תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/12/2013 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בצק מתוסף - | קרפיון בר (סאזאן) | 1 |
הדו"ח:
טוב אז אחריי שלא העלתי דוג כבר הרבה מאוד זמן הגיע הזמן

יום חמישי דיבר איתי איזה חבר ואמר לי על תפיסה של קרפיון 4 קילו...הוא התקשר אליי מתלהב ואומר לי תיראה מה תפסתי איזה יופי..והתחיל להדליק אותי על לדוג ואחריי שהוא הראה לי את הדג שהוא תפס ועוד דג שזה שהלך איתו תפס לא ניששארה לי ברירה אלה להגיד לו.........היום הולכים לדוג!!!!!!
מתארגנים ובסביבות 4-5 בערב יוצאים מהביית לדוג....הגענו למקום פתחנו קיסאות חכות למיים 2 עם משקולת ובוייליס ואחת עם מצוף....יובים מוציא את הפקל קפה מכינים פתאום הוא אומר לי המצוף!!!!!

הוא אומר לי תנסה להרים אני גם רואה שהוא זז...מנסה להרים פתאום אני מרגיש כאילו זה נתקע בקיר....הדג משתולל ובורח...מתבעס על החיים בגלל הגודל שהוא היה..הטעות הכי גדולה שעשיתי עם הדג הזה זה שהקלא'צ היה סגור עד הסוף!!!!

ממשיכים לעוד שעתיים משעממות

אין אכילות אין כלום האכילו הדגים נרדמו כולם ביחד.......אמרתי לעצמי טוב אני ישחרר את הקלאצ שלא יקרה עוד פעם פאדיחה..
אחריי עשר דקות בערת אני שומע את חבר שלי המצוף!!!!! תוך כדיי שהוא מנטר על החכה שלי לתפוס אותה שלא תעוף למיים אני מסתכל על המצוף ואני רואה אותך שוחה במהירות ונעלם.....ישר הלכתי לחכה החוט לא מפסיק לצאת לי מהרולר הדג מתרחק ונתפס בחכה של הבויליס....(אמרתי לעצמי לא משנה מה אני לא מוותר על הדג הזה!!!!!!לא יקרה אותה טעות שאני יסגור את הקלאצ' וישאר עם חוטים מסובכים ובלי דג!)
אחריי רבע שעה של מלחמה בערך הוא מגיע אלינו מוצאים מהמייים עם שאגה של ישששש!!!!!
רק שהוא יצא מהממים הבנו מה הגודל של הדבר הזה!!!

אחריי איזה חצי שעה כבר התקפלנו.....צריך לקום לעבודה בבוקר אבל לקום עם חיוך!