פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   Twin power או stela, מה עדיף...? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: Twin power או stela, מה עדיף...? (נקרא 3491 פעמים) |
הדפסה |
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
שאלה... במטרה לשלב בין דיג חוף (כבד) לבין ג׳יגינג וכדי לחסוך עלויות, מה עדיף? המטרה שהרולר יתאים לשתי השיטות... לא אני זה שמחפש תשובה, אלא חבר שידו משגת לרכוש רולר יקר... אשמח להצעות מנומקות... 
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאלה... במטרה לשלב בין דיג חוף (כבד) לבין ג׳יגינג וכדי לחסוך עלויות, מה עדיף? המטרה שהרולר יתאים לשתי השיטות... לא אני זה שמחפש תשובה, אלא חבר שידו משגת לרכוש רולר יקר... אשמח להצעות מנומקות...  למה לערבב בשר עם חלב? למה לקנות תכשיט אחד ולהנות אם אפשר לקנות שני תכשיטים ולהנות כפליים? לכו על רולר ייעודי לחוף ועל רולר ייעודי לג'יג. שניהם שונים לחלוטין מבחינת מהירות גלגול, שחרור חוט, משקל, ועוד.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
שאלה... במטרה לשלב בין דיג חוף (כבד) לבין ג׳יגינג וכדי לחסוך עלויות, מה עדיף? המטרה שהרולר יתאים לשתי השיטות... לא אני זה שמחפש תשובה, אלא חבר שידו משגת לרכוש רולר יקר... אשמח להצעות מנומקות...  למה לערבב בשר עם חלב? למה לקנות תכשיט אחד ולהנות אם אפשר לקנות שני תכשיטים ולהנות כפליים? לכו על רולר ייעודי לחוף ועל רולר ייעודי לג'יג. שניהם שונים לחלוטין מבחינת מהירות גלגול, שחרור חוט, משקל, ועוד. סקוויד, תודה... הבחור מנסה לשלב בין השניים... בואו ננסה לעזור לו, האם ניתן לתת המלצה על רולר מתוך שתי החברות האלה שיעשה את שתי העבודות הכי טוב...?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
שאלה... במטרה לשלב בין דיג חוף (כבד) לבין ג׳יגינג וכדי לחסוך עלויות, מה עדיף? המטרה שהרולר יתאים לשתי השיטות... לא אני זה שמחפש תשובה, אלא חבר שידו משגת לרכוש רולר יקר... אשמח להצעות מנומקות...  למה לערבב בשר עם חלב? למה לקנות תכשיט אחד ולהנות אם אפשר לקנות שני תכשיטים ולהנות כפליים? לכו על רולר ייעודי לחוף ועל רולר ייעודי לג'יג. שניהם שונים לחלוטין מבחינת מהירות גלגול, שחרור חוט, משקל, ועוד. סקוויד, תודה... הבחור מנסה לשלב בין השניים... בואו ננסה לעזור לו, האם ניתן לתת המלצה על רולר מתוך שתי החברות האלה שיעשה את שתי העבודות הכי טוב...? מסכים לגמרי עם סקוויד... דווקא מי שיש לו לרכוש את הכי יקר - שישקיע עוד קצת גם ברולר חוף יעודי.... אם בכל זאת לחסוך עלויות ולהגיע לרכישה אופטימלית, אז דווקא שתי מכונות: *ראשית, זה לא שתי חברות - אלו שני רולרים של שימנו. *שני הרולרים הללו מצוינים לג'יגינג - רולרים חזקים שבנויים להתמודד עם דגים גדולים. *לא כל מה שמתאים לג'יג יתאים לחוף ולהיפך.... הרולרים שציינת לא במויים להטיל רחוק כשהחוט עבה, שפולה לא הכי גדולה.... *הסטלה יותר יקרה, ואם ייקח טווין-פאוואר יישאר לו עודף למכונת חוף טובה ויעודית!!! זו בעצם התשובה.... *אם הוא חבר שלך יש לו אישור להכנס לפורום ולשאול... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אגב, עוד מעט הדיון עובר לפורום דיג מסירה ואולי גם נעשה לו סבב לפורום הדיג החופי... 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אגב, עוד מעט הדיון עובר לפורום דיג מסירה ואולי גם נעשה לו סבב לפורום הדיג החופי...  אכן שניהם של שימנו... לגבי להכנס לפורום ולשאול, אני מסכים איתך... אבל זה הוא שצריך להסכים...  תודה על התשובות רפי...
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יישר כוח על העזרה לחבר שי  רעיון לשילוב מנצח  שיוסיף לג'יג קרס משולשת למטה ואליה יחבר סבידה או כל "פיתיון כבד", ויעשה ג'יג עם כל החבילה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אגב, עוד מעט הדיון עובר לפורום דיג מסירה ואולי גם נעשה לו סבב לפורום הדיג החופי...  אכן שניהם של שימנו... לגבי להכנס לפורום ולשאול, אני מסכים איתך... אבל זה הוא שצריך להסכים...  תודה על התשובות רפי... הוא יכול לעשות מה שמתאים לו, סה"כ הזמנה לחבר של שי.... ירצה ייכנס - ירצה יסתייע בשירותיך... תשובות יינתנו כך או כך... 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אגב, עוד מעט הדיון עובר לפורום דיג מסירה ואולי גם נעשה לו סבב לפורום הדיג החופי...  אכן שניהם של שימנו... לגבי להכנס לפורום ולשאול, אני מסכים איתך... אבל זה הוא שצריך להסכים...  תודה על התשובות רפי... הוא יכול לעשות מה שמתאים לו, סה"כ הזמנה לחבר של שי.... ירצה ייכנס - ירצה יסתייע בשירותיך... תשובות יינתנו כך או כך...  הוא חבר פורום מזמן (יחסית), הוא מאלה שאין להם המון זמן פנוי, במיוחד עכשיו... 
|
|
|
|
|
אגב, עוד מעט הדיון עובר לפורום דיג מסירה ואולי גם נעשה לו סבב לפורום הדיג החופי...  אם כבר, אז אפשר לקנות את שניהם ולנסות להרכיב משניהם אחד! שיהיה שילוב מנצח! כך גם יוכל לזכות בתחרות השיפצורים!  אני היתי הולך על הטווין-חצי מחיר מסטלה. ולדיג חופי :לשימנו יש מספר רולרים מעולים גם לחוף.
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן,אני החבר של שי. ראשית ,שי המון תודה על העזרה ופתיחת הפוסט עבורי,מעריך ואוהב אותך(אבל יאללה תחזור לעבוד!) וכמובן תודה למגיבים,מאוד השכלתי וממשיך להשכיל מהפורום הזה,צר לי שאני לא מצליח לקחת חלק פעיל פה תקופה קצת עמוסה עוברת עלי.אבל אשתדל יותר אני מבטיח
אז ככה, קוראים לי ראובן מוסקוביץ בן 35, עיסוק: חבר של שי לעבודה.... משוגע על דייג. כרגע דג בעיקר זירזור וחוף,גם מתוק וגם מלוח מדי פעם בולוס. לאחרונה התחלתי להמשך לכיוון הג'יג,אבל חשבתי לעצמי,כרגע אין לי אישית קייק\סירה (בעתיד הקרוב יהיה אבל עד אז יש לי רק יציאות טרמפ)אז אולי ארכוש מכונה שתתאים ותשמש גם לחוף וכשאוכל לצאת על סירה תשמש גם לג'יג.
כרגע אני דג חוף עם מכונה יחסית מעפנה של שימנו nexave 10K
אחרי שעברתי על הדברים שלכם,אני בכיוון של ה TWIN ומחפש מכונה לחוף שתהיה עדיפה על הקיימת שלי. וכמובן תתמודד בצורה טובה עם דגים מכובדים,החלטתי ל"שחות במים העמוקים" המלצות תתקבלנה בהערכה רבה.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אהלן,אני החבר של שי. ראשית ,שי המון תודה על העזרה ופתיחת הפוסט עבורי,מעריך ואוהב אותך(אבל יאללה תחזור לעבוד!) וכמובן תודה למגיבים,מאוד השכלתי וממשיך להשכיל מהפורום הזה,צר לי שאני לא מצליח לקחת חלק פעיל פה תקופה קצת עמוסה עוברת עלי.אבל אשתדל יותר אני מבטיח
אז ככה, קוראים לי ראובן מוסקוביץ בן 35, עיסוק: חבר של שי לעבודה.... משוגע על דייג. כרגע דג בעיקר זירזור וחוף,גם מתוק וגם מלוח מדי פעם בולוס. לאחרונה התחלתי להמשך לכיוון הג'יג,אבל חשבתי לעצמי,כרגע אין לי אישית קייק\סירה (בעתיד הקרוב יהיה אבל עד אז יש לי רק יציאות טרמפ)אז אולי ארכוש מכונה שתתאים ותשמש גם לחוף וכשאוכל לצאת על סירה תשמש גם לג'יג.
אחרי שעברתי על הדברים שלכם,אני בכיוון של ה TWIN ומחפש מכונה לחוף שתהיה עדיפה על הקיימת שלי. וכמובן תתמודד בצורה טובה עם דגים מכובדים,החלטתי ל"שחות במים העמוקים" המלצות תתקבלנה בהערכה רבה.
ברוך הבא  אין לי הרבה מה להוסיף רק שהטווין מכונה מעולה שלא נופלת בהרבה מהסטלה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
״יאללה תחזור לעבודה...״.  בולוס שבוע הבא.... 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אישית הולך על הטווין פאוור לג'יג וקונה עוד מכונה "פשוטה" לדיכ חופי כבד . מכונה לדיג חופי כבד טובה יכולה לעלות 400-800 ש"ח (אוקומה קורנדו\אקליפז, Pioneer Altitude Prestige ,פן SSM) אגב ,במכונות הנ"ל אתה יכול להשתמש לטרולינג וכמובן בולוס או דיג על חי בסירה (עם חוט מתאים כמובן) מה התקציב הכולל ? (בהפרש בין טווין פאוור לסטלה אתה קונה עוד מכונה לדיג חופי כבד טובה)
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני,תודה בגדול התקציב לא מוגבל,אבל כמובן שאין לי שום עניין לרכוש מכונה שתשכב ברכב ולא יעשה בה שום שימוש הכיוון שלי היה יותר לכיוון מכונה "ורסטילית" שתתן לי מענה גם בחוף וגם ג'יג עד שאתפוס כיוון דייג מובהק, ואז כמובן ארכוש מכונה יעודית לסגנון, חשבתי שארכוש את הטווין פאוור או הסטלה והמכונה תתן מענה הולם לשתי הסגנונות.אבל מחשבות לחוד ומציאות לחוד כנראה... בכל מקרה אני מזמין היום כבר את הטווין זה הדגם: Shimano TWIN POWER SW 8000-PG ובעניין מכונה לחוף נתקלתי בזו,מישהו מכיר. ממליץ? http://www.ebay.com/itm/151180907137שוב,המון תודה לכולם על ההתייחסות,מחמם את הלב!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|