אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מה נאחל לזוג המאושר מבית פרנקו  שקיבל נסיכה אזזזזזז...... שתהיה יפה כמו שלגיה מתוקה כמו דובשנית חרוצה כמו סינדרלה וישנונית כמו היפהפיה הנרדמת (לפחות בשנה הראשונה.חחח. ממש נסיכה מהאגדות) מי ייתן ותדעו רק אושר ובריאות בחייכם ויאללה להתחיל לעבוד על הנסיך לבית פרנקו נ.ב יופי של מתנת יום הולדת קיבלת רותי  מאחל לך רותי התאוששות קלה ומהירה  אוהב אותכם מאוד אביחי
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 21, 2013, 04:52:35 AM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מזל טוב להולדת הבת 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
קולולולולולולולו היה מרגש לשמוע בזמן אמת שמח לדעת שהכל עבר בשלום רותי ועידן: הרבה הרבה מזל טוב נחת מהילדה הראשונה ולא האחרון/ה מי יתן ותגדלו משפחה מלאה לתפארת נפגש בשמחות, אוהב 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הרבה מזל טוב שתזכו לגדל אותה בנחת ושיהיו רק בשורות טובות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מזל טוב רותי ועידן ,מאחל לכם בריאות, אושר ושמחה, נחת, מספיק שעות שינה, וים של אהבה. ממני מוטי -מ 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נרדמתי קצת לפני הלידה, והתעוררתי עם בשורה נפלאה. החלמה מהירה ליולדת ולנסיכה שפע של ברכה יגיע איתה. המון נחת שמחה ואהבה. אוהב אתכם, נשיקה לרותי ליום ההולדת (גם שלה), ועוד אחת שאני חייב לה מיום שישי 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
מברוק Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה כיף לקום על הבוקר ולקרוא את זה רותי ועידן מזל טוב גדול גדול להולדת הנסיכה התאוששות מהירה וקלה לך רותי ומזל טוב ליום ההולדת בריאות אושר ותהנו ממנה כמו שאני בטוח שהיא תהנה מכם אתם משפחה לתפארת מזל טוב מזל טוב מזל טוב
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 21, 2013, 09:00:50 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה יופי לקבל כזו מתנה ליום ההולדת  כשכתב רפי על לידה מתקרבת לא ידעתי כזה קרוב! מקווים שהלידה עברה בקלות.. והעיקר שעברה בשלום. התאוששות קלה והחלמה מהירה לך רותי היולדת, ולנשמה המפציעה החדשה.. שלא תהפוך את היום והלילה  ותהיו תמיד שמחים ומאושרים! 
|
|
|
|
|
מזל טוב להולדת הבת....... הרבה נחת ובריאות ......... הרבה לילות ללא שינהההה  ללא ספק רגע מאד מרגש בפרט לזוג הצעיר.... מזל טוב חברים יקרים דוד שובל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
עמיקו היקר!! זה עתה נולדה לך לוקוסית לבנה וחמודה העונה לשם ......  ביום ההולדת של אישתך היקרה ואפילו באותה שעה . שתזכה להרבה נחת מהילדה והרבה בריאות !!! מאכלים מאור לילך אגם וגלי !!! מזל טובבבבבב
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
עמיקו ורותי היקרים
המון מזל טוב עם הנסיכה המקסימה..ראיתי את התמונה ..פשוט מלאך !!
מזל טוב
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|