכוכב והתחדשתי בסט מצויין.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לשאלתך שמי מידד,אני עובד עם מקל ליון צ'מפיון 3.3 ורולר GG100 עם חוט ניילון 0.60. הסבידה נתפסה יומיים לפני ויצאה מהמקפיא. והדג נתפס ביציאה השנייה שלי לאינטיאס. יש לציין שקראתי המון מאמרים,חקרתי,שאלתי,ראיתי סירטונים של אופן העבודה עם הדג הזה ורק לאחר מכן שהרגשתי מוכן הלכתי לדני מהכוכב והתחדשתי בסט מצויין.
באמת זכית! ביציאה השנייה זה נדיר  נשמח לשמוע גם על מבנה הריג 
|
|
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל: