בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 4/12/2013 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
2-5 | פילוטה - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 100 | |
הדו"ח:יום רביעי אח"צ אותו יום שהיה המפגש יוצא לאזור אולגה ומכמורת ומבריז למאמון עם המפגש  ים גבה גלי והרבה קצף במים ובתוך הבורות . יציאה של 3 שעות אחרי צהרים והיו תפיסות טובות עם פילוטה נצרתית ובוס 5 מטר . כל הדגים נתפסו בעומק מים לא יותר מ 50 סמ קרקעית חולית וסלעית וגם סלעית בלבד . בקרקעית סלעית הדגים נתפסו בתוך הבורות ובמעורבת נתפסו צמוד לסלעים . מאד רציתי להגיע למפגש אבל היו לי הרבה סידורים מה שמנע ממני להגיע ובשביל לפצות יצאתי לים לתפוס קצת סרגוסים . כל מי מחפש סרגוסים עם בוס ופילוטה זה הזמן לצאת וליהנות מהתפיסות ומהים 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 06, 2013, 20:22:33 PM על ידי בוטו
|
|
|
|
|
|
אחלה ארוחה הוצאת  . בתמונה השניה והראשונה אתה מחזיק ביד דג שניראה כמו לוקוסון . אני צודק ?
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כל הכבוד לנצרתים שנותנים חישק לצאת לים עם פילוטה  נהנה בכל פעם מהתפיסות שלכם כל הכבוד יופי של ארוחה 
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סחתיין בוטו  אחלה יציאה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לפי הסרגוסים דגת גם בחול וגם בסלע?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח לענין. תודה על השיתוף המידע. זה דג טעים והכי כייף לנשנוש . בהצלחה בבאות
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
טוב שניצלת את העליה ובחרת בזמן הכי מתאים לכניסת הסרגוסים למחילות עם כניסתה של הכאילו סערה !! זה הזמן הכי טוב וניצלת את זה יפה מאד חבל מאד שלא יכולת להגיע למפגש ...עידכנת אותי שהיית עסוק מאד ..לא נורא הכי טוב להיות בים עם החבר ( שבתמונה ) שדואג לקשקש את הדגים בחוף .. בטוח דאגת לו לאיזה ארוחה מפנקת כמו שנוהג לעשות  סחתין בוטו ...  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אחלה ארוחה הוצאת  . בתמונה השניה והראשונה אתה מחזיק ביד דג שניראה כמו לוקוסון . אני צודק ? אופק כן זה לוקוסון כמעט בכל יציאה נתפסים לא פחות מ 5-10 כאלה וכולם משוחררים יש כאלה שלוקחים את הפיתיון עמוק בפנים וכל המערכת נדפקת להם ...מיותר לשחרר מת קורה מדי פעם
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מבין שהתחילה עונת הריצוף כמה זה מ"ר היום? תענוג גדול יופי של דגים בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין בוטו  אחלה יציאה  עדי תתפנה לאיזה יציאה איתנו העונה התחילה יפה 
|
|
|
|
בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לפי הסרגוסים דגת גם בחול וגם בסלע?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
כן באזור אולגה אזור סלעי בלבד ומכמורת גם וגם רואים מהטלוויזיות והמרמירים והסרגוסים הבהירים יותר
|
|
|
|
בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה ארוחה הוצאת  . בתמונה השניה והראשונה אתה מחזיק ביד דג שניראה כמו לוקוסון . אני צודק ? אופק כן זה לוקוסון כמעט בכל יציאה נתפסים לא פחות מ 5-10 כאלה וכולם משוחררים יש כאלה שלוקחים את הפיתיון עמוק בפנים וכל המערכת נדפקת להם ...מיותר לשחרר מת קורה מדי פעם כמו שענה מאמון אין עניין לתפוס כזה גודל הלוקוסון קטן יותר מהסרגוסים ואותו יום שוחררו עוד 2 שלא נפגעו בזימים
|
|
|
|
בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מבין שהתחילה עונת הריצוף כמה זה מ"ר היום? תענוג גדול יופי של דגים בהצלחה בבאות
בשבילך בחינם  יבוא יום וניפגש אני עובד קרוב אליכם בקריית הפלדה בעכו ותמיד מבקר בחוף שלך ושל מומי אגיע עם מאמון לאיזה ביקור 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
פילוטה נצרתית + תותחים נצרתיים = ארוחה נצרתית 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|