|
שלום ושבת שלום לכולם! אני מבקש המלצה לחוף בצפון, לדייג למחר בסגנון ז'רז'ור ואולי פתיונות. אני ממעלות, דג בדרך כלל באזור בצת עד ראש הנקרה, ולפעמים באכזיב, עד היום ללא הצלחות בז'רז'ור חוץ מקטנים שחזרו לים ולכן אני מחפש לנסות באזור אחר אולי ישתנה גם המזל. מבקש המלצה לחוף שיתאים ל2 הסגנונות. יתאימו יותר המלצות על אזורים לא דרומים יותר משבי ציון. תודה מראש! 
|
|
|
|
|
עכשיו העלתי שירשור ב " דייג בג'ירג'ור " תיראה שם
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש לך את נמל עכו המקום מתאים גם לדייג חופי וגם לז'ירז'ור +נוסף הרכב צמוד אליך כך שאם ירד גשם תוכל להשתמש בו כמחסה ועדיין להיות צמוד לחכה למיטב ידיעתי הלילה ועד מחר בבוקר יהיו שם שני חברי פורום MOTI-M ו Alon T
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש לך את נמל עכו המקום מתאים גם לדייג חופי וגם לז'ירז'ור +נוסף הרכב צמוד אליך כך שאם ירד גשם תוכל להשתמש בו כמחסה ועדיין להיות צמוד לחכה למיטב ידיעתי הלילה ועד מחר בבוקר יהיו שם שני חברי פורום MOTI-M ו Alon T
נכון מאוד אתה מוזמן 
|
-------------------------------
|
|
|
|
תודה רבה על המענה ועל ההמלצות, אבל אני מעדיף שלא להדרים משבי ציון.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לפעמים אין מה לעשות וכדאי לקרא חברים מדווחים שכל גזרת אכזיב כולל נהריה מלאה באצות. על כן סיכוי סביר שגם שבי ציון אין מה לעשות אלה להדרים
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפעמים אין מה לעשות וכדאי לקרא חברים מדווחים שכל גזרת אכזיב כולל נהריה מלאה באצות. על כן סיכוי סביר שגם שבי ציון אין מה לעשות אלה להדרים יצחק צודק ומדיווח שעלה פה הבוקר אזור נמל עכו נקי מאצות
|
|
|
|
|
אצות אצות ....... ומה לגבי ראש הניקרה מה המצב שם ? אני בלילה רוצה לנסוע לשם . ומוטי איפה תיהיה במרינה איפה שאמרת לי אז ? אני רוצה ברקודה כבר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אצות אצות ....... ומה לגבי ראש הניקרה מה המצב שם ? אני בלילה רוצה לנסוע לשם . ומוטי איפה תיהיה במרינה איפה שאמרת לי אז ? אני רוצה ברקודה כבר  כן אני עכשיו במרינה אחלה ים ,ויופי של סרגוסים Sent from my GT-I9300 using Xparent Red Tapatalk 2
|
|
|
|
|
אתה מג'רג'ר ? הדמויים שם ניתרמים לים לצערי בגלל הסלעים שהדמויים ניתקעים בהם
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אתה מג'רג'ר ? הדמויים שם ניתרמים לים לצערי בגלל הסלעים שהדמויים ניתקעים בהם
אחי אתה רוצה לדוג או לשמור על הדמויים אני מזרזר בבוקר Sent from my GT-I9300 using Xparent Red Tapatalk 2
|
|
|
|
|
alon t היה נעים לפגוש אותך ואת moti-m אתמול בלילה אין אצות כלל , רק מזל שהאוטו ממש קרוב לחכות כי היה גשם גשם , ודגים אין 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
alon t היה נעים לפגוש אותך ואת moti-m אתמול בלילה אין אצות כלל , רק מזל שהאוטו ממש קרוב לחכות כי היה גשם גשם , ודגים אין  היה גם כיף לפגוש אותך ,אבל דגים כן היה דוח יהיה בקרוב Sent from my GT-I9300 using Xparent Red Tapatalk 2
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
alon t היה נעים לפגוש אותך ואת moti-m אתמול בלילה אין אצות כלל , רק מזל שהאוטו ממש קרוב לחכות כי היה גשם גשם , ודגים אין  היה גם כיף לפגוש אותך ,אבל דגים כן היה דוח יהיה בקרוב Sent from my GT-I9300 using Xparent Red Tapatalk 2 אבונפחות לא נחשב 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
alon t היה נעים לפגוש אותך ואת moti-m אתמול בלילה אין אצות כלל , רק מזל שהאוטו ממש קרוב לחכות כי היה גשם גשם , ודגים אין  היה גם כיף לפגוש אותך ,אבל דגים כן היה דוח יהיה בקרוב Sent from my GT-I9300 using Xparent Red Tapatalk 2 אבונפחות לא נחשב  היה הכל מהכל  Sent from my GT-I9300 using Xparent Red Tapatalk 2
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|