תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/11/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
07:30 | גיג גדול - JM FALLING 180 | פלמידה | 1 | 1.5 |
07:30 | גיג קטן - 100 גרם | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 8 |
08:30 | גיג קטן - 100 גרם | פלמידה | 1 | 1 |
10:30 | דג חי - פרידה | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 20 |
הדו"ח:
טוב הדוח קצת באיחור כיוון שהייתי קצת עסוק. אבל עדיין שווה לעלות אותו.
שישי מגיע, חיים בחופשה בחו"ל, ליאור עובד ויציאה נקבעה איתו לשבת, אבי פנוי והשותפים שלו לא יכולים לצאת.
קובעים יציאה ביחד וב 9:00 בערב של חמישי מחליטים להזמין את שרון להצטרף.
יוצאים עם הסירה של אבי ומתחילים בחיפוש אחר דגים חיים למרות שעדיין לא להיט למצוא אותם.
מגיעים לאחת נקודות הסביקי הסטנדרטיות, אבי ושרון עם הסביקי במים ואני עדיין קשור עם גיג מהנקודה הקודמת.[
מחליט להקפיץ למרות שאנחנו בנקודת סביקי. שרון ואבי מסתכלים עליי - קוקוריקו....אני עם הסגנון החדש של הסלואו פיץ...הקפצה 3 והופ אני מרגיש כאילו אחד מדגי הסביקי תקף אותי...פלמידה יפה יצאה החוצה שיותר מאוחר השבוע הפכה לחריימה טעים.
שרון ראה כי טוב, מיד טען גיג קטן ואומר לי אני יראה לך איך אני תופס פלמידה...שום סלואו פיץ ....גיג רגיל...
הקפצה ראשונה והופ הוא נעול.
אינטיאס של 8 קילו יצא לו החוצה - אליפות!!!!
מה שהיה מעניין זה שהפלמידה הקטנה קפצה על גיג של 180 גרם - גיג גדול
והאינטיאס הגדול קפץ על גיג מאוד קטן בגודלו.
ממשיכים משם לעוד נקודה שבה שרון מעלה עוד פלמידה.
ומחליטים על עלייה לעומק.
רגע לפני העלייה עוצרים בעוד נקודה שבה הבאתי על סביקי 4 חזירים במכה - מחזה מדהים.
מגיע לעיקר:
עולים למעלה ומגיעים לאחת הנקודות , שרון לא מראה עניין ומדבר בטלפון ןעדיין מספר לחבר על האינטיאס שבא על הגיג הקטן במקום לא סטנדרטי וביד השנייה מנגב גבינה עם לחמית.
אבי מוריד דג מת למים ומספר לנו שהוא לא מאמין בדג מת ובטח לא בפרידה.
שרון מסיים את השיחה ומיד אומר לאבי שיהיה עירני שהוא יכול לתפוס דבה....3 שניות ואבי ננעל + בריחה...אמר לך להיות עירני...מיד אומר לשרון בוא תראה מי אלוף הדבות ואיך לא נותנים לה לברוח. אבי מיד מכין לשרון דג חי , אנחנו מתקנים לעבר הנקודה ושרון מוריד את הדג.
10 שניות ויש לנו סרט יפה שאפשר לראות לשמוע ולקרוא את כל הסיפור.
*** כדאי להיות מרוכזים בהתחלה וכמובן להגביר את הווליום.