פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ככה זה בחיים.באיזה בקבוק אתם? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
נושא: ככה זה בחיים.באיזה בקבוק אתם? (נקרא 2126 פעמים) |
הדפסה |
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
מסכים עם אנדי אני נראלי ב2
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : דצמבר 05, 2013, 18:56:30 PM » |
|
מסכים איתך לגמרי אנדרי.שכחו לשים בקבוק וויסקי או ערק אחרי הבירה.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : דצמבר 05, 2013, 18:58:59 PM » |
|
מסכים איתך לגמרי אנדרי.שכחו לשים בקבוק וויסקי או ערק אחרי הבירה.
אני וערק לא חברים טובים  אבל ויסקי 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מ"ס 4 זה המצב של מומי ומוטי-מ לפני זמן קצר אז תתאפסו שניכם ובואו למ"ס 3 ביחד
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אם התמונה הראשונה הייתה מגיעה באריזה מקורית ולא חיקוי הייתי אומר שאני שם... חבל, זה לא...  השניה, לא הייתי שם מעולם...  השלישית זה אני, וכרגע בבקבוק השני של התמונה השלישית...  אני לא נוהג... לפני הרביעי אני אצא לים ולא אחזור... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
מ"ס 4 זה המצב של מומי ומוטי-מ לפני זמן קצר אז תתאפסו שניכם ובואו למ"ס 3 ביחד יצחק, הם סתם רוצים שנרחם.. חחח... דיברתי עם מוטי אתמול, נשמע כמו איד שעוד רגע קופץ לאכזיב ומרביץ כמה קלאמארי... ומומי, האמת, עדיין לא פגשתי... מקוה לעשות את זה בקרוב... בע״ה (כדברי רבנו נחמיאס  ) זה יקרה בעוד שבועיים, אז אצא לדיג עם הרכב שלי ואולי אפילו אי״ה ( נחמיאס נשמה ) מומי יבוא איתנו... בכל מקרה, שניהם כבר בתמונה השלישית בחזרה...  ברוך רופא חולים... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מ"ס 4 זה המצב של מומי ומוטי-מ לפני זמן קצר אז תתאפסו שניכם ובואו למ"ס 3 ביחד יצחק, הם סתם רוצים שנרחם.. חחח... דיברתי עם מוטי אתמול, נשמע כמו איד שעוד רגע קופץ לאכזיב ומרביץ כמה קלאמארי... ומומי, האמת, עדיין לא פגשתי... מקוה לעשות את זה בקרוב... בע״ה (כדברי רבנו נחמיאס  ) זה יקרה בעוד שבועיים, אז אצא לדיג עם הרכב שלי ואולי אפילו אי״ה ( נחמיאס נשמה ) מומי יבוא איתנו... בכל מקרה, שניהם כבר בתמונה השלישית בחזרה...  ברוך רופא חולים...  תודה חברים אבל אני עכשיו בראשון 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
מ"ס 4 זה המצב של מומי ומוטי-מ לפני זמן קצר אז תתאפסו שניכם ובואו למ"ס 3 ביחד יצחק, הם סתם רוצים שנרחם.. חחח... דיברתי עם מוטי אתמול, נשמע כמו איד שעוד רגע קופץ לאכזיב ומרביץ כמה קלאמארי... ומומי, האמת, עדיין לא פגשתי... מקוה לעשות את זה בקרוב... בע״ה (כדברי רבנו נחמיאס  ) זה יקרה בעוד שבועיים, אז אצא לדיג עם הרכב שלי ואולי אפילו אי״ה ( נחמיאס נשמה ) מומי יבוא איתנו... בכל מקרה, שניהם כבר בתמונה השלישית בחזרה...  ברוך רופא חולים...  תודה חברים אבל אני עכשיו בראשון  אתה מבין יצחק, הוא עם האריזה המקורית...  לבריאות מוטקה... אחשוב עליך הערב, כשאנסה לתפוס סבידות.... 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מ"ס 4 זה המצב של מומי ומוטי-מ לפני זמן קצר אז תתאפסו שניכם ובואו למ"ס 3 ביחד יצחק, הם סתם רוצים שנרחם.. חחח... דיברתי עם מוטי אתמול, נשמע כמו איד שעוד רגע קופץ לאכזיב ומרביץ כמה קלאמארי... ומומי, האמת, עדיין לא פגשתי... מקוה לעשות את זה בקרוב... בע״ה (כדברי רבנו נחמיאס  ) זה יקרה בעוד שבועיים, אז אצא לדיג עם הרכב שלי ואולי אפילו אי״ה ( נחמיאס נשמה ) מומי יבוא איתנו... בכל מקרה, שניהם כבר בתמונה השלישית בחזרה...  ברוך רופא חולים...  תודה חברים אבל אני עכשיו בראשון  מה חזרת למטרנה 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מ"ס 4 זה המצב של מומי ומוטי-מ לפני זמן קצר אז תתאפסו שניכם ובואו למ"ס 3 ביחד יצחק, הם סתם רוצים שנרחם.. חחח... דיברתי עם מוטי אתמול, נשמע כמו איד שעוד רגע קופץ לאכזיב ומרביץ כמה קלאמארי... ומומי, האמת, עדיין לא פגשתי... מקוה לעשות את זה בקרוב... בע״ה (כדברי רבנו נחמיאס  ) זה יקרה בעוד שבועיים, אז אצא לדיג עם הרכב שלי ואולי אפילו אי״ה ( נחמיאס נשמה ) מומי יבוא איתנו... בכל מקרה, שניהם כבר בתמונה השלישית בחזרה...  ברוך רופא חולים...  תודה חברים אבל אני עכשיו בראשון  מה חזרת למטרנה  טוב יצחק זה שיחה למבוגרים בלבד 
|
|
|
|
עומרי.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בין השני לשלישי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם התחלתי לחזור מהשלישי לשני - זה סימן שאני הולך ונעשה צעיר וחוזר אחורה בזמן...?! 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אם התחלתי לחזור מהשלישי לשני - זה סימן שאני הולך ונעשה צעיר וחוזר אחורה בזמן...?!  לא רפי, זה אומר שאנחנו מזדקנים ולא מצליחים להחזיק בירה בבטן... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|