טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
זה הפטיון מ דייג חופי?  
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה הפטיון מ דייג חופי?   אותו אחד 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לכל מי שיחסר פיתיונות למפגש מסוג קלמארי או סבידה ועדיין מגרדות לו הידיים לדיג חוף בליל המפגש ואולי אחריו אז....  רשמו כאן ואדאג שיהיה לכם !  פילטים של קלמארי...  פילטים של סבידה...  ראשים של קלמארי...  ראשים של סבידה...  שלא תגידו שבגלל מחסור בפיתיונות לא הגעתם !!!  ישנה כמות מוגבלת שתובא באם יש צורך למפגש ותוחלק לכל המקדימים להגיע עד גמר המלאי. קדימה למפגש חברים.  אני בא לכל הלילה עד הבוקר צריך הרבה פיתיון, אני מגיע גם עם הבן  גם הוא רוצה לדוג אז יהיה שמח  אבל פיתיון אני מביא מנצרת , חברים 20 שקל לחצי קילו אבל טרי טרי טל כל הכבוד אחי היקר על היוזמה המבורכת והמאמצים למפגש 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 19, 2011, 18:55:47 PM על ידי moti-m
|
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
בן כמה ''הבן'' עם יורשה לי לשאול...
|
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בן כמה ''הבן'' עם יורשה לי לשאול... הוא בן 17 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מביא את שלי איתי  אה,  אני בעצם לא מגיע  טל, תרשום  תוסיף גם את הפתיונות שלי לערמת הפתיונות
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אני מביא את שלי איתי  אה,  אני בעצם לא מגיע  טל, תרשום  תוסיף גם את הפתיונות שלי לערמת הפתיונות אתה סיני טוב...אין הרבה כמוך !  בעצם יש..... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מביא את שלי איתי  אה,  אני בעצם לא מגיע  טל, תרשום  תוסיף גם את הפתיונות שלי לערמת הפתיונות אתה סיני טוב...אין הרבה כמוך !  בעצם יש.....  אם היית יודע איזה פתיונות אכלתי היום....
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה תבוא כבר השארתה את טל בודד שנאלצתי לאמץ אותו זמנית  כמובן אז תחזור הרבה לפני ש 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה תבוא כבר השארתה את טל בודד שנאלצתי לאמץ אותו זמנית  כמובן אז תחזור הרבה לפני ש  פרייר  הוא סיפר לך שהקרחת מדבקת?
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יאללה תבוא כבר השארתה את טל בודד שנאלצתי לאמץ אותו זמנית  כמובן אז תחזור הרבה לפני ש  פרייר  הוא סיפר לך שהקרחת מדבקת? השאלה מי ידביק את מי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
יאללה תבוא כבר השארתה את טל בודד שנאלצתי לאמץ אותו זמנית  כמובן אז תחזור הרבה לפני ש  פרייר  הוא סיפר לך שהקרחת מדבקת? השאלה מי ידביק את מי  אני לא מדביק לאף אחד את השערות שלי ....! 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה תבוא כבר השארתה את טל בודד שנאלצתי לאמץ אותו זמנית  כמובן אז תחזור הרבה לפני ש  פרייר  הוא סיפר לך שהקרחת מדבקת? השאלה מי ידביק את מי  אני לא מדביק לאף אחד את השערות שלי ....!  הוופלים {בפלות} והנס קפה יעשו את שלהם ואם נדביק אחד את השני אז רצוי בדייג מה עוד שהמאומץ של טל מגיע ערב ה מפגש כך שלא נראה לי שיהיה לו זמן להדביק משהוא
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|