| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/12/2013 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בצק מתוסף - | קרפיון מצוי (קרפיון בריכה) | 6 | ||
| בצק מתוסף - | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 100 | ||
הדו"ח:
טוב אני לא בדיוק יודע איפה להתחיל דייג כזה לא היה לי המון זמן תאנוג שפשות לא נגמר ולא הבנתי אפילו על איזה כמות דגים מדובר עד שלא יוצאתי את הסלסלה מהמים.
הדוח מה30-1 לדצמבר.
יום שישי מסיים לעבוד חבר אוסף אותי מהעבודה ישר לבית להתרגן
בגלל כול מיני סיבות שלי ושלו יצאנו מאוחר בסביבות 8 בערב מגיעים לנקודה הסודית בערך ב10 בערב אני חבר וידידה שלי מהדרום (חברה לשעבר) פותחים אוהלים חכות קצת בירות בזמן ההתרגנות אני מסיים את הכול וניגש ישר לפידור שם הייר ריג אם משקולת 114 גרם שמצאתי רק 2 כאלה אצלי בתיק כול השאר נשארו בבית
מחמש חכה אם תירס בדיפ תירס מתוק ואת החכה השניה בתירס בדיפ דבש זורק את שתי החכות צמוד לצאד השני של האגם ליד הסופים וברגל הולך לשם לפדר זורק בערך כדור וחצי של פידור לכול חכה וקצת תערובת השרייה וחוזר מחזרה למאהל ופותח חכת זירזור אם מצוף לזריקה רחוקה וקרס בודדת חברת גמקצו מספר 10 אם אני לא טועה שם בצק אם תערובת החנת בית וזורק בזמן הזריקה אחד הזמזמים יש ציפצוף לא רציני אבל מפעם קודמת שם אני יודע שיש מצב גם למשהו גדול רץ מהר נותן הוקסט לא חזק ומתחיל להביא את הדג ומרגיש שזה משהו קטן מאוד האיתי בטוח מושט קטן אבל שבאתי להרים אותו מהמים עלה למעלה מושט בסביבות ה2 קילו שנפל מהקרס ישר למים
אך לא נורא אם זה התחיל כול כך טוב אז צריך להיות יותר הרניים ולא להיות בטוח שכול מה שמרגיש קטן באמת קטן בזמן שאני מחליף את התירס האכול כל ההיר ריג בחכה השניה יש ריצה הוקסט בריא ומתחיל להביא אותו לאט לאט חבר כבר עומד ליד המים אם הרשת הרמה במים ואני מכניס את הדג בזהירות לבפנים
קרפיון פראי יפיפה וזורק שוב את החכות למים אותו דבר הולך לצד השני מפדר וחוזר על המצוף אין אפילו אכילה אחד אז אני מוציא אותו עד הבוקר בסמן הזה כולם חוץ ממני נהיה רעבים ואני יושב על מהנגל ובסמן שאני על המנגל שותים קצת ויסקי וידידה אומרת שהיא הולכת לישון ושאני יעיר אותה שהאוכל מוכן ואני כמובן לא נגד הבשר כמעת מוכן ואני נכנס לאוהל להעיר אותה ומוצא את עצמי יוצא מהאוהל רק ב5 בבוקר בגלל ריצה אבל היא הפסיקה עד שיצאתי והיה ממש קפוא באגם אז ראיתי שהבשר שהיה על המנגל נשרף וחבר עצבני עלי כי נרדמתי והיה לו משעמם לבד אני מבקש סליחה וחוזר לישון לעוד איזה שעה ושאני קם הוא אומר לי שמשהו קרע לו את החוט ואני אומר לו שהמקום קטן ואנחנו חייבים לתפוס אותו בכול זאת אגם קטן וכמעת בלי מים לפחות היה שהגנו כמה זריקות חדשות ויש לו ריצה הוא נותן הוקסט ומתחיל להביא אותו ויוצא לו קרפיון יפה של בערך 8 קילו אולי אפילו יותר (שחכתי להביא את המשקל
) תמונה ולסלסלה לצילום של כול השלל של הדייג אחרי הקרפיון שהוא הוציא במשך שעה לא היה אפילו אכילה קטנה אפילו לא מושטון פשוט כלום ואני מתחיל לשחק אם תערובת ומכין משהו חדש שעוד לא ניסיתי ולבדיקה זורק קצת למרחק של כ7 מטר מהחוף וזורק לשם את המצוף בערך 3 דקות והמצוף שוקע כמו משקולת הוקסט ויוצא מושט יפה שם שוב פתיון זורק ואיך שהמצוף נוגע במים ישר יורד ועוד מושט ושוב ושוב ושוב אותו דבר ואצל החבר כלום ואז אני זורק קצת מהתערובת לאזור שלו שהחגיגה מתחילה גם אצלו במשך היום כול הזמן היה אותו דבר ופשוט לא הפסיק כמובן שהפסקנו כול כמה זמן לדוג בשביל לאכול או לשתות איזה בירה קרה כי ביום היה ממש חם ואפילו תפסתי קצת צבע וידידה שלי דגה בזמן שלא היה לי כוח והאיתי צריך לנוח קצת והוציא מושטים בקצף יפה לקרת הסוף נתפס מושט אם משולשת חטיפה בבטן שהסתבחה על החוט שלי ואז בתחילה כבר השקיעה ואני אומר להם יאללה עוד כמה זריקות ונתחיל לצלם את הדגים לפני השחרור שלהם ואני נותן זריקה ולא מספיק להניח את החכה על הסטנד ויש לי דג מחובד ביותר מלחמה של כ5 דקות בשביל לעייף אותו ולבסוף יוצא אותו קרפיון שקרע את החוט לחבר אני מפסוט שהוא בסוף יצא ולא ימות של 8 מטר של לידר + משקולת 99 גרם + קרס מספר 4 שתקוע לו בשפה התחתונה משחרר את כול הבלגן וזורק בטעות לצד השני של האגם ובזמן שהבתי את המשקולת לנקודה שרציתי לחבר היתה ריצה אבל הוא לא הספיק להגיע בזמן ולא יוציא כלום הדג ברח ואיך שאני מפסיק לסובב את הרולר איך שאני רק מוריד את היד מהידיד אני מרגיש שמשהו מנסה לקחת לי את המקל מהיד הוקסט זריז ועוד קרפיון יפה יוצא לנשום קצת אוויר ואני אומר זהוא מספיק הדגים מתחילים להישתולל יותר מידי באגם ואנחנו מתרגנים אבל כבר חושך אז כול התמונות לא יצאו משהו
כמובן שכול הדגים שוחררו חוץ מהמושט שהיתה לו משולשת בבטן הוא לא שרד
סליחה על הכתיבה הלא נכונה ומבלבלת אין לי זמן כי אני מאחר לעבודה תמונות אם הידידה יועלו בערב
אהה כן יצא בערך 60 אולי 70 קילו דגים