גיל חזן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
משגר שעובד על לחץ אוויר יורה פיתיון חי עד 400 מטר מהחוף
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אפשר יותר פרטים? זה בארץ? איפה נקנה?או מי בנה? יש מפרט תכני? יש עוד תמונות?
|
|
|
|
גיל חזן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
זהו שגם אני מחכה ליותר פרטים  זה חבר שבנה את זה משהו מטורף  הבנתי ממנו שהשבוע יהיה ניסוי לאחר שיפורים זהו שיהיה לי עוד מידע אשתף
|
|
|
|
|
יש הרבה סרטונים על זה ביוטיוב אתם יכולים לחפש אני ראיתי כבר כמה וזה פשוט משגר פיתיון למרחקים מטורפים
|
-------------------------------
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראיתי סירטונים כאלו נראה מסורבל ואפילו קצת מסוכן שמעתי על מישהוא שבנה כזה על קפיץ חזק אם יש למישהוא מהאתר יותר מידע או תוכנית כיצד לבנות כזה על קפיץ אשמח לשמוע עוזי
|
|
|
|
|
הכי פשוט זה לחבר את הסבידה לבארט 0.5" זה יגדיל לסבידה את הטווח בצורה משמעותית.! 
|
|
|
|
eyalf
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני בניתי אחד ממש דומה אבל ל400 מטר אין סיכוי להגיע גג 150:וגם הגזמתי...מה שכן הבעיה שיש במוצר הזה היא שצריך להקפיא את הפתיון כולל הריג שיהפך למאין קליע ורק אז אפשר להגיע למרחק סביר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גם אני בניתי אחד ממש דומה אבל ל400 מטר אין סיכוי להגיע גג 150:וגם הגזמתי...מה שכן הבעיה שיש במוצר הזה היא שצריך להקפיא את הפתיון כולל הריג שיהפך למאין קליע ורק אז אפשר להגיע למרחק סביר
השאלה אייל אם ניסית בהצלחה ואם במוצר שלך אין סיכון - לאור מה שהועלה פעם על שימוש בתותח כזה שהראה סיכון ממשי... אם יש לך מוצר טוב ואם זה לא סוד, נשמח ללמוד ממך איך מייצרים... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נשמח לשמוע פרטים 
|
|
|
|
|
השאלה אייל אם ניסית בהצלחה ואם במוצר שלך אין סיכון - לאור מה שהועלה פעם על שימוש בתותח כזה שהראה סיכון ממשי... אם יש לך מוצר טוב ואם זה לא סוד, נשמח ללמוד ממך איך מייצרים...  צריך לזה רשיון ממשרד לבטחון פנים  ??  אני אישית רואה בזה צעצוע מסוכן !
|
|
|
|
החוף1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השאלה אייל אם ניסית בהצלחה ואם במוצר שלך אין סיכון - לאור מה שהועלה פעם על שימוש בתותח כזה שהראה סיכון ממשי... אם יש לך מוצר טוב ואם זה לא סוד, נשמח ללמוד ממך איך מייצרים...  צריך לזה רשיון ממשרד לבטחון פנים  ??  אני אישית רואה בזה צעצוע מסוכן ! החלמאים במשרד יקבעו, נשק להשמדה המונית
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
לי יש משגר יותר טוב אני שולח את לירן לשחיה עם הפתיון ביד:)
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
החלמאים במשרד יקבעו, נשק להשמדה המונית [/quote]
הדבר המפחיד ביותר ,שאתה כנראה צודק!!!!!!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זהו שגם אני מחכה ליותר פרטים  זה חבר שבנה את זה משהו מטורף  הבנתי ממנו שהשבוע יהיה ניסוי לאחר שיפורים זהו שיהיה לי עוד מידע אשתף יש עדכונים גיל?! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|