טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים. 
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
|
-------------------------------
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  למרות מה שאומרים אתה בחור טוב  שמור לי שתי זרועות ארוכות של קלאמרי גדול 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
וואללה מה שאמר גאיצוק גם לנו לגבי הבחור טוב אהההה 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני יכול לקנות את כל אלה בשוק וזה היה אותו דבר לא  
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני יכול לקנות את כל אלה בשוק וזה היה אותו דבר לא   בדיוק אותו הדבר  רק שיש כאלו שאינם יכולים להשיג מסיבות שונות וטל מציע לספק להם משלו על מנת שיוכלו להינות מדיג חופי כמו כולם  אם אתה יכול לקנות,אשריך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אתה בחור זהב טל !  כל הכבוד על היוזמה אך חבל שלא אוכל להגיע משום שהמקום מאוד רחוק בשבילי  מקווה שהמפגש הבא יהיה באזור המרכז 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה בחור זהב טל !  כל הכבוד על היוזמה אך חבל שלא אוכל להגיע משום שהמקום מאוד רחוק בשבילי  מקווה שהמפגש הבא יהיה באזור המרכז  גל ההפסד כולו שלך כי אנחנו במפגש נוציא לו את כל הזהב הזה ולא ישאר לך
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אתה בחור זהב טל !  כל הכבוד על היוזמה אך חבל שלא אוכל להגיע משום שהמקום מאוד רחוק בשבילי  מקווה שהמפגש הבא יהיה באזור המרכז  גל ההפסד כולו שלך כי אנחנו במפגש נוציא לו את כל הזהב הזה ולא ישאר לך אל תדאג יש בו מספיק זהב  מקסימום גם אני אסתפק בכסף או בברונזה  דרך אגב פירסמתי בשרשור של הטרמפים למפגש, מי שיוצא מאזור רמת גן-תל אביב שיצור איתי קשר. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם בפלות זה פתיון
אז אולי יהיה חסר לי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  חסר לי קלמרי ....למנגל
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  חסר לי קלמרי ....למנגל תמיד אפשר למנגל חד פעמי שמעתי שיהיה והרבה
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  חסר לי קלמרי ....למנגל רק תגיד..אני מביא לך טרי...  אבל לא על המנגל שלי ! 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  חסר לי קלמרי ....למנגל רק תגיד..אני מביא לך טרי...  אבל לא על המנגל שלי !  המיותר למיין שחלק שומרי כשרות?!
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  חסר לי קלמרי ....למנגל רק תגיד..אני מביא לך טרי...  אבל לא על המנגל שלי !  המיותר למיין שחלק שומרי כשרות?! כמובן מומי...גם אני שומר על המנגל שלי.  רק בשבילך , אני לא מביא לו ! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|