תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
9/12/2013 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
אז מאז הדוח האחרון יצא לי ללכת עוד כמה פעמים לדוג שם בדרך כלל עם חזרתי עם דגים הבייתה..
אז כמו שאמרתי מאז הדוח האחרון יצא לי ללכת עוד ולנסות עוד שיטות ודברים חדשים...כל פעם מנסים משהוא אחר
חבר דיבר איתי אמר לי בא לך ללכת לדוג קצת היום....?
שאני יגיד לא לדייג????אין מצב!!!!!
מארגנים את הכל ובסביבות 5-6 בערב יוצאים לכיוון האגמון
חוזרים לנקודה הרגילה שלנו מוצאים חכות ואני מנסה להשתמש בקפיץ עם קרס בודדת רק בישביל הפידר...
מכין את החכה ועוד אחת עם מצוף....אחריי שהבוייליס לא הביא יותר מדיי תוצאות ניסיתי משהו בצק עם תוספות מסתם שמהוא מאולטר בבית לא מאיזה מדריך או משהו כזה...
את הקפיץ אני מחסה בתערובת של כל מנייי אגוזים ודברים האלה ועל הקרס אני שם בצק...חבר שלי מנסה עם תירס וניל וזורקים למיים....
אחריי כמה דקות המצוף מראה סימניי חיים מתחיל לזוז פתאום שוקע מעלם לי מתחת למיים לכמה שניות אני מנסה להביא מכה בשביל לתפוס את הדג אבל ללא הצלחה הדג כניראה כבר הבין שמשהו לא בסדר ועזב את הקרס...

ממשיכים לשבת והמצוף משחק קצת אבל לא היה משהו רציני הוא משחק לכמה שניות ועוזב....
יושבים עוד איזה שעה ואין כלום....
פתאום בלי הודע מוקדמת אני רואה את החכה עם הקפיץ מתקופפת למיים והחוט מתחיל להתחרר ממנה..
תופס את החכה ומנסה לעצור את הדג אבל ללא הצלחה הדג מסרב להוא לגדה ורק משחרר לי חוט מהרוס..
אחריי דקה ברך הוא נעצר(כניראה התעייף) ואני מתחיל להביא אותו אליי.....
הדג מגיע ואנחנו שמחים....
אחריו לא היה משהוא רציני יחסית קטנים של קילו שתיים......אותם אפילו לא צילמנו....
במקום לרשום עוד דוח אני יספר את זה עכשיו...
לפניי יומיים עוד פעם הלכנו לאגמון חוזרים לאותה נקודה יושבים שעתיים שלוש בלי תזוזה במיים...
אני מדבר עם חבר שלי ובלי שום התרעה מוקדמת החכה שלו מצלצלת כמו משוגעת החוט משתחרר מהרולר
הוא צועק לי מה אני עושה הוא לא מפסיקקקק!!!!!!! אחרי 2 דקות שהדג מסרב להפסיק להוציא חוט.(הוא היה ענק!!!! הדג הקודם שהוצאנו היה 9.800 קילו והוא היה בהרבה יותר גדול ממנו לא היה אפשר לעצור אותו)
אני שומע את החוט מפסיק לצאת חשבתי שהוא נכנע אבל מביא פנס ראש אבל.....החוט ברולר נגמר הדג הוריד לנו 100 מטר של חוט

הדבר היחיד שראינו מהדג זה איך הוא קורע את החוט מהרולר(אחריי שהוא נגמר ונשארה הקשירה שעושים שמתחילים להכניס חוט לרולר)
התבעסנו וחזרנו לביית......דרך אגב החוט היה 0.30 בד....והדג כאילו ולא הרגיש אותו