פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   יכול להיות שהחוט מזויף? חוט ניילון של ottoni |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: יכול להיות שהחוט מזויף? חוט ניילון של ottoni (נקרא 1750 פעמים) |
הדפסה |
|
|
לפני מספר חודשים אבא שלי קנה את החוט ניילון של ottoni דווקא הייתי מרוצה ממנו לפני יומיים בניתי עוד סט פתיונות ואבא שלי קנה לי את החוט שוב מאותה החנות רק שתוך כדי הדיג אני רואה שהחוט מתחיל להתייבש קצת ונוצרים בו קרעים קטנים (החוט החדש) שחזרתי הביתה הסתכלתי על שתי החוטים זה שנקנה לפני 3 חודשים וזה שנקנה לפני יומיים והצורה הייתה שונה בהרבה דברים תמונות - * החוט בצד הימני הוא זה שנקנה לפני יומיים.   יש סיכוי שהחוט החדש מזוייף? אגב החוט נקנה מאותה החנות
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2013, 09:10:06 AM על ידי sagi1m
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית שגיא, הפניה חשובה. לי אין מושג אם כי נראה שוני, אולי אנדריי המומחה שלנו לאיתור זיופים במוצרים...  אולי אחד מהחברים... אגב, מישהו כאן יודע מי היבואן שמייבא את החוט הזה?! בכל מקרה שגיא תיגש לחנות (אתה או אביך), תראה לו את הפגמים בחוט שקנית - ותבקש להחליף ללא קשר לשאלת הזיוף אלא בגלל הפגם. אם יסרב - אתה מוזמן להעלות בפורום את שם החנות - אנחנו נפנה אל החנות ואל היבואן... תעדכן מה התקדם...
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ממש מזמן עלה דיון לגבי החוט הזה בדיוק בקשר לזיופים שקיימים אני לא בטוח אבל יש סיכוי סביר שרכשת זיוף לפני שמגיעים למסקנות סופיות תבדוק מעבר לכל ספק אנדריי וגיאצ'וק כנראה עוד לא ראו את הדיון הזה ואני מנחש שיהיה להם מה להגיד
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מחמיא לי לשמוע רפי  שהחלטתה שאני מריח הזיופים המומחה אבל מקרה הזה מצטער אין לי שום תגובה בקשר לחוט הזה ottoni  אף פעם לא עבדתי איתו ואף פעם לא התענינתי בו. אומנם ראיתי אותו בחנויות אבל לפי דעתי האישית לפי המחיר שלו בחנויות אני חייב להודות שאני לא רואה שמישהו ישקיע מאמץ וזמן בגלל במחיר הזול יחסית שלו  זה לא כמו חוטי POWERPRO שאין מה לעשות סגלל המחיר שלו והפופלאריות שלו הזיופים צצים כמו פטריות אחרי גשם  אני הייתי יותר הולך למסקנה שהחוט טיפה ישן ופשוט שכב הרבה זמן במחסנים וכול מה שהיה חסר לו זה טיפה מי מלח והוא מתחיל להיסדק. המלצה שלי לך לחנות ותבדוק את העניין וזהו אני מאמין שיחליפו לך בלי לעשות בעיות 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לא חושב שתמצא על המוצר הזה יותר מידי מידע באינטרנט, לדעתי האישית, על פניו - מדובר על מוצר מדבקה של יבואן, שכן חיפוש אחר OTTONI FISHING LINE בגוגל לא הביא שום תוצאה חוץ מאתרים ישראלים.
למרות שזהו מוצר מדבקה, המוצר הימני אכן נראה כזיוף של השמאלי. בדקתי אצלי, יש לי 2 גלילים של אוטוני אקסטרים בבית, שניהם נראים כמו השמאלי, וגם ככה האריזה זכורה לי מאז ומתמיד.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא חושב שתמצא על המוצר הזה יותר מידי מידע באינטרנט, לדעתי האישית, על פניו - מדובר על מוצר מדבקה של יבואן, שכן חיפוש אחר OTTONI FISHING LINE בגוגל לא הביא שום תוצאה חוץ מאתרים ישראלים.
למרות שזהו מוצר מדבקה, המוצר הימני אכן נראה כזיוף של השמאלי. בדקתי אצלי, יש לי 2 גלילים של אוטוני אקסטרים בבית, שניהם נראים כמו השמאלי, וגם ככה האריזה זכורה לי מאז ומתמיד.
נכון מאוד רון ,גם אצלי הם כמו השמאלי ,אני חושב שזה חוט של ottoni שהוא הרבה זמן היה בחנות כי אני לא זוכר שהיה לי בעיה בחוטים שלהם , יש כל כך הרבה חוטים היום בשוק עדיף לקחת חוט אחר אני עם החוט משתמש רק להרכבה ריגים ,בעובי 0.40 0.50 0.60 לחוט הראשי של הריג קרסים בחוטים אחרים .
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחמיא לי לשמוע רפי  שהחלטתה שאני מריח הזיופים המומחה אבל מקרה הזה מצטער אין לי שום תגובה בקשר לחוט הזה ottoni  אף פעם לא עבדתי איתו ואף פעם לא התענינתי בו. אומנם ראיתי אותו בחנויות אבל לפי דעתי האישית לפי המחיר שלו בחנויות אני חייב להודות שאני לא רואה שמישהו ישקיע מאמץ וזמן בגלל במחיר הזול יחסית שלו  זה לא כמו חוטי POWERPRO שאין מה לעשות סגלל המחיר שלו והפופלאריות שלו הזיופים צצים כמו פטריות אחרי גשם  אני הייתי יותר הולך למסקנה שהחוט טיפה ישן ופשוט שכב הרבה זמן במחסנים וכול מה שהיה חסר לו זה טיפה מי מלח והוא מתחיל להיסדק. המלצה שלי לך לחנות ותבדוק את העניין וזהו אני מאמין שיחליפו לך בלי לעשות בעיות  דווקא אל תזלזל בחוט יותר מידי, את הקרפיון 9 קג שהעאלת לקיאק, היה עם החוט הזה. רק שלא SALT WATER אלא CARP משהו או FRESHWATER חח לא זוכר כבר .. אבל אחלה חוט ביחס למחיר שלו, לא עשה לי בעיות.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
מחמיא לי לשמוע רפי  שהחלטתה שאני מריח הזיופים המומחה אבל מקרה הזה מצטער אין לי שום תגובה בקשר לחוט הזה ottoni  אף פעם לא עבדתי איתו ואף פעם לא התענינתי בו. אומנם ראיתי אותו בחנויות אבל לפי דעתי האישית לפי המחיר שלו בחנויות אני חייב להודות שאני לא רואה שמישהו ישקיע מאמץ וזמן בגלל במחיר הזול יחסית שלו  זה לא כמו חוטי POWERPRO שאין מה לעשות סגלל המחיר שלו והפופלאריות שלו הזיופים צצים כמו פטריות אחרי גשם  אני הייתי יותר הולך למסקנה שהחוט טיפה ישן ופשוט שכב הרבה זמן במחסנים וכול מה שהיה חסר לו זה טיפה מי מלח והוא מתחיל להיסדק. המלצה שלי לך לחנות ותבדוק את העניין וזהו אני מאמין שיחליפו לך בלי לעשות בעיות  דווקא אל תזלזל בחוט יותר מידי, את הקרפיון 9 קג שהעאלת לקיאק, היה עם החוט הזה. רק שלא SALT WATER אלא CARP משהו או FRESHWATER חח לא זוכר כבר .. אבל אחלה חוט ביחס למחיר שלו, לא עשה לי בעיות. באמת אחלה חוט מישה  כנראה שככחתה את הסלול הנוראי שהיה לך בחוט הזה שכאשר הלכתי אם הקיאק להוציא את הקרפיון הייתי בטוח שאני האבד אותו כי פתאום באמצע הדרך קלטתי וואחד קן ציפורים ולא היה שום בררה אלה לגלגל ביחד אם הסלסול על הרולר על מנת לא לאבד את הדג, אומנם במזל נגמר בטוב והדגיג יצא אבל באותו דרך הססלסול היה יכול להתקע בטבעת העליונה וזהו אין מצב שהייתי מצליח לשחרר את הסיבוך הזה אם מקל 3.9 על הקיאק  , או שאולי שכחתה כי הייתה עדיין במצב יושן  מבחינתי חוט לא נמדד רק בכושר הרמה אלה גם בכושר משיכה,זכרון,הסתסלות,ובלאי לאורך זמן  חוץ מזה לא זלזלתי לרגע בחוט הזה בתגובה שלי רק אמרתי שבעקבות המחיר שלו אני אישית לא חושב שיש טעם לזייף,אלה אולי פשוט התייבש במחסן  בכל מקרה אל תכעס מישה קח אחד כזה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מחמיא לי לשמוע רפי  שהחלטתה שאני מריח הזיופים המומחה אבל מקרה הזה מצטער אין לי שום תגובה בקשר לחוט הזה ottoni  אף פעם לא עבדתי איתו ואף פעם לא התענינתי בו. אומנם ראיתי אותו בחנויות אבל לפי דעתי האישית לפי המחיר שלו בחנויות אני חייב להודות שאני לא רואה שמישהו ישקיע מאמץ וזמן בגלל במחיר הזול יחסית שלו  זה לא כמו חוטי POWERPRO שאין מה לעשות סגלל המחיר שלו והפופלאריות שלו הזיופים צצים כמו פטריות אחרי גשם  אני הייתי יותר הולך למסקנה שהחוט טיפה ישן ופשוט שכב הרבה זמן במחסנים וכול מה שהיה חסר לו זה טיפה מי מלח והוא מתחיל להיסדק. המלצה שלי לך לחנות ותבדוק את העניין וזהו אני מאמין שיחליפו לך בלי לעשות בעיות  דווקא אל תזלזל בחוט יותר מידי, את הקרפיון 9 קג שהעאלת לקיאק, היה עם החוט הזה. רק שלא SALT WATER אלא CARP משהו או FRESHWATER חח לא זוכר כבר .. אבל אחלה חוט ביחס למחיר שלו, לא עשה לי בעיות. באמת אחלה חוט מישה  כנראה שככחתה את הסלול הנוראי שהיה לך בחוט הזה שכאשר הלכתי אם הקיאק להוציא את הקרפיון הייתי בטוח שאני האבד אותו כי פתאום באמצע הדרך קלטתי וואחד קן ציפורים ולא היה שום בררה אלה לגלגל ביחד אם הסלסול על הרולר על מנת לא לאבד את הדג, אומנם במזל נגמר בטוב והדגיג יצא אבל באותו דרך הססלסול היה יכול להתקע בטבעת העליונה וזהו אין מצב שהייתי מצליח לשחרר את הסיבוך הזה אם מקל 3.9 על הקיאק  , או שאולי שכחתה כי הייתה עדיין במצב יושן  מבחינתי חוט לא נמדד רק בכושר הרמה אלה גם בכושר משיכה,זכרון,הסתסלות,ובלאי לאורך זמן  חוץ מזה לא זלזלתי לרגע בחוט הזה בתגובה שלי רק אמרתי שבעקבות המחיר שלו אני אישית לא חושב שיש טעם לזייף,אלה אולי פשוט התייבש במחסן  בכל מקרה אל תכעס מישה קח אחד כזה  לא כועס חס וחלילה קח לך אחד כזה בחזרה  וברור שהחוט לא נמדד רק בכושר ההרמה אלא בעוד הרבה דברים כמו שכתבת! פשוט באמת כמו שכתבת כנראה שהייתי רדום מידי כי אני לא זוכר שהייתה לך בעיה כלשהי, כנראה שכחתי  יאללה מתי רואים אותך בכנרת 
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|