וכאן סרטון ארוך - העיקר מבחינתי כאן זה לא ההתלהבות מהתפיסות והגודל (ויש המון ממה להתלהב...), אלא המעקב על שיטות העבודה, טכניקות הקפצה, ומתי ההוקסט - ואיך לתת אותו... יש הרבה מה ללמוד... http://www.youtube.com/embed/ey0_LOYjIGw
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2013, 02:48:12 AM על ידי rafi
הסרטון הראשון מוכר לי,אבל אני נהנה לראות אותו כל פעם מחדש צוות של תותחים היפנים האלה. אתה רוצה להיות איתם על הסירה? קודם תישן טוב טוב לפני זה שלא יקח אותך הדג למים את הסרט השני אראה מאוחר יותר,בטוח שהוא מענין גם כן.
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
עם קוקו כזה גם אני הייתי מקנא היפנים האלה תותחים, אולי גם אצלנו יהיה כזה דייג ודגים כאלה בכלל [בשוטף]
הם טאיוונים-סינים ולא יפנים. זה ה - גיגינג מאסטר בכבודו ובעצמו ובכל גודלו.
לא מכיר אותו, האמת שהוא מעניין אותי רק הדגים שהוא מוציא
מומי, אם היית דג מסירה הוא היה הרבה יותר מעניין מהדגים... הצורה (למעשה הצורות) שהוא עובד זו אוניברסיטה לג'יג - להסתכל ולנסות לספוג כמה שיותר.
יגאל, מה כוונתך במשפט הזה- "ה - גיגינג מאסטר בכבודו ובעצמו"?! מאוד מסקרן אותי לשמוע על זה...
הוא הבעל הבית של חברת גיגינג מאסטר ואחד הממציאם של המוצרים ,שמאוד מוארכים כאן בארץ ובעולם כולו.למעשה בסרטון אתה יכל להבחין, שהם בודקים את כל המוצרים החדשים שיצאו לשוק רק לפני כמה חודשים.
עם קוקו כזה גם אני הייתי מקנא היפנים האלה תותחים, אולי גם אצלנו יהיה כזה דייג ודגים כאלה בכלל [בשוטף]
הם טאיוונים-סינים ולא יפנים. זה ה - גיגינג מאסטר בכבודו ובעצמו ובכל גודלו.
לא מכיר אותו, האמת שהוא מעניין אותי רק הדגים שהוא מוציא
מומי, אם היית דג מסירה הוא היה הרבה יותר מעניין מהדגים... הצורה (למעשה הצורות) שהוא עובד זו אוניברסיטה לג'יג - להסתכל ולנסות לספוג כמה שיותר.
יגאל, מה כוונתך במשפט הזה- "ה - גיגינג מאסטר בכבודו ובעצמו"?! מאוד מסקרן אותי לשמוע על זה...
הוא הבעל הבית של חברת גיגינג מאסטר ואחד הממציאם של המוצרים ,שמאוד מוארכים כאן בארץ ובעולם כולו.למעשה בסרטון אתה יכל להבחין, שהם בודקים את כל המוצרים החדשים שיצאו לשוק רק לפני כמה חודשים.
השכלתי, תודה יגאל, עכשיו אני מבין מדוע וממי כל כך התרשמתי עד כדי שציינתי מה שציינתי בכותרת......